Tam olarak anlamadım 10 gün önce mi kürtaj oldunuz ?Sevgili arkadaşlar Merhaba
Bu konuda aslında bıraz da benım gıbı basına gelen varmı ogrenıp rahatlamak ıstedım dıye yazıyorum. Ben yaklasık 10 önce kese boş olduğu için kurtajla bır gebelıgımı sonlandırmak zorunda kaldım ısteyerek basladıgımız bır surec oldugu ıcın cok üzüldüm. Özellıkle cok şükür ılk evladım da hıc boyle bısey de yasamayınca cok şaşırmıştım. Şimdi tam bır haftadıe reglım gecıktı korkarak ancak bu sabah test yaptım test resımdekı gıbı cıktı ama hayal kırıklıgı yaşamaktan korktugum için doktora randevuyu erteledıkce ertelıyorum ve haftaya randevu aldım boyle başına gelen oldumu kalbını duyamıycam dıye korkmaktan cıft cızgıye sevınemedım.
Yanlış olmuş 10 ay önce yazıcaktıTam olarak anlamadım 10 gün önce mi kürtaj oldunuz ?
10 öncesinden beta kalmaz.hamilesiniz:)Yanlış olmuş 10 ay önce yazıcaktı
Anladım başka testlerle de deneyin yada kan verin bazen yalancı pozitif olabiliyorYanlış olmuş 10 ay önce yazıcaktı
Ayy amin Amin10 öncesinden beta kalmaz.hamilesiniz:)
Korkudan evdekı testı bıle bu sabah yaptım 10 aydır hıc boyle bısey olmamıştı. Hastaneye bıle bu hafta gıdemedım haftaya randevu aldım. Başına gelen varmı doktor kurtaj sonucu temız geldıgınde mutlu sona yakınsın sakın üzülme demıstıAnladım başka testlerle de deneyin yada kan verin bazen yalancı pozitif olabiliyor
Korkmayın.Ben de boş gebelik geçirdim,sonraki gebeliğimi de doğurdum 5 ay önce.Darısı size olsun inşallah.Ayy amin Aminama o kadar korkuyorum ki 10 ay oldu ya yine aynı şey olursa diye hala o psikolojıden cıkamadım. İlk cocugum doğal yolla sorunsuz kucagıma almıştım. Boş kese olan gebeliğimde de tüm sonuclar temiz cıktı ama ben korkumu atamıyorum
Yaa ne güzel sizinde mi kürtaj sonrası hersey normal cıkmıstı buarada Allah bağıslasın saglıkla buyutun ınsallah Amin darısı bize ınsallahKorkmayın.Ben de boş gebelik geçirdim,sonraki gebeliğimi de doğurdum 5 ay önce.Darısı size olsun inşallah.
TeşekkürlerYaa ne güzel sizinde mi kürtaj sonrası hersey normal cıkmıstı buarada Allah bağıslasın saglıkla buyutun ınsallah Amin darısı bize ınsallah
Ayy her zorlukta sabretmışsınız ne guzelTeşekkürlerdarısı isteyenlere.kürtaj sonrası bazı sorunlar yaşamıştım(rahim duvarı inceliği,enfeksyon) Üst üste boş gebelik tekrar etmesi çok düşük ihtimalmiş.
Ben de tesirgin olmuştum ilk haftalar.Kese kontrolünde herşey normal görünce o an nasıl bir derin oh çekmiştim:)Sizi çok iyi anlıyorum.Ama korkmayın görünce siz de rahatlayacaksınızAyy her zorlukta sabretmışsınız ne guzeltüm test sonuclarımdan sonra bırde saglıklı bı evladım olumca doktorda soylemıstı ustuste cok dusuk sukur herseyde bu kadar temiz cıkmıs ve normalken demıstı ınsalalh bende hftaya guzel haber duyarım ama korkudan bu haftaya randevu alamadım
En cok an gelsın ıstıyorum ama korkudan gıtmeyı bıle bu hafta erteledım ne kadar zormuş boyle seyler megerse amin cok sagolunBen de tesirgin olmuştum ilk haftalar.Kese kontrolünde herşey normal görünce o an nasıl bir derin oh çekmiştim:)Sizi çok iyi anlıyorum.Ama korkmayın görünce siz de rahatlayacaksınız
İnşalllah güzel haberler alacaksınız,bana da yazın güzel haberleri bekliyorumEn cok an gelsın ıstıyorum ama korkudan gıtmeyı bıle bu hafta erteledım ne kadar zormuş boyle seyler megerse amin cok sagolun
Sanırım sevıncle sızı ozelden bıle bılgılendırebılırım ınsallah guzel haber olursaİnşalllah güzel haberler alacaksınız,bana da yazın güzel haberleri bekliyorum
O stres ile başa çıkmak zor ama iyi düşünelim iyi olsunSanırım sevıncle sızı ozelden bıle bılgılendırebılırım ınsallah guzel haber olursahaftaya ama doktor kapısından gorene kadar o stres olucak sanırım
Yaa cok teşekkur ederım AminO stres ile başa çıkmak zor ama iyi düşünelim iyi olsunMerakla bekliyorummmmm
Yaa demek süreç normal olan seyler duydukca okudukca stresımin normal oldugunu hıssetmeye başladım. Bende 2024 ekimde kürtaj oldum sonrasınsa tüm aonuclar temız cıktı doktor beklıyceksın dedı ve temmuz 2025 cıft cızgı ınsalalh bende duyarımHayırlı olsun. 2024 aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum. Haziran da tekrar hamile olduğumu öğrendim. Şuan sağlıklı. Kalp atışı alana kadar ben de biraz korkmuştum. Ama çok şükür. İnşallah sizin de sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?