Boş kese sonrası Çift çizgi

Mom2019

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
12
6
1
Sevgili arkadaşlar Merhaba
Bu konuda aslında bıraz da benım gıbı basına gelen varmı ogrenıp rahatlamak ıstedım dıye yazıyorum. Ben yaklasık 10 önce kese boş olduğu için kurtajla bır gebelıgımı sonlandırmak zorunda kaldım ısteyerek basladıgımız bır surec oldugu ıcın cok üzüldüm. Özellıkle cok şükür ılk evladım da hıc boyle bısey de yasamayınca cok şaşırmıştım. Şimdi tam bır haftadıe reglım gecıktı korkarak ancak bu sabah test yaptım test resımdekı gıbı cıktı ama hayal kırıklıgı yaşamaktan korktugum için doktora randevuyu erteledıkce ertelıyorum ve haftaya randevu aldım boyle başına gelen oldumu kalbını duyamıycam dıye korkmaktan cıft cızgıye sevınemedım.

Eklentiler

• IMG_2649.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 31
Tam olarak anlamadım 10 gün önce mi kürtaj oldunuz ?

Boş gebelik geçirip kürtaj olduktan 15 gün sonra hcg değerm 55 ti.biraz geç düşmüştü değerim

10 öncesinden beta kalmaz.hamilesiniz:)
Ayy amin Amin ama o kadar korkuyorum ki 10 ay oldu ya yine aynı şey olursa diye hala o psikolojıden cıkamadım. İlk cocugum doğal yolla sorunsuz kucagıma almıştım. Boş kese olan gebeliğimde de tüm sonuclar temiz cıktı ama ben korkumu atamıyorum

Anladım başka testlerle de deneyin yada kan verin bazen yalancı pozitif olabiliyor
Korkudan evdekı testı bıle bu sabah yaptım 10 aydır hıc boyle bısey olmamıştı. Hastaneye bıle bu hafta gıdemedım haftaya randevu aldım. Başına gelen varmı doktor kurtaj sonucu temız geldıgınde mutlu sona yakınsın sakın üzülme demıstı

Korkmayın.Ben de boş gebelik geçirdim,sonraki gebeliğimi de doğurdum 5 ay önce.Darısı size olsun inşallah.

Korkmayın.Ben de boş gebelik geçirdim,sonraki gebeliğimi de doğurdum 5 ay önce.Darısı size olsun inşallah.
Yaa ne güzel sizinde mi kürtaj sonrası hersey normal cıkmıstı buarada Allah bağıslasın saglıkla buyutun ınsallah Amin darısı bize ınsallah

Yaa ne güzel sizinde mi kürtaj sonrası hersey normal cıkmıstı buarada Allah bağıslasın saglıkla buyutun ınsallah Amin darısı bize ınsallah
Teşekkürler darısı isteyenlere.kürtaj sonrası bazı sorunlar yaşamıştım(rahim duvarı inceliği,enfeksyon) Üst üste boş gebelik tekrar etmesi çok düşük ihtimalmiş.

Teşekkürler darısı isteyenlere.kürtaj sonrası bazı sorunlar yaşamıştım(rahim duvarı inceliği,enfeksyon) Üst üste boş gebelik tekrar etmesi çok düşük ihtimalmiş.
Ayy her zorlukta sabretmışsınız ne guzel tüm test sonuclarımdan sonra bırde saglıklı bı evladım olumca doktorda soylemıstı ustuste cok dusuk sukur herseyde bu kadar temiz cıkmıs ve normalken demıstı ınsalalh bende hftaya guzel haber duyarım ama korkudan bu haftaya randevu alamadım

Ben de tesirgin olmuştum ilk haftalar.Kese kontrolünde herşey normal görünce o an nasıl bir derin oh çekmiştim:)Sizi çok iyi anlıyorum.Ama korkmayın görünce siz de rahatlayacaksınız

Ben de tesirgin olmuştum ilk haftalar.Kese kontrolünde herşey normal görünce o an nasıl bir derin oh çekmiştim:)Sizi çok iyi anlıyorum.Ama korkmayın görünce siz de rahatlayacaksınız
En cok an gelsın ıstıyorum ama korkudan gıtmeyı bıle bu hafta erteledım ne kadar zormuş boyle seyler megerse amin cok sagolun

O stres ile başa çıkmak zor ama iyi düşünelim iyi olsun Merakla bekliyorummmmm
Yaa cok teşekkur ederım Amin ıyı dusunelım ıyı olsun gercekten de cok guzel dedınız ne zormuş bı olumsuzlukta kadının tedırgınlıgını atamaması oysakı cıft cızgı sevınctır

Hayırlı olsun. 2024 aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum. Haziran da tekrar hamile olduğumu öğrendim. Şuan sağlıklı. Kalp atışı alana kadar ben de biraz korkmuştum. Ama çok şükür. İnşallah sizin de sağlıklıdır

Yaa demek süreç normal olan seyler duydukca okudukca stresımin normal oldugunu hıssetmeye başladım. Bende 2024 ekimde kürtaj oldum sonrasınsa tüm aonuclar temız cıktı doktor beklıyceksın dedı ve temmuz 2025 cıft cızgı ınsalalh bende duyarım Kalbını kac haftalıkken duydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…