Boş kese sonrası Çift çizgi

6+4 te duydum canım. Normal bir süreç gerçekten. Yakın arkadaşım benden 2 hafta önce boş gebelikten kürtaj olmuştu. O daha erken ikinciye hamile kaldı. Bebeği şimdi 24 haftalık oldu

6+4 te duydum canım. Normal bir süreç gerçekten. Yakın arkadaşım benden 2 hafta önce boş gebelikten kürtaj olmuştu. O daha erken ikinciye hamile kaldı. Bebeği şimdi 24 haftalık oldu
Yaa ne guzel saglıkla da kucagına alırsın ınsallah ben heesey bu kadar normalken basıma bu gelınce cesaretım kırıldı doktora bışe haftay ramdevu aldım gıdemıycem dıye korktum dayanamadım oyuzdn burda sorup biraz aslında guc toplamak ıcın yazdım

Benimde öyleydi. Hiç kanamam lekelenmem olmadı. Bütün gebelik belirtilerini yaşadım. Mide yanması arada bulantılar falan bile. USG de kese şeklim baya düzgündü. Ben ilk USG ye 7+3 te girmistim. Gitmeden 2 gün öncesinde belirtilerim kaybolmuştu. Bir anormallik hissetmiştim.Şimdi çok şükür inşaallah her şey yolunda devam eder. Sizinde aynı şekilde. Kaalbinizzi ferah tutmaya çalışın

İyi ki yazmışım buraya dıyorum gercekten korkularım büyüktü ama süreclerın normal oldugunu okudukca cesaretım gelıyor Allahım hayırlısı ıle ınsallah benımde guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…