Boş kese

aysenur3010

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
19
5
6
29
Merhaba,

Daha önce bir düşük yaşadım şu an tekrar hamileyim geçen hafta lekelenmem olmuştu o yüzden iki gün önce doktora gittim şu anlık sadece kese gözüküyor sat göre 6 haftalık hamileyim yolk kesesi de gözükmüyor çok endişeliyim. Yurt dışında yaşıyorum haftaya tekrar kontrole gitmem lazım

Eklentiler

• 8F840A60-934E-47F8-A24B-172C0AFD035E.webp
    8F840A60-934E-47F8-A24B-172C0AFD035E.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba,

Daha önce bir düşük yaşadım şu an tekrar hamileyim geçen hafta lekelenmem olmuştu o yüzden iki gün önce doktora gittim şu anlık sadece kese gözüküyor sat göre 6 haftalık hamileyim yolk kesesi de gözükmüyor çok endişeliyim. Yurt dışında yaşıyorum haftaya tekrar kontrole gitmem lazım
Aynı haftada benimde sadece boş kese görülmüştü endişelencek bi durum yok 10 gün sonra gidip bebeği görmüştüm inş sizinde öyle olur

Eklentiler

• 73E3F7AA-C658-4DD8-A37E-E349B082FA2A.webp
    73E3F7AA-C658-4DD8-A37E-E349B082FA2A.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba,

Aynı durum bende de var :(

Bende aynı durumdayım perşembeye randevu aldım 6 haftalik gebelik kese var yolk yok benimki tup bebek benim hiç belirtim yok sizinde öylemi
Slmlar bence korkmayın gittiğimde gördüm hayırlısıyla sizde göreceksiniz bende de hiç belirti yok haber verin lütfen durumu

Merhaba,

Bi kaç haftaya bebeğide görürrsün inşallah kalp atışını 🙏🏻🙏🏻 Daha erken

Back
X