- 16 Haziran 2023
- 84
- 13
- 8
- 29
- Konu Sahibi Fatime Rehimova
5 haftalik hamilelik. Kese var bebek gözükmuyo
Yaşayan varmi bunu?
Yaşayan varmi bunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5+1 de keseyi gördüm 6+1 de bebeği gördüm canım. Stres yapma Allah’ın izniyle görürsün. Bazıları 8-9a kadar da göremiyor5 haftalik hamilelik. Kese var bebek gözükmuyo
Yaşayan varmi bunu?
Bende de kese var yolk kesesi var bebek yok çünkü daha küçük5 haftalik hamilelik. Kese var bebek gözükmuyo
Yaşayan varmi bunu?
O kadar sters gecirdim ki . Doktora sordm bu normalmi evet dedi . Kese var ama bebek yok iki hafta bekle dedi . İnternetde boş gebelik falan yazilmiş .onlari okudum harab oldum resmenBen 5+1 de keseyi gördüm 6+1 de bebeği gördüm canım. Stres yapma Allah’ın izniyle görürsün. Bazıları 8-9a kadar da göremiyor![]()
Bende yolk kesesi izlenmedi yazmiş kagita. Embiriyo izlenmedi yazmişBende de kese var yolk kesesi var bebek yok çünkü daha küçük
İçin ferah tut bende bilmiyordum bana 1 hafta sonra gel dedi çarşamba günü gidip görecezO kadar sters gecirdim ki . Doktora sordm bu normalmi evet dedi . Kese var ama bebek yok iki hafta bekle dedi . İnternetde boş gebelik falan yazilmiş .onlari okudum harab oldum resmen
Kesenin fotosunu atar mısınBende yolk kesesi izlenmedi yazmiş kagita. Embiriyo izlenmedi yazmiş
Hiç öyle şeyleri okuma olacağı varsa zaten olur. Doktor bir anormallik görseydi zaten söylerdi canım rahat ol. İnşallah görürsün bir dahaki kontrolde. Ne zaman gideceksin bir daha ?O kadar sters gecirdim ki . Doktora sordm bu normalmi evet dedi . Kese var ama bebek yok iki hafta bekle dedi . İnternetde boş gebelik falan yazilmiş .onlari okudum harab oldum resmen
İnsallah hayir haber aliriz. Allah yardimcimiz olsun . 5 haftalik gebelikde mide bulantisida yok bende sadece göğus agrisi var birde kasik agrilari oluyor. Sizdede mi boyle ?İçin ferah tut bende bilmiyordum bana 1 hafta sonra gel dedi çarşamba günü gidip görecez
5 haftalikken bebiş görünmez ki zaten korkmayin, 10 gün sonra kalp atışını duyarsınız Allahın izniyle5 haftalik hamilelik. Kese var bebek gözükmuyo
Yaşayan varmi bunu?
Vermedi . Ama eşim videosunu cekmişti buraya video atmak oluyormu ?Kesenin fotosunu atar mısın
Ayyy insallah . Burasi bana o kadar iyi geldiki dun kayit yaptirdm. O kadar içten samimi insanlar var . Allah her kesin gönlune gore versin.5 haftalikken bebiş görünmez ki zaten korkmayin, 10 gün sonra kalp atışını duyarsınız Allahın izniyle![]()
Defalarca sordum bu normalmi evet dedi . İki hafta sonra bakilsin dedi bekliyorum . Birde bense trioid bezi var endekrnoloji doktorumda gebelik testi yaptrdi pazartesi cevaplar cikar dedi . Heyecanla bekliyorumHiç öyle şeyleri okuma olacağı varsa zaten olur. Doktor bir anormallik görseydi zaten söylerdi canım rahat ol. İnşallah görürsün bir dahaki kontrolde. Ne zaman gideceksin bir daha ?
5+5 te benim de ne bebek ne yolk vardı sadece kese doktorun ultrason cihazının kalitesinden bile değişiyor hiç endişelenmeyin çok normal şimdi görünmemesi5 haftalik hamilelik. Kese var bebek gözükmuyo
Yaşayan varmi bunu?
Canim ya allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin . Bizlerde içinde . Bekliyorum5+5 te benim de ne bebek ne yolk vardı sadece kese doktorun ultrason cihazının kalitesinden bile değişiyor hiç endişelenmeyin çok normal şimdi görünmemesi
Biz 7+1 de görmüştük kalp atışıyla beraber
Korkma çok çok ilaç kullanırsın, tiroidi olup gebe kalan da ilaç kullanan da çokDefalarca sordum bu normalmi evet dedi . İki hafta sonra bakilsin dedi bekliyorum . Birde bense trioid bezi var endekrnoloji doktorumda gebelik testi yaptrdi pazartesi cevaplar cikar dedi . Heyecanla bekliyorum
Sizin de gönlünüze göre versin, sağlıkla kucağınıza alın inşallahAyyy insallah . Burasi bana o kadar iyi geldiki dun kayit yaptirdm. O kadar içten samimi insanlar var . Allah her kesin gönlune gore versin.
Aynı benimde ekstra bel ağrısı varİnsallah hayir haber aliriz. Allah yardimcimiz olsun . 5 haftalik gebelikde mide bulantisida yok bende sadece göğus agrisi var birde kasik agrilari oluyor. Sizdede mi boyle ?
Benimde öyle oldu kese vardı bebek yoktu. Doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı sağlıksız gebelik dendi ne yazık ki. Umarım sizinki güzel sonuçlan