Boş kese

Ben 5+1 de keseyi gördüm 6+1 de bebeği gördüm canım. Stres yapma Allah’ın izniyle görürsün. Bazıları 8-9a kadar da göremiyor ☺️🙏🏻🌸
O kadar sters gecirdim ki . Doktora sordm bu normalmi evet dedi . Kese var ama bebek yok iki hafta bekle dedi . İnternetde boş gebelik falan yazilmiş .onlari okudum harab oldum resmen

O kadar sters gecirdim ki . Doktora sordm bu normalmi evet dedi . Kese var ama bebek yok iki hafta bekle dedi . İnternetde boş gebelik falan yazilmiş .onlari okudum harab oldum resmen
Hiç öyle şeyleri okuma olacağı varsa zaten olur. Doktor bir anormallik görseydi zaten söylerdi canım rahat ol. İnşallah görürsün bir dahaki kontrolde. Ne zaman gideceksin bir daha ?

Hiç öyle şeyleri okuma olacağı varsa zaten olur. Doktor bir anormallik görseydi zaten söylerdi canım rahat ol. İnşallah görürsün bir dahaki kontrolde. Ne zaman gideceksin bir daha ?
Defalarca sordum bu normalmi evet dedi . İki hafta sonra bakilsin dedi bekliyorum . Birde bense trioid bezi var endekrnoloji doktorumda gebelik testi yaptrdi pazartesi cevaplar cikar dedi . Heyecanla bekliyorum

5 haftalik hamilelik. Kese var bebek gözükmuyo
Yaşayan varmi bunu?
5+5 te benim de ne bebek ne yolk vardı sadece kese doktorun ultrason cihazının kalitesinden bile değişiyor hiç endişelenmeyin çok normal şimdi görünmemesi
Biz 7+1 de görmüştük kalp atışıyla beraber

Defalarca sordum bu normalmi evet dedi . İki hafta sonra bakilsin dedi bekliyorum . Birde bense trioid bezi var endekrnoloji doktorumda gebelik testi yaptrdi pazartesi cevaplar cikar dedi . Heyecanla bekliyorum
Korkma çok çok ilaç kullanırsın, tiroidi olup gebe kalan da ilaç kullanan da çok ☺️🙏🏻🌸 sağlıklı sonuçlarla inşallah 🙏🏻

Benimde öyle oldu kese vardı bebek yoktu. Doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı sağlıksız gebelik dendi ne yazık ki. Umarım sizinki güzel sonuçlanır 🙏

Back
X