• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş konuşan ortak arkadaş

Haklısınız açtırdığıma pişman oldum zaten. Değer değil "eder" demek istiyor, senin ederin 10 üzerinden 9 onunki 6 dedi güya.

bunu yakışıklılık güzellik olarak niye değerlendirdiniz anlamadım.
sevgilinizle daha samimi daha iyi arkadaş vs vs. adamın hayatında sevgiliniz daha ön sırada.
bozulacak bir şey yok. zaten hoşlanmadığınız biri için 6 bile fazla bence.

Hoparlörü açtırarak hata etmişsiniz çünkü dangoz dangoz konuşacağını biliyordunuz. Ben böyle şeyleri hiç ogrenmeme taraftarıyım.
Bir gün is yerinde birisi 'xy senin hakkında ne dedi biliyor musun' diyecek oldu, hemen susturdum 'ne dediyse dedi. Aynı iş yerindeyiz,boşuna gerilmeyeyim' diye. Xy'den ben de hoşlanmıyorum bu arada. Beni sevmemesi ve hakkımda konuşması doğal ama alt tarafı iş yerinden bir mal. Neden bilip canım sıkılsın???
Sana da tavsiye ederim aynısını.
Konuya gelince, girgirini yap geç. Bu söze çok takılıp adama da özgüven problemin varmış gibi görünme. Elin dangalaginin sözü sizin değerinizi olcmez ki, ne derse desin

Öncelikle karşı tarafın haberi yokken telefonu hoparlöre almak hiç hoş değil..İkinci olarak da problem arkadaşınızda değil sevgilinizde..Karşı taraf saçmalamaya başladığında yakın arkadaşı bile olsa geçiştirmemeli lafı ağzına tıkamalı,karşı tarafı dediğine pişman etmeliydi..Misal.."O benim kız arkadaşım olduğına göre benim için 10 numara ki kız arkadaşım,sen ne biçim konuşuyorsun" diyebilirdi..Ama bunu siz orda olduğunuz için değil seven insanın içinden geldiği için söylerdi..

Siz espri kasmışsınız vs amenna. Artık özgüvenli görüncem die daha da konuyu uzatmayın,erkek arkadaşınızla ilişkinize odaklanın. Sizden sizin düşündüğünüz kadar hoşlanmıyor bence.Bunu bir düşünün derim..

Son düzenleme:
Hemen şimdi mesaj atardım. Sen 1 kuruşluk ederinle bizim ederimizi mi hesaplıyorsun, hep adam olacaksın diye bekledim ama bir türlü olamıyorsun. Acaba yardım falan mı alsan canım ? derdim. Muhtemelen sırıtıp çamura yatacak sende çok alıngansın falan diyecek klasiktir 😂 Bir daha kulağıma laf gelmeyecek diyeceksin. Erkek arkadaşında bostan korkuluğu mu eder hesaplayan adama ne diyon kardeşim mal mısın diyemiyor mu ? dönüp sana sarılacağına lafını bil konuş ya da konuşmayalım diyecekti.

Ben erkek arkadaşınız yerinde olsam kız arkadaşım için öyle bir laf edenin ağzına eder kapatırdım.
Sizin yerinizde olsaydım da öyle bir arkadaşı hayatımdan silerdim.

İşte bu konuyu düşünüyorum ben de zaten aklıma takılan tam olarak bu. Tamam dalgasına söylüyor falan erkek arkadaşım orda tepki vermeli miydi bunu sorguluyorum. Galiba öyle geçiştirdiği için ona da kızgınım. Ben açık açık ona kızmaktan korktum çünkü özgüvensiz görünmek istemedim. Bir de gerçekten ciddiye almadığım biri normalde ama bu ciddiye almama sınırımı zorluyor. Galiba dediğiniz gibi ona tepki vereceğim.

Sizin hoparlöre aldirmaniz da erkek arkadaşınızın sizi bu konuda dinlemesi de bence hoş olmamış. Benim arkadaşımla konuşmam erkek arkadaşımı ne ilgilendirir mesela asla yapmayacağım bir şey

Üslubunuz için teşekkür ederim. Ben de sonradan pişman oldum zaten.

Hemen şimdi mesaj atardım. Sen 1 kuruşluk ederinle bizim ederimizi mi hesaplıyorsun, hep adam olacaksın diye bekledim ama bir türlü olamıyorsun. Acaba yardım falan mı alsan canım ? derdim. Muhtemelen sırıtıp çamura yatacak sende çok alıngansın falan diyecek klasiktir 😂 Bir daha kulağıma laf gelmeyecek diyeceksin. Erkek arkadaşında bostan korkuluğu mu eder hesaplayan adama ne diyon kardeşim mal mısın diyemiyor mu ? dönüp sana sarılacağına lafını bil konuş ya da konuşmayalım diyecekti.

Evet ben de erkek arkadaşıma kızıyorum ve tepki vereceğim sanırım.

İşte bu konuyu düşünüyorum ben de zaten aklıma takılan tam olarak bu. Tamam dalgasına söylüyor falan erkek arkadaşım orda tepki vermeli miydi bunu sorguluyorum. Galiba öyle geçiştirdiği için ona da kızgınım. Ben açık açık ona kızmaktan korktum çünkü özgüvensiz görünmek istemedim. Bir de gerçekten ciddiye almadığım biri normalde ama bu ciddiye almama sınırımı zorluyor. Galiba dediğiniz gibi ona tepki vereceğim.
Evet tepki vermeliydi erkek arkadaşınız.

Erkek arkadaşınızla ne zamandır berabersiniz ki tepki verecek? Erkek arkadaşınızla o konuşan kişinin samimiyeti ne derecede? Ciddiye almamış olabilir mi? Neye göre , hangi kriterler açısından 9 ve 6? Erkek arkadaşınız cevap verse ciddiye almış olacaktı ki bence hiç gerek yok. Yaşlar genç galiba.

Ben özgüven konusunu anlamadım. Biri çıksa eşime sen 10 numarasın karın 5 numara dese , ağzının ortasına çakması lazım. Kim kimin eşini sevgilisini neye göre oyluyor. Bu hakkı kim kime nasıl veriyor? Bu benim özgüvensiz olduğumu mu gösteriyor rahatsız olsam , ben olaya şöyle bakıyorum bunu ona diyebiliyorsa daha önce de başka şeyler demesine müsaade edilmiştir. Yani erkek arkadaşınız ikili oynuyor, daha önce yaptığı başka şakaya güldü belli ki. veya onayladı veya destekledi tamam adam suçlu lafı eden ama lafı sessizce dinleyen daha suçlu.

Erkek arkadaşınızla ne zamandır berabersiniz ki tepki verecek? Erkek arkadaşınızla o konuşan kişinin samimiyeti ne derecede? Ciddiye almamış olabilir mi? Neye göre , hangi kriterler açısından 9 ve 6? Erkek arkadaşınız cevap verse ciddiye almış olacaktı ki bence hiç gerek yok. Yaşlar genç galiba.

1 aydır beraberiz ama evlilik lafı sık sık geçiyor, işimiz gücümüz yerinde, evlenmemek için sebebimiz yok. 28 yaşındayız.

Ben özgüven konusunu anlamadım. Biri çıksa eşime sen 10 numarasın karın 5 numara dese , ağzının ortasına çakması lazım. Kim kimin eşini sevgilisini neye göre oyluyor. Bu hakkı kim kime nasıl veriyor? Bu benim özgüvensiz olduğumu mu gösteriyor rahatsız olsam , ben olaya şöyle bakıyorum bunu ona diyebiliyorsa daha önce de başka şeyler demesine müsaade edilmiştir. Yani erkek arkadaşınız ikili oynuyor, daha önce yaptığı başka şakaya güldü belli ki. veya onayladı veya destekledi tamam adam suçlu lafı eden ama lafı sessizce dinleyen daha suçlu.

Erkek arkadaşım hiç ciddiye almadı. Ben de bunun üzerine ciddiye almış görünmek istemedim özgüven sorunum varmış gibi. Ama dediğinizde haklısınız aslında içten içe tepki vermemesine bozulmuşum.

Erkek arkadaşım hiç ciddiye almadı. Ben de bunun üzerine ciddiye almış görünmek istemedim özgüven sorunum varmış gibi. Ama dediğinizde haklısınız aslında içten içe tepki vermemesine bozulmuşum.
Ciddiye almaması şaşırmadığını gösteriyor, daha önce benzer ifadeler duymuş. Erkek arkadaşınız yardan da serden de geçemiyor. Cool görünmek güzel evet ama doğru yerde doğru zamanda. İyi elin sümüklüsü diline dolasın beni oylasın , sevgilim sussun. Bende cool takılayım..

1 aydır beraberiz ama evlilik lafı sık sık geçiyor, işimiz gücümüz yerinde, evlenmemek için sebebimiz yok. 28 yaşındayız.
Özgüveninizi daha da sarsmak istemem ama o evlilik lafı kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuz yani maaşınız olduğundan o kadar sık geçiyordur. Yoksa sizi savunmaktan aciz erkek arkadaşınızın size öyle körkütük aşık olduğunu hiç sanmıyorum maalesef..Evlendikten snra işi bırakacağım desenize .Bakalım neler olacak.

Böyle sıradan bir insanın neyi kastettiği bile belirsiz tek bir cümlesini bu kadar gündemde tutmayın. Yarın bir gün ele karışacaksınız, özgüvenli olun. Aramızda 9 yaş var sizinle, büyüğünüz olarak söylüyorum hayatı kendinize zorlaştırmayın

Bencede siz buna kızmışsınız. Ben olsam bende kızardım. Erkek arkadaşınızın tepki vermesi gerekiyordu en azından yumuşak bir dille olsa da sevgilisiyle ilgili bu şekilde yorum yaptırmaması lazım.

Back
X