• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş mezar Bulsam içine gireceğim bu ruh halinden nasıl çıkarım

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
Bir kaç aydır aşırı bitkinlik yorgunluk sürekli uyku hali herşeye karşı bir isteksizim hiç kimseyle görüşmek istemiyorum tek istegim sadece uyumak yoğun stresli bir iş hayatım var hafta da iki gün fizik tedavim var haftada birde okçuluk Antremanim var eve zor düşüyorum iş hayatında eski ye oranla iyiyim sorunlular gitti çünkü şükürler olsun ama bu isteksizlik halinden çıkamıyorum yardım edin kızlar

Bir kaç aydır aşırı bitkinlik yorgunluk sürekli uyku hali herşeye karşı bir isteksizim hiç kimseyle görüşmek istemiyorum tek istegim sadece uyumak yoğun stresli bir iş hayatım var hafta da iki gün fizik tedavim var haftada birde okçuluk Antremanim var eve zor düşüyorum iş hayatında eski ye oranla iyiyim sorunlular gitti çünkü şükürler olsun ama bu isteksizlik halinden çıkamıyorum yardım edin kızlar
Kan tahlili yaptırın b12 ve diğer vitaminler,kansızlık ve tiroidlerinize baktirin.

Bahar yorgunluğu / depresyonu olabilir. Bende her bahar çook uyurummm

Fizyolojik demek fiziki, fiziksel yani vücutla ilgili demek, sandığınız anlamda değil. Psikolojik sorunlarını böyle sitelerden değil uzmanlardan yardım alarak çözmeyi dene.

Ayrıca başlık bir deyimi anıtsatmış olabilir ama başlık sahibi gerçek anlamında kullanmış. Kalıplaştı diye gerçek anlamda kullanılmayacak anlamına gelmiyor.

Back
X