- 20 Ocak 2015
- 780
- 235
- 33
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Bende öyleydim sonra bitkisel bir antidepresan a başladım. Kendimizi yıpratmaktan başka bişey yapmıyoruz çok düşünerek.Aynı ben gibi. Bütün boş vakitlerimde düşünüyorum. Kitap okumak, uykunu tam alman rahatlatıyor. En azından benim kafamı oyalıyor biraz yani. Yoksa düşün düşün kafayı sıyırıcam..
Konuşuyorum pişman oluyorum konuşmasam istemsiz ağzımdan çıkıyor artık elime not alcam sus diye inşallah bunu yenerim ve önceden söz kesmezdim asla antideprasan kullandığımdan beri söz kesiyorum herkesin lafa atlıyorumAynı ben gibi. Bütün boş vakitlerimde düşünüyorum. Kitap okumak, uykunu tam alman rahatlatıyor. En azından benim kafamı oyalıyor biraz yani. Yoksa düşün düşün kafayı sıyırıcam..
Burnumu sokmuyorum yani en son söylencek lafı başta söylüyorum patavatsız oluyorumYa niye kendini degistirmeye calisiyorsun? Kimi insanlar az konusur gene bos konusur ,kimileri cok konusur ,kimisi hic konusmaz.Yani niye herkes tekdüze yasasin.Ben etrafimda farkli farkli insanlar gormekten memnunum acikcasi.Senin de yapin bu degismez.Bos konusma derken patavatsizlik mi yapiyorsun herkesin hayatina burnunu mu sokuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?