Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç öyle bir görgü kuralı duymadım.
Ama kişilerin sınırları var, mesela yarın kızımın gösterisi var. Bir sürü boş yer varken gidip birinin dibine oturmam.
ama çoğu yer doluysa birinin yanına otururum mecburen.
heryer bossa biri gelip benim dibime otursa icimden hayırdır ne is derim:) ne gerek var git oteye otur iste:) ama samimi oldugum tanıdıgım insansa tabi otururum yanına oda benim yanıma
Heryer bos degil,mesela benim sag tarafimda 2 sandalye bos onun yani dolu.ve bana yakin oturmuyor da digerine yakin oturuyor.arada bos yer birakiyor.sonra da sol tarafim bos kaliyor.ben kaliyorum orada öylece.sinir oluyorum bazen.dedim acaba boyle mi oluyor heryerde,dogrusu oncelikle kotu dusunmek istemedigim icin,acaba dedim anlasmali mi yapiyorlar,demekki ben yasiyorum bunu..
Yakınlaşmak istememek,sohbet ortamına engel olmak vs.Tabiki boyle durumlarda tanimadigimiz kisilerle aramizda bos yer birakmamiz cok normal.ama tanidigimiz ornegin ayni is yerindeki insanlara karsi bunu yapmanin anlami nedir acaba
Heryer bos degil,mesela benim sag tarafimda 2 sandalye bos onun yani dolu.ve bana yakin oturmuyor da digerine yakin oturuyor.arada bos yer birakiyor.sonra da sol tarafim bos kaliyor.ben kaliyorum orada öylece.sinir oluyorum bazen.dedim acaba boyle mi oluyor heryerde,dogrusu oncelikle kotu dusunmek istemedigim icin,acaba dedim anlasmali mi yapiyorlar,demekki ben yasiyorum bunu..
Sosyal bir ortamda,is yerinde vs. Otururken yanindakiyle bir sandalye boş birakip öyle oturmak bir görgü kurali falan midir?yoksa farkli anlamlar mi iceriyor?Ne dersiniz?
Sizin yanınıza otursa bu kez diğer kişinin yanı boş kalacak.
Kötü düşünmeyin
Hatta hiç düşünmeyin
Ortada 2 yer var, biri seçilmek zorunda. Ha o ha bu, fark etmez.
Sizinle ilgili diye düşünmeyin, kişisel algılamayın.
Karşı cinsler mi?
yemekhanede mesela çok yakın ark. da olsa yer varsa şayet boş bırakaırız.aynı masada.Tabiki boyle durumlarda tanimadigimiz kisilerle aramizda bos yer birakmamiz cok normal.ama tanidigimiz ornegin ayni is yerindeki insanlara karsi bunu yapmanin anlami nedir acaba