- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Ahh canım yaaBenim patronum beni isten cikaracagi zaman eleman ilani vermisti ama bana sana yardimci olacak beraber yuruteceksiniz demisti (tabiki inanmamistim cunku zatwn islerin durgun oldugu donemdi) basvuruya gelenlere yardimci oldum gorusmede dikkatli olmasi gereken seyler hususunda uyardim basvuru formunda dikkat gerektirecek kimsenin fark edemedigi ince detaylar vardi onlara dikkat etmelerini soyledim
Hic ben cikarilicamda baskasi girnesin olaylarina girmedim
Personeli buluncada patronum beni karsisina aldi bizim fıtratlarimiz uyusmuyor(sanki evlenicez) degip bana yol gosterdi :)
Bende bir sorun mu var diye hic dusunmedim cunku bulundugum mevkide patronumun ne kadar sorunlu oldugunu bilmeyen yok
Inşallah senin icin boyle bir durum sozkonusu degildir
Ama zaten seni cikaracak olsa zaten yeni elamani alinca cikarirdi diye dusunuyorum
Zaten hizliyim inanın..yavaş olsam açık yureklilikle söylerim.Patron yaptığınız işi beğenmiyor, sizi çıkartmaya da gönlü razı olmadığı için yeni bir personel alıyor. Geçen hafta ben de yapmak durumunda kaldım bunu. Çıkışını vermeye gönlüm razı olmadığı için yeni bir arkadaş aldım. Patron hızlan diyorsa bence ciddiye almakta yarar var
Zaten hizliyim inanın..yavaş olsam açık yureklilikle söylerim.
Sakin sessiz olduğum için girişken oupta napacam acaba bilemedimki
Ayy güldüm yaa çok tatlısın :) nasıl ogretmicenki mecbur öğretecem..öğret diyeceklervalla banada yaptılar öyle bişeyi kız sana yardım edecek işi öğret dediler bende madem yardım edecek bilen birini alın kimseye iş öğretmek zorunda değilim diye çingenelik yaptım.
aldırlar hiç bişi öğretmedim salak bu deyip yolladılar kızı hala tekim mis gibi..
bak benden sana tavsiye kilit eleman ol yaptıgın işi güzel yap yavaşta olsan adam gibi yap kusursuza yakın olsun.. geç olsun ama tam olsun.. böyle durumlarda da çakallık sezdin mi asla iş öğretme kimseye..
Ayy güldüm yaa çok tatlısın :) nasıl ogretmicenki mecbur öğretecem..öğret diyecekler
Normal degil mi? Ozel sektorde hepimiz boyle yapiyoruz, kaliteli eleman arayisi hep devam eder, alirsin yetistirirsin sonra ayni isi yapabilen iki kisiden birini cikarirsin, cikardigin eleman da genelde kidemli olandir( maasi yuksek oldugu icin)
Aynen canimaynen öyle arkadaşım yeni mezun alıyolar hadi yetiştir diyolar adama tüm bilgini veriyorsun aaa bi bakıyosun kapı önündesin..
artık ekmek aslanın ağzında işimize 4 kolla sarılammız lazım.
İşim ön muhasebe sekreter.ama maaşallah her iş yapıyorum..yoo öğretmek zorunda değilsin işin tam olarak ne bilmiyorum ama ben çizimciyim mesela komutların bi kısmını gösterdim mesela kıza daire çizmeyi öğrettim ama içinden kesit nasıl alınır öğretmedim yada çizgi çizmeyi gösterdim ama başka bişeyler birleştirmeyi göstermedim aslında önemli yerleri kendi bulsun banane dedim vaktim yok dedim..
he gerçekten de öğretmek zorunda değilim hem benden iş öğrenecek hemde yerime geçececk öyle bi dünya yok..
kızın suçu var mıydı yoktu ama bu devirde iş kolay bulunmuyor kendimi de ateşe atamam yani.
Aldığım da asgari ücret..o da yeni oldu düşünün..sirf tecrubem yok diyeAynen canim
İsini hizli ve kusursuz yapani kimse kapinin onune koymaz, ben eski isyerimde 25 personel aldim adam gibi adamlarla calistim, hala hepsi orada calisiyor, bir tanesi bile ayrilmamis ne guzel. Ben yonetimle anlasamadim ayrildim baska yerde calistim bebek olana kadar, bu isler boyle
Tecruben elbet olacak, sadece calismak ve sabir canim, ihtiyacin olanlar bunlarAldığım da asgari ücret..o da yeni oldu düşünün..sirf tecrubem yok diye
Tabiki zamanla ama bide boyle seyler görünce insan ister istemez soğuyor..Tecruben elbet olacak, sadece calismak ve sabir canim, ihtiyacin olanlar bunlar
Gelen kız yeni mezun..cok fazla maas beklentisi yok yaşı da küçük 21 yaşındaaynen öyle arkadaşım yeni mezun alıyolar hadi yetiştir diyolar adama tüm bilgini veriyorsun aaa bi bakıyosun kapı önündesin..
artık ekmek aslanın ağzında işimize 4 kolla sarılammız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?