Boş yere mi alınıyorum sizce?

Zaten hizliyim inanın..yavaş olsam açık yureklilikle söylerim.
Sakin sessiz olduğum için girişken oupta napacam acaba bilemedimki
daha fazla sorumluluk alacaksınız demek

ben mesela ilk işe girdim 1 yıl boyunca aşırı bocaladım müdürüm böyle iş hallettiremezsin biri hayır dedi mi başka kime yaptırabilirim diye çözüm ara tek bir kişi de odaklanma bana buna sor dediler diye düşünme herkese kibar ol ama soracağın kişi yoksa" yoktu sizi rahatsiz ettim", "meşguldu sizi rahatsız ettim" de başla sor sorunu ama çözüm bulmaya çalış diye birkaç kez söyledi ben hala pasif
sonra biranda açıldım :) tabi bunda insanların karakterlerini bilen şefim payı büyük
he şimdi çok pasifmiyim hayır ama çözüm arıyor muyum evet bu yönden takdir eder...
ben de mesela en başta çok yavaşım diye hızlanmaya çalıştım hızlandım birçok şeyi de hallediyor gibiydim yani yetiştiriyordum ama hep yanlışım çıkıyordu... onun yerine yavaş olup temkinli gitmeye çalıştım işe başladıktan 1 sene sonra bana kim yardım edebilir sorularını kafam da çözmeye çalıştım.... ama işçi bakmaya başlamışlardı (4 yıl bitmek üzere)
heg benim yaptığım iş zor ve hızlı olması gereken bir iş yapıyor muyum düşe kalka gidiyorum

buarada bir arkadaşımı birinin yerine işe başlattılar adam birçok şeyi nazlanarak gösterdi... ama önemli ve kimsenin bilmediği karışık bir konuyu göstermedi adam göstermiyor diyor kız müdürü öğren o işi diyor ama sonunda adamı çıkarttılar... yani çıkaracak olduktan sonra ne yapsan nafile
ama dedikleri gibi işin yoğun ise o yüzdende almış olabilirler... biz 2 kişi aynı işi yapıyoruz ama yoğun olduğu için ve gerçekten yoğun
belki de iş yükün çoğalacak bu yüzden aldılar hemen karaları bağlama

Çok ağır değil açıkçası.zaman zaman yoğunlaşıyor sonra duruluyor.

Sen fazla maaş alıyor olsan seni çıkarıp yerine bu kızı asgari ücretle işe başlatacak derdim ama sen de asgari ücret alıyormuşsun zaten. Endişelenme bence. Çıkarırsa da problem etme, en az bu maaşa zaten binlerce iş bulursun bu arada işsizlik maaşı da alırsın.

işleriniz yoğun değilmiş o yüzden sizden daha atak daha hızlı iş görüp sağa sola da salabilecekleri birini istiyor olabilirler sekreter, ön muhasebe, idari işler falan bunlar başkalarının işlerini kolaylaştırmak için vardır. yani siz ben işimi yapıyorum desenizde sizin işiniz başkalarının yükünü almak bir yerde özel sektörde kalifiye olduğunuz sürece şanslısınız ama bu tür ara mesleklerde her zaman yerinize birisi bulunabilir. anlattığınız kadarından yola çıkarak size yardımcı olmak için değil de sizden daha atak biri olsun diye alınmış ben de ik uzmanıyım bu işler böyle maalesef bir kişilik işi iki kişiye yaptırmaya çalışmaz kimse bir kişi çok kişilik çalışsın ister....

Evet kız konuşkan iyi bi kıza benziyo dedi gelde endiselenme şimdi..bide diyoki endişelenme..napacam ben yaa.ya işi ogrettikten sonra gule gule bana

Orasi oyle de kovulmak üzer beni..

1- Sana bu işi kim öğretti orda öğrendinse o kızı sizin yerinize işe alıyo olsalar onada öğretirler.
2- Kalifiye bir elemanı çıkarmak kolay değil
işsizlik olduğu söylense de iş bilmeyene işsizlik var..

Benden önce birisi vardi eşinin işinden dolayi farklı sehre gittikleri için mecburen ayrılacaktı yerine beni aldılar..o ogretti sağolsun.

Hayırlısı cnm artık bekleyip görücez.. Bizi de bilgilendir durumla ilgili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…