- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
daha fazla sorumluluk alacaksınız demekZaten hizliyim inanın..yavaş olsam açık yureklilikle söylerim.
Sakin sessiz olduğum için girişken oupta napacam acaba bilemedimki
Çok ağır değil açıkçası.zaman zaman yoğunlaşıyor sonra duruluyor.buarada bir arkadaşımı birinin yerine işe başlattılar adam birçok şeyi nazlanarak gösterdi... ama önemli ve kimsenin bilmediği karışık bir konuyu göstermedi adam göstermiyor diyor kız müdürü öğren o işi diyor ama sonunda adamı çıkarttılar... yani çıkaracak olduktan sonra ne yapsan nafile
ama dedikleri gibi işin yoğun ise o yüzdende almış olabilirler... biz 2 kişi aynı işi yapıyoruz ama yoğun olduğu için ve gerçekten yoğun
belki de iş yükün çoğalacak bu yüzden aldılar hemen karaları bağlama
Aldığım da asgari ücret..o da yeni oldu düşünün..sirf tecrubem yok diye
Sen fazla maaş alıyor olsan seni çıkarıp yerine bu kızı asgari ücretle işe başlatacak derdim ama sen de asgari ücret alıyormuşsun zaten. Endişelenme bence. Çıkarırsa da problem etme, en az bu maaşa zaten binlerce iş bulursun bu arada işsizlik maaşı da alırsın.Merhabalar.
Ben bir fabrikada aynı departmanda 2 kişi çalışıyorum(4.5 ay oldu başlayalı)..bi odada 2 kişi ve boş bir masa var.. Ben çok fazla iyi niyetli olduğum ve bunun hic bir işe yaramadığını artik anlıyorum.yani sessiz sakinsem bu işimi yapmadığım anlamına gelmiyor.aksine çok fazla özverili olduğum için mi böyle oluyor.
Dün bi bayan geldi is başvurusu için durup dururken nerden çıktı anlamadım.ve bu bayanı bana yardım için almış patron güya..henüz başlamadı bayan ama alınacak kesin..banada gelip esra sakın sen endişe duyma birlikte yaparsınız dedi..cevap veremedim şok oldum tmm diyebildim.
Şimdi sizce bu adam benim yerime mi aldı bu kızı anlamadım yaa kafayı yicemdirekt soruyum dicemde ben sormadan kendi soyledi endiselenme diye.
Not:sürekli bana girişken ol pratik ol böyle ol deyip durur
Evet kız konuşkan iyi bi kıza benziyo dediişleriniz yoğun değilmiş o yüzden sizden daha atak daha hızlı iş görüp sağa sola da salabilecekleri birini istiyor olabilirler sekreter, ön muhasebe, idari işler falan bunlar başkalarının işlerini kolaylaştırmak için vardır. yani siz ben işimi yapıyorum desenizde sizin işiniz başkalarının yükünü almak bir yerde özel sektörde kalifiye olduğunuz sürece şanslısınız ama bu tür ara mesleklerde her zaman yerinize birisi bulunabilir. anlattığınız kadarından yola çıkarak size yardımcı olmak için değil de sizden daha atak biri olsun diye alınmış ben de ik uzmanıyım bu işler böyle maalesef bir kişilik işi iki kişiye yaptırmaya çalışmaz kimse bir kişi çok kişilik çalışsın ister....
Orası öyle de böyle bi sebepten tabiri caizse kovulmak beni cok üzer..insan ölmediği sürece yiyeceği ekmeği var demektir takmaaa orası olmazsa başka bir yer bulursun
biraz geniş tut içini boşver ayrıca seni kovacaklarını sanmıyorum yıldırma politikası uygulayacaklarOrası öyle de böyle bi sebepten tabiri caizse kovulmak beni cok üzer..
Orasi oyle de kovulmak üzer beni..Sen fazla maaş alıyor olsan seni çıkarıp yerine bu kızı asgari ücretle işe başlatacak derdim ama sen de asgari ücret alıyormuşsun zaten. Endişelenme bence. Çıkarırsa da problem etme, en az bu maaşa zaten binlerce iş bulursun bu arada işsizlik maaşı da alırsın.
Niye ki direkt çıkarırlar..4.5 ay oldu başlayalı daha..patronun beni sevdiğine eminim güvendiğini kac kere söyledi..ama özel sektör güvenmiyorum.biraz geniş tut içini boşver ayrıca seni kovacaklarını sanmıyorum yıldırma politikası uygulayacaklar
işciler kardeş patronlar kalleştir güvenme derimNiye ki direkt çıkarırlar..4.5 ay oldu başlayalı daha..patronun beni sevdiğine eminim güvendiğini kac kere söyledi..ama özel sektör güvenmiyorum.
Benden önce birisi vardi eşinin işinden dolayi farklı sehre gittikleri için mecburen ayrılacaktı yerine beni aldılar..o ogretti sağolsun.1- Sana bu işi kim öğretti orda öğrendinse o kızı sizin yerinize işe alıyo olsalar onada öğretirler.
2- Kalifiye bir elemanı çıkarmak kolay değil
işsizlik olduğu söylense de iş bilmeyene işsizlik var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?