Yanında çalıştığım patron düzeyinde biriyle konuştuk bugün.
Normalde aramızda cok bi sohbet geçmedi.Kendisi zaten sıcak kanlı biri.
Ama yaşça benden biraz büyük, bir ara yalnız kaldık ordan burdan konuşurken, konu nasıl geldi bilmiyorum eski yaşadığım ilişki falan açıldı.
Bende bazı şeyler anlattım o da sordu aslında.Daha önce teklif eden erkekler vs ya resmen sacma sapan şeyler konustuk.Bircok yakın arkadasıma bile anlatmadığım şeyleri anlattım
Şimdi ise inanılmaz dert ediyorum.Sanki üzerimde bi ton yük var.İş çıkışı eve geldim ama cok kötüydüm.Bende msj yazdım ve ilk defa msj atıyorum düşünün ona.Ayrıca tlf unu da iş için bir kaç kere aramışlığım var,yakınlığımız bu işte 
Msj da anlattığım gereksiz şeyler için üzgünüm kusura bakmayın vs... gibi şeyler yazdım.Ve bir saati gecti cvp yok
(
Çok mu abes acaba bugün kü olay?
Normalde aramızda cok bi sohbet geçmedi.Kendisi zaten sıcak kanlı biri.
Ama yaşça benden biraz büyük, bir ara yalnız kaldık ordan burdan konuşurken, konu nasıl geldi bilmiyorum eski yaşadığım ilişki falan açıldı.
Bende bazı şeyler anlattım o da sordu aslında.Daha önce teklif eden erkekler vs ya resmen sacma sapan şeyler konustuk.Bircok yakın arkadasıma bile anlatmadığım şeyleri anlattım

Msj da anlattığım gereksiz şeyler için üzgünüm kusura bakmayın vs... gibi şeyler yazdım.Ve bir saati gecti cvp yok

Çok mu abes acaba bugün kü olay?