Eve gelen misafire dert oldum

Yalan söyledim üzüldm çünkü ne biliyim iyi niyetli asla böyle birşey beklemezdim
Sen yanlış anlamışsın tatlım Oturduğumuz evi kendi paramızla aldık 2.evi kredi ile aldık kirası krediyi ödüyor zaten. Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyormuş gerçekten, kıyamam sana de bi daha da konuşma sil gitsin :halay:

şu sosyal medyadan laf sokanları anlamam ne kadar basit kime ne laf sokuyon neyi rahatlatmaya çalışıyorsun şuan zamane çocukları bunu bile yapmaz komikler keşke cevap vermeseydin bence takmamak karşıyı dahada çıldırtır.oldu gitti görüşmeyin bitsin kafanız rahat olur buda bahanesi olur

keşke hiç cevap vermeseydin. kıskanmış da olabilir kendince. bence direk irtibatı kes artık uzamasın derim

Tam bir şizofren Arkaniza bakmadan kaçın
Bu tip insanlar sürekli kıyas halindeler maalesef hırsları ve kiskancliklari herşeyin önüne geçmiş
Benmde bu tarz arkds sandığım insan vardı hayatında şimdi gayet mesafeli ve hic yazmiyirm bana zararı dokunan insanlarla vakit harvayamam

Ne saçmasapan ne boş insanlar var şaka gibi . Bence asla görüşmeyin , o kadının gözü sizi yer.

kesinlkle uzak durulması gereken bir tip.. kendi kıskançlığını fesatlığıyla kalsın uzaklarda. . .

Allah bağışlasın aynen öyle sanırım kim bilir arkamızdan neler atıp tutuyorlar
normalde de bilemezsin kimin ne dediğini.. boşver sen gülüp geç kendi hayatına bak. onlar öyle diyecek düşünecek diye kııstlama yapma boşver sende gez toz evinde paylaşımlar yap çocuklarınla fln yazısız paylaş hatta o msjı anlar :D bu tur insanlara en guzel cvp bu..

Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Sorun denecek kadar önemli olmayan ama can sıkan bi arkadaş hakkında fikirlerinizi bekliyorum.Yeni evimize hayırlı olsuna Ailecek görüştüğümüz orta halli arkadaşlarımız vardı orta halli diyorum çünkü konuya gireceğim onlarda 2 çocuklu.
xx bayan sürekli sorular sordu işte çocuklara ne yediriyosun ne alıyorsun ne yapıyosun gb didikledi ama hiç bir art niyet aramadım hani öyle muhabbetine soruyor sandım daha sonra evden konu açtı kiralara zam geldi yeni bir ev bulduk taşınacağız ev alamadık çünkü herşeyimizi kendimiz yaptık gibi Allah biliyor ya üzüldüm olur sizinde nolcak dedim ne denirdi bu durumda.
sonra beni aradı kiralık ev bulduklarını falan anlattı çok güzel böyle lüks gb saçma sapan cümleler kurdu bizimde yeni aldığımız ev 2 katlı müstakil villa bahçeye mini bi park kurduk atlar salıncak kaydırak vs bunları da gördü ama kendimi kötü hissettim işte bizde kredi çektik gibi saçmaladım halbuki kime ne¿
Eşimde sonradan kızdı zaten neden boyle soyledin diye kendimi iyi hissetmek istedim çünkü üzüldüm haline dedim ama bunun dışında hiç konuyu açmadım neyse uyku düzeniniz nasıl dedi canımız nasıl isterse diye bir cümle kurdum bu hanıma dert olmuş ertesi sabah kalktım sosyal medya hesabındaki paylaşımları ana sayfama düştü aynen şu şekilde = BEN ÇOCUKLARIMIN GELECEĞİNİ KENDİ RAHATIM İÇİN HARCAMAM KEYFİM İÇİN ONLARDAN KISIP BORCA GİRMEKTENSE BU HAYATTA MUTLUYUM KENDİ KEYFİME GÖRE DEĞİL ÇOCUKLARIM İÇİN EN İYİSİNİ YAPAR ERKEN YATIRIR KALDIRIRIM. yazmış şok oldum hemen msj attım haddini aştırmam sana bu konularda asla için rahatlicaksa en iyi anne sen ol öyle bil geri dur az dedim teşekkür ederim bende biliyorum bunu zaten tatlım yazdı e art arda çocuklarının doğumundan bugüne sürekli paylaşmaya başladı ertesi gün tekrar yazdı napıosn diye cvp vermedim
Resmen canımı acıtmak için laf aramış açık aramış bu yazdıkları çok anlamsız
şimdi soruyorum bu konu burda kapanmalı mı¿ zaten samimi olmam asla ama geri mi durayım bir şeyler yeri zamanı geldiğinde söylemeli miyim?
Siz olsaydınız..
Bence hanım arkadaş zır cahill

En cok guldugum ve basitce buldugum seylerden birisi sosyal medyadan laf sokmak.oyle kafalar var ki dunya alem bunlari kiskaniyor herkesin gozu mutluluklarinda kimse iyi olmalarini istemiyor.Allah sifa versin der gecerim sadece.degil bir de ustume alinip cevap verecegim.boylelerine en guzel cevap yok saymak gormezden gelmek.

Yazdıklarına cevap vermez üstüme alınmazdım rahatlığımdan değil kafaya takacak insanları kendim sectiğim için

Back
X