Boş yere mi bir dert ediyorum?

mesaj yazmaz heralde, ama kendini bu kadar kötü hissetme. patron diyosun belki yemekte dışarıda falandır. sen hiçbişey yapma bence...

mesaj yazmaz heralde, ama kendini bu kadar kötü hissetme. patron diyosun belki yemekte dışarıda falandır. sen hiçbişey yapma bence...

Evet artık cvp yazmayacağını kabul ettim.Msj yazmıyor demekki, çünkü bi şekilde cvp verirdi diye düşünüyorum.Artık cok resmi olacağım, zaten anlar kendisi de.Resmen başıma ağrılar girdi

bence cevap yazmaması daha iyi olmuş canım,
şöyle düşün; şimdi sana "tamam sorun değil canım" falan diye bir cvp yazsa sen de onun msjına cvp yazma ihtiyacı hissedeceksin sonra gereksiz bir muhabbet oluşacak yine
böyle bir duruma meydan vermemek adına cvp yazmamıştır bence adam
dediğin gb böyle bir muhabbet hiç yaşanmamış gb davran bence bundan sonra
:ssz:

bence cevap yazmaması daha iyi olmuş canım,
şöyle düşün; şimdi sana "tamam sorun değil canım" falan diye bir cvp yazsa sen de onun msjına cvp yazma ihtiyacı hissedeceksin sonra gereksiz bir muhabbet oluşacak yine
böyle bir duruma meydan vermemek adına cvp yazmamıştır bence adam
dediğin gb böyle bir muhabbet hiç yaşanmamış gb davran bence bundan sonra
:ssz:

Evet canım bu acıdan bakınca ii oldu.
Ama ben yinede cok kırıldım msj yazmamasına, kabalık resmen.Yada değersiz hissettiriyor.Vardır bir sebebi hayırlısı olsun

Evet canım bu acıdan bakınca ii oldu.
Ama ben yinede cok kırıldım msj yazmamasına, kabalık resmen.Yada değersiz hissettiriyor.Vardır bir sebebi hayırlısı olsun

sanirim senin bir beklentin var karsidaki kisiden,
cvb yazsada muhabbet etsek gibi yanlis miyim :26:

sanirim senin bir beklentin var karsidaki kisiden,
cvb yazsada muhabbet etsek gibi yanlis miyim :26:

hayır cnm gercekten yok öyle bir niyetim.Ayrıca bunu istesem adamla konustuklarımı zaten kafama takmazdım ki, sevinirdim arada samimiyet doğdu diye.Sadece kendimi kötü hissettiğimi bile bile niye bir msj yazmadı ona sinir oluyorum

hayır cnm gercekten yok öyle bir niyetim.Ayrıca bunu istesem adamla konustuklarımı zaten kafama takmazdım ki, sevinirdim arada samimiyet doğdu diye.Sadece kendimi kötü hissettiğimi bile bile niye bir msj yazmadı ona sinir oluyorum

ama sen bu kadar kafana taktigina gore bence ona karsi birseyler hissediyor olabilirsin,
bilmiyorum yaslariniz birbirine uygunmu,
sanirim sen bekarsin oda bekar degil mi ?
belkide o samimiyet olmasin die cevap vermemis olabilir,
bir arkadasin dedigi gibi cevap verirse sende ona cvb yazmak zorunda kalacaksin,
sonrada karsilikli mesajlasmaya donecek anladin:34:

ama sen bu kadar kafana taktigina gore bence ona karsi birseyler hissediyor olabilirsin,
bilmiyorum yaslariniz birbirine uygunmu,
sanirim sen bekarsin oda bekar degil mi ?
belkide o samimiyet olmasin die cevap vermemis olabilir,
bir arkadasin dedigi gibi cevap verirse sende ona cvb yazmak zorunda kalacaksin,
sonrada karsilikli mesajlasmaya donecek anladin:34:
evet ikimizde bekarız benden 7-8 yaş sanırım büyük.Ama ilgim yok tabiki patron olrak seviyrum ama o kadar.Ayrıca konusmada tek ben anlatmadım bişeyler o da bazı seyler anlatıı bak bu aramızda kalsın diyerek.Ama o rahatsız olmadı hiç.

Belki çok farklı düşünüyorum ama farklı bir bakış açısı olarak fikrimi söylemek istedim.
Patronunuzun sizi bilerek şuan kıvrandırıyor olması mümkün mü? Bir erkek eğer çok anormal bir durum yoksa, karşısındaki bekar bir kadının geçmişini irdelemez.
Ki tutup aramızda kalsın diye sözde sırlar verip güven ortamı yaratmaz. Şuan sizin merak ettiğinizi biliyor ve bilerek cevap yazmıyor bile olabilir.
Şahsi fikrim eğer sadece iş ilişkisi içinde olmak niyetindeyseniz hiçbir şey olmamış gibi bundan sonra rol yapmanız. Çünkü eğer sadece dediğiniz gibi bir yanlış anlaşılma için endişeleniyor olsaydınız, akreple yelkovanı kovalamaz cevap yazmadı diye endişelenmezdiniz.

çok abartmışın msj atarak 1 patronun olmasa dahi yabancıyla bu denli konuşman çok çocukca toyca bir hareket 2.de msj atman anlatmışın olmuş bitmiş bunu abartmak neden ayrıca adam takmamış bile!!!!!!!

bence kendine çimcik at ve yoluna bak hiçbirşey olmamış gibi devam et!!!!!!!

Belki çok farklı düşünüyorum ama farklı bir bakış açısı olarak fikrimi söylemek istedim.
Patronunuzun sizi bilerek şuan kıvrandırıyor olması mümkün mü? Bir erkek eğer çok anormal bir durum yoksa, karşısındaki bekar bir kadının geçmişini irdelemez.
Ki tutup aramızda kalsın diye sözde sırlar verip güven ortamı yaratmaz. Şuan sizin merak ettiğinizi biliyor ve bilerek cevap yazmıyor bile olabilir.
Şahsi fikrim eğer sadece iş ilişkisi içinde olmak niyetindeyseniz hiçbir şey olmamış gibi bundan sonra rol yapmanız. Çünkü eğer sadece dediğiniz gibi bir yanlış anlaşılma için endişeleniyor olsaydınız, akreple yelkovanı kovalamaz cevap yazmadı diye endişelenmezdiniz.

bende nedense aynı şeyi düşündüm... konu sahibi arkadaşımız bu adamı önemsemese cevap yazıp yazmamasını onemsemez, hatta ona böyle bir konu için mesaj atmazdı....
konu sahibi arkadaşım, belki şu an ona karşı birşey hissetmiyorsun ama patronun olduğu için onu saygıyla karışık beğeniyor olabilirsin... yada şöye bir ihtimalde varmı acaba :) ona özel şeylerin anlatmaktanmı rahatsızlık duydun? başkalarına anlatmasından çekindiğin şeylerimi paylaştın ?

Bilerek yaptığını sanmıyorum, tahmin ettiğim msj yazmıyor.Yani hani tlf da msj yazmayan sadece konusan tipler vardır onlardan olsa gerek.Ama ne bilim yinede ince biri böyle olsa dahi yazar diye düsünmüştüm.Zaten "Sorun değil" gibi kısa bişey yazmıs olsaydı da yetecekti hiç dert etmeyecektim.
Dediğin cok doğru beni merak ettiği kesin.Ama bir ilişki için olduğunu hiç sanmıyorum,öyle bişey yok cünkü aramızda asla.
Bundan sonra zaten hiç yalnız kalmamaya çalışsacağım çünkü takılmayı seven biri eminim yalnız kalınca ben yine aynı hataya düşebilirim.
Canım cvp beklememin tek sebebi zaten içim rahat olmadığı için msj yazmıstım bir de cvp yazmayınca iyice bozuldum,sanırım bundan olsa gerek

Eğer dediğin gibi ise yarın sana olan davranışlarından kendini belli eder, ama takılmayı fazla seven biriden neyi kast ettiğini anlamadım :50:

bende nedense aynı şeyi düşündüm... konu sahibi arkadaşımız bu adamı önemsemese cevap yazıp yazmamasını onemsemez, hatta ona böyle bir konu için mesaj atmazdı....
konu sahibi arkadaşım, belki şu an ona karşı birşey hissetmiyorsun ama patronun olduğu için onu saygıyla karışık beğeniyor olabilirsin... yada şöye bir ihtimalde varmı acaba :) ona özel şeylerin anlatmaktanmı rahatsızlık duydun? başkalarına anlatmasından çekindiğin şeylerimi paylaştın ?

Birşey hissetmiyorum olmaz da.Ama tabiki saygı duyuyorum.
Kesinlikle özel olup abes şeyler değil.Yani rahatsız olunacak şeyler değil.Sadece ortak tanıdıklarımızdan da biraz bahsettik,bu ortak tanıdıklarla ilgili bizi ilgilendiren birkaç özel şey ama asla cinsellik değil

Eğer dediğin gibi ise yarın sana olan davranışlarından kendini belli eder, ama takılmayı fazla seven biriden neyi kast ettiğini anlamadım :50:

Hani olur ya bayanın cantasına laf söyler kıyafetine söyler,biraz rahat biri.Genel anlamda rahat ve sıcak kanlı.zaten tuzağa düşüren de bu oldu maalesef :(

evet ikimizde bekarız benden 7-8 yaş sanırım büyük.Ama ilgim yok tabiki patron olrak seviyrum ama o kadar.Ayrıca konusmada tek ben anlatmadım bişeyler o da bazı seyler anlatıı bak bu aramızda kalsın diyerek.Ama o rahatsız olmadı hiç.

belkide okumadi daha mesaji yada yarin seninle tekrar muhabbeti acmak icin cevap yazmiyorda olabilir,
yarinda yanina gelip dun cvp yazamadim kusura bakma vs diyerekten yine muhabbet etmek isteyebilir bilemiyorum:26:

"Hani olur ya bayanın cantasına laf söyler kıyafetine söyler,biraz rahat biri.Genel anlamda rahat ve sıcak kanlı.zaten tuzağa düşüren de bu oldu maalesef :( "

Sen bunları yazınca aklıma gelen profille uydu sanki:( sana bol şans diliyorum, dikkatli ol ve mümkünse en kötü ihtimale yor söylediklerini.

Günler sonra "patronumla ilişkim vardı ama .... pişmanım. "diye başlayan cümleleri duymak hepimizi üzer.

"Hani olur ya bayanın cantasına laf söyler kıyafetine söyler,biraz rahat biri.Genel anlamda rahat ve sıcak kanlı.zaten tuzağa düşüren de bu oldu maalesef :( "

Sen bunları yazınca aklıma gelen profille uydu sanki:( sana bol şans diliyorum, dikkatli ol ve mümkünse en kötü ihtimale yor söylediklerini.

Günler sonra "patronumla ilişkim vardı ama .... pişmanım. "diye başlayan cümleleri duymak hepimizi üzer.

Yok canım öyle bişey olması imkansız.Zaten cidden böyle bir meyilim olsa dert etmem karnıma ağrılar girmez niye gereksiz muhabbete girdim diye.Hatta beni merak etmesi benimle kimsenin duymasını istemediği şeyleri paylaşması hoşuma giderdi.Ama maalesef durum böyle değil

Back
X