- 9 Haziran 2011
- 762
- 543
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötü olmuşta adam neden böle sorular sorma gereği duymuş ki![]()
Evet artık cvp yazmayacağını kabul ettim.Msj yazmıyor demekki, çünkü bi şekilde cvp verirdi diye düşünüyorum.Artık cok resmi olacağım, zaten anlar kendisi de.Resmen başıma ağrılar girdi
kendi fikrimi söylemek istiyorum. bence siz o kişiden hoşlanıyorsunuz.ve bunu kendinize bile itiraf edem,iyorsunuz.mesaj çekerek konuyu uzatmaya çalışmanız, ve ondan size geri dönüş olarak mesaj çekmesini beklemeniz bunun göstergesi.ne kadar duygularınızı bastırırsanız bastırın, şu yazınızdan anladığım odur. hem olabilir. insan birinden hoşlanabilir.bu kadar kasmayın kendinizi.
Yanında çalıştığım patron düzeyinde biriyle konuştuk bugün.
Normalde aramızda cok bi sohbet geçmedi.Kendisi zaten sıcak kanlı biri.
Ama yaşça benden biraz büyük, bir ara yalnız kaldık ordan burdan konuşurken, konu nasıl geldi bilmiyorum eski yaşadığım ilişki falan açıldı.
Bende bazı şeyler anlattım o da sordu aslında.Daha önce teklif eden erkekler vs ya resmen sacma sapan şeyler konustuk.Bircok yakın arkadasıma bile anlatmadığım şeyleri anlattımŞimdi ise inanılmaz dert ediyorum.Sanki üzerimde bi ton yük var.İş çıkışı eve geldim ama cok kötüydüm.Bende msj yazdım ve ilk defa msj atıyorum düşünün ona.Ayrıca tlf unu da iş için bir kaç kere aramışlığım var,yakınlığımız bu işte
Msj da anlattığım gereksiz şeyler için üzgünüm kusura bakmayın vs... gibi şeyler yazdım.Ve bir saati gecti cvp yok(
Çok mu abes acaba bugün kü olay?
Herhangi bir gelisme oldu mu?