Edit: YENILIK:
Bugün beni aradı... Saat tr ye göre 11 civari. benim boşluğuma geldi çok müsait değildim odama koştum yinede açtım. Dayıma yazdın mı dedi, hayır dedim. Müsait değilim şuan aşağı inmem lazım arkadaş gelecek dedim. Ben onunla ilgilenmiyorum dedi. Dayım Turkiyeye gelmiş ona yazdın mı dedi. Hayır dedim... Kapatmam lazım aşağı inecem dedim kapattım. Sonra baktım engellememis saat 1 de yani uyku saatine kadar... sonra engellemis. Ona bir şey yazmaktan korktum tekrar bana kötü cümle kurarsa çok üzülürüm diye. Ve hiç bir şey yazmadım. O da engellemis işte saat gece bir de... Bu amaç nedir şimdi?
Dayısına sorsaydı ona yazmış miyim yazmamış miyim diye.
Bu işte ne var sizce? Belki hiç dayısı ile konuşmadı ve ortaya çıktı diye korktu. Sizce de beni arayıp sorması saçma değil mi? Garip geldi bana...
Ha şuan aradığı saate bakmak için sabahın yedisinde whatsappi açtım (bana göre saat 5). Baktim ki tam da şimdi (uyanma saatinde) engeli kaldirmis. Daha yarim saat once engelliydim. Benim en son görülmeme mi bakıyor? Keşke daha önce de dikkat etseydim sabahları kaldırıyor mu diye.
_______