• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bos yeremi dert ettim

Benim esim yapsa aynisini soyle yavrum benimmm der geyige vururdum :KK53: bence o kadar kafaya takilcak bir sey degil ama acaba bende mi bi tuhaflik var:110:

Amann desin. Günlük hayatta demiyomuski.
Arkadaslarin dedigi gibi baska kadin ismide
Söylememis. Dert etme

Töbe estagfirullah dedim istemsizce konunu okurken :KK14: o neydi gızz ne anası diye bi sürahi suyla uyandırırdım ben olsam

Hadi uyku sersemi demiş eşiniz, ben 1 ay annemlerde kaldıktan sonra birkaç kere eşime "babişko" dedim (neyse ki duymadı).
Hani bana alkış:KK45:

Evlenene kadar annesiyle mi uyuyormus ki?

Erkekler kadinda sefkat de arar.. Cocukluktan kalma bi takintidir. Buyutulcek bisey yok ;)

Her anne dediginde suyla uyandir. Bilincalti suyla uyanmak istemedigi icin anne demeyecektir.

Iyi aksamlar kizlarbi iki haftadir sirimi bozan bir durum var esim neredeyse her aksam uyku sersemligiyle bana anne diyo ve artik ben sinirlenmeye basladim kucuk bi cocuk gibi neden bana anne diyosun diyorum bilmem bi an agzimdan oyle cikiyo uyku sersemligiyle diyo kac yasina geldi hala banami alisamadi acaba evde yaninda ben oldugumun farkinda degilmi

Yapış dudagına annen olsam seni boyle öpermiyim de neye ugradıgını şaşırsın... :) benimde eşim anne 5 dk daha diyor ya da g.rizekali öldürürüm seni diyor ben alıştım :)

Back
X