- 19 Kasım 2014
- 527
- 271
- 53
Katiliyorum. Zamaninda bana oynamislardi bu oyunu eski sevgilim ve buldugu kizbbgiimmm . Kanmasn ablan. Ben asil gercegi 10 ay snra ogrendim. Megersem kizi aramis, boyle boyle diycen eger demezsen seni herkese rezil ederim her haltini biliyorum demis. Kizda mecburi tam senin anlattiklarini soyledi " sen benden daha guzelsin zaten, x seni seviyor, ben beni sevmesini cok istedim ama o senden baskasini sevmiyor, kiymetini bil" vs vs. Eger kizda en az bi U donusu farkettiyseniz zaten besbelli biseyler donuyor. Kanmayin.
Kız sürekli beni kandırdı yazıklar olsun ona filan diyomuş ablamda ne saçmalıyosun sen 2 aydır konuşuyosun neden bu kadar İçin yandı yattınmı demiş kızda yok öyle bişey bırakın artık ne istiyosunuz benden filan demiş valla belkide doğru söylüyosun uz eğer yatmislarsa böyle birseyler tedit edip söyletmiş olabilirKizi bosver bi sen. Var sayalimki kiz bilmiyordu sevgilisi oldugunu. E sevgilisi demezmi " beni sevgilim var 8 senelik birak pesimi" diye? Kizi bi kenara koyalim. Sevgilisi oldugunu soylemeyen erkek zaten besbelli abazalik pesindedir.
Yani ' kiz dogrumu soyluyor, yalanmi, acaba ne" derdini bosverin. Onemsiz bunlar. Siz gidin sevgilsinden hesap sorun. Neden soylememis ablanizi?