- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
- Konu Sahibi aquarius24
-
akla ilk o geliyor, ama o kadar yazismaya veya telefonda konusmalarda yanyanalardi, ister istemez haberdar olmuslardir yaniYengeniz ve abiniz arasında bi iletişimsizlik mi oldu acaba?
Aslinda iyidir, ama amac disarida birseyler yapmakti sehri gezmeye gittik biz, yani eve cagirsalardi saten gitmezdik. Yola cikmadan carsida bulusuruz diye anlastik.Abinizle iletisiniz oek iyi degil sanirimyoksa carsi yerine direk onlara gitmeniz daha iyi olurdu.ya da telefonda biz burdayiz dedigunde,gelip sizi alayim demek yerine evdeyiz cikmayacagiz gibi vb olan tavri bana garip geldi kusura bakmayin
Yok sanmiyorum, yengemin annesi bayramda benim annemi bile aramaz önem vermez pek öyle seye.Belki de yengeniz önce ailesine uğramanızı bayramlarını kutlamanızı beklemiş olabilir( mi )..Yenge bişeye alınmış belli ki...
Yengem acik sözlü bi insan plani olsa direkt derdi ama bi planimiz yok en fazla carsilari gezecektik siz gelin ozaman beraber gezelim dedi, yani o basta biz carsilari gezicez demis olsa ve ben üstüne ha iyi bizde carsi gezicektik demis olsam gercekten kendimi davet ettirmis gibi olurdum.Belki yengenizin planı vardı ve siz arayıp kendinizi oraya davet ettirmiş gibi oldunuz onun gözünde. Onlar arayıp buraya gelin dolaşalım dememişler , siz aramışsınız, belki buna bozulup abinize söylenemiş bile olabilir mi acaba ?
Hoş abiniz sizle konuşup orda olduğunuzu bildiği halde umursamamış gene.
Bence bir daha görüşmek için davet bekleyin, belli ki bu görüşme emrivaki gibi gelmiş onlara ve istememişler her ne kadar tavırları kırıcı olsa da.
Cok haklisiniz..amin tsk ederimYorum yaptim yaptim sildim... Hamileymissiniz uzulmeyin lutfen ama siz gorumcesiniz bunu unutmayinhem burada hemde gercek hayatta kusurlu, kabahatli hep siz olacaksiniz. Tipki benim gorumceligim ve nicelerinin gorumceligi gibi. Takmayin yorumlari gelmeye baslamis bile. Siz yenge olsaydiniz ve gorumceniz boyle bir ayip yapmis olsaydi yorumlari gorurduk. Bundan sonra ona gore davranirsiniz. Rabbim hayirli dogumlar, hayirli evlat nasip etsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?