- 13 Haziran 2018
- 21
- 8
- 38
- Konu Sahibi Melek Em19
-
3 ay ila 6 ay arası sürer. Zamanla etkisi geçer çok çok iyi olursun. Neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama kötü bişeysini görmüş olmalısın. 4 yıla üzülmek boşuna onun yerine iyi ki görmüşüm yoksa değerli vaktimi daha çok alacaktı deMerhaba KK üyeleri,
Bütün önerilerinizi ve doğru,haklı söylemlerinizi dinleyerek 4 yıllık ilişkime son vermiş bulunmaktayım. Zaten 1 aydır doğru düzgün konuşmuşluğumuz yok iken mesaj atıp ayrılalım demenin bir anlamı olmadığını fark ettim ki zaten önemsenmiyordum.
Şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Değersiz, önemsiz, boş yere harcanmış 4 yıllık bir geçmiş ile işe gelip insanlara hizmet etmeye devam ediyorum. Hayat devam ediyor ben ise aynı yerdeyim. Şuan belki de lise yıllarıma dönüp yaşamadığım ayrılık acısını yaşıyorum...
Bu ne kadar sürecek böyle, ne zaman kendime eski halime döneceğim.
Hayırlı Cumalar...
hiçbir acıda mutlulukta ömür boyu sürmez geçer merak etme
böyle konularda iyiki daha çok hasar almamışım diye sevinmeli bir dakika bile arkaya bakmamalı
her yeni gün mutlu günlere yeni ilişkilere gebedir
bugün pek bir pozitifim
Hayırlı cumalar canım.. Yıprananacagın kadar yıpranmışsın zaten bu iliskide. Unutmak kolay demicem cünkü degil zaman alıcak belki de hiç unutamıcaksın. Ama kendını degerlı hıssetmeye calıs. Artık senı göz göre göre üzecek biri yok mesela? Yokluguna alısmaya bak.
ortalama insan ömrü 80-90 yıl.
4 yıl dediğin nedir ki? evlendinden 5 çocuk mu yaptın senelerce saçını süpürge mi ettin? boşver yahu.
Evlendikten sonra çoluk çocuğa karışıp ayrılıp acı çekmek daha zor. Yol yakınken dönmüşsünüz. Bir de şöyle düşünün. 4 yıl emek vermişsiniz anan toparlanamayacak şeyler yaşamışsınız demek ki. Erkek arkadaşınız da elinden geleni yapmamış demek ki. Ne kaybedersiniz ki, elinizden geleni yaptıysanız?
Ya 14 yıl deseydin. Daha çıkarken bu kadar ilgisizlik görüyorsan evlendikten sonrasını düşün. Bak ne güzel yeni hayat, yeni planlar seni bekliyor. Kendini değersiz ve önemsiz hissetme o hakettiğini veremedi sadece. Hayatta yaşadığı her şey tecrübedir insana. Sen bu ilişkinde öğrendiklerinle daha sağlam basacaksın ayaklarının üzerine. Bence gelecek günlerin ve tanıyacağın insanların heyecanını düşün.
Hayırlı cumalar eskiyi unut iyi ki yapmışım böyle diyeceksiniz hayat devam ediyorrr. rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. bir ömür pişman olmaktansaaMerhaba KK üyeleri,
Bütün önerilerinizi ve doğru,haklı söylemlerinizi dinleyerek 4 yıllık ilişkime son vermiş bulunmaktayım. Zaten 1 aydır doğru düzgün konuşmuşluğumuz yok iken mesaj atıp ayrılalım demenin bir anlamı olmadığını fark ettim ki zaten önemsenmiyordum.
Şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Değersiz, önemsiz, boş yere harcanmış 4 yıllık bir geçmiş ile işe gelip insanlara hizmet etmeye devam ediyorum. Hayat devam ediyor ben ise aynı yerdeyim. Şuan belki de lise yıllarıma dönüp yaşamadığım ayrılık acısını yaşıyorum...
Hayırlı Cumalar...
sadece ilişki yaşadığımızda, kendimizi değerli hissediyor olmamız çok acııı...Merhaba KK üyeleri,
Hayırlı Cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?