Boşa harcanan 4 yıla mı üzüleyim yoksa...

Melek Em19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
21
8
38
Merhaba KK üyeleri,

Bütün önerilerinizi ve doğru,haklı söylemlerinizi dinleyerek 4 yıllık ilişkime son vermiş bulunmaktayım. Zaten 1 aydır doğru düzgün konuşmuşluğumuz yok iken mesaj atıp ayrılalım demenin bir anlamı olmadığını fark ettim ki zaten önemsenmiyordum.

Şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Değersiz, önemsiz, boş yere harcanmış 4 yıllık bir geçmiş ile işe gelip insanlara hizmet etmeye devam ediyorum. Hayat devam ediyor ben ise aynı yerdeyim. Şuan belki de lise yıllarıma dönüp yaşamadığım ayrılık acısını yaşıyorum...

Bu ne kadar sürecek böyle, ne zaman kendime eski halime döneceğim.

Hayırlı Cumalar...

hiçbir acıda mutlulukta ömür boyu sürmez geçer merak etme
böyle konularda iyiki daha çok hasar almamışım diye sevinmeli bir dakika bile arkaya bakmamalı
her yeni gün mutlu günlere yeni ilişkilere gebedir
bugün pek bir pozitifim:rapci:

Hayırlı cumalar canım.. Yıprananacagın kadar yıpranmışsın zaten bu iliskide. Unutmak kolay demicem cünkü degil zaman alıcak belki de hiç unutamıcaksın. Ama kendını degerlı hıssetmeye calıs. Artık senı göz göre göre üzecek biri yok mesela? Yokluguna alısmaya bak. :KK16:

Merhaba KK üyeleri,

Bütün önerilerinizi ve doğru,haklı söylemlerinizi dinleyerek 4 yıllık ilişkime son vermiş bulunmaktayım. Zaten 1 aydır doğru düzgün konuşmuşluğumuz yok iken mesaj atıp ayrılalım demenin bir anlamı olmadığını fark ettim ki zaten önemsenmiyordum.

Şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Değersiz, önemsiz, boş yere harcanmış 4 yıllık bir geçmiş ile işe gelip insanlara hizmet etmeye devam ediyorum. Hayat devam ediyor ben ise aynı yerdeyim. Şuan belki de lise yıllarıma dönüp yaşamadığım ayrılık acısını yaşıyorum...

Hayırlı Cumalar...
3 ay ila 6 ay arası sürer. Zamanla etkisi geçer çok çok iyi olursun. Neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama kötü bişeysini görmüş olmalısın. 4 yıla üzülmek boşuna onun yerine iyi ki görmüşüm yoksa değerli vaktimi daha çok alacaktı de

Evlendikten sonra çoluk çocuğa karışıp ayrılıp acı çekmek daha zor. Yol yakınken dönmüşsünüz. Bir de şöyle düşünün. 4 yıl emek vermişsiniz anan toparlanamayacak şeyler yaşamışsınız demek ki. Erkek arkadaşınız da elinden geleni yapmamış demek ki. Ne kaybedersiniz ki, elinizden geleni yaptıysanız?

Ya 14 yıl deseydin. Daha çıkarken bu kadar ilgisizlik görüyorsan evlendikten sonrasını düşün. Bak ne güzel yeni hayat, yeni planlar seni bekliyor. Kendini değersiz ve önemsiz hissetme o hakettiğini veremedi sadece. Hayatta yaşadığı her şey tecrübedir insana. Sen bu ilişkinde öğrendiklerinle daha sağlam basacaksın ayaklarının üzerine. Bence gelecek günlerin ve tanıyacağın insanların heyecanını düşün.

hiçbir acıda mutlulukta ömür boyu sürmez geçer merak etme
böyle konularda iyiki daha çok hasar almamışım diye sevinmeli bir dakika bile arkaya bakmamalı
her yeni gün mutlu günlere yeni ilişkilere gebedir
bugün pek bir pozitifim:rapci:
Hayırlı cumalar canım.. Yıprananacagın kadar yıpranmışsın zaten bu iliskide. Unutmak kolay demicem cünkü degil zaman alıcak belki de hiç unutamıcaksın. Ama kendını degerlı hıssetmeye calıs. Artık senı göz göre göre üzecek biri yok mesela? Yokluguna alısmaya bak. :KK16:
ortalama insan ömrü 80-90 yıl.
4 yıl dediğin nedir ki? evlendinden 5 çocuk mu yaptın senelerce saçını süpürge mi ettin? boşver yahu.
Evlendikten sonra çoluk çocuğa karışıp ayrılıp acı çekmek daha zor. Yol yakınken dönmüşsünüz. Bir de şöyle düşünün. 4 yıl emek vermişsiniz anan toparlanamayacak şeyler yaşamışsınız demek ki. Erkek arkadaşınız da elinden geleni yapmamış demek ki. Ne kaybedersiniz ki, elinizden geleni yaptıysanız?
Ya 14 yıl deseydin. Daha çıkarken bu kadar ilgisizlik görüyorsan evlendikten sonrasını düşün. Bak ne güzel yeni hayat, yeni planlar seni bekliyor. Kendini değersiz ve önemsiz hissetme o hakettiğini veremedi sadece. Hayatta yaşadığı her şey tecrübedir insana. Sen bu ilişkinde öğrendiklerinle daha sağlam basacaksın ayaklarının üzerine. Bence gelecek günlerin ve tanıyacağın insanların heyecanını düşün.

Yaaaa :KK68: O kadar pozitif insanlarsınız ki verdiğiniz öneriler, göstermiş olduğunuz doğru yollar için çok çok minnettarım

Çok teşekkürler.

Merhaba KK üyeleri,

Hayırlı Cumalar...
Hayırlı cumalar eskiyi unut iyi ki yapmışım böyle diyeceksiniz hayat devam ediyorrr. rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. bir ömür pişman olmaktansaa

5ca74db4ad0a67a47968c263641907dc.webp

Eski konunuza size attığı, sana hediye almak yerine ev tutup birlikte vakit geçirelim mesajından sonra Allah kurtarmış dedim.

Merhaba KK üyeleri,

Hayırlı Cumalar...
sadece ilişki yaşadığımızda, kendimizi değerli hissediyor olmamız çok acııı...

Tatlım şu erkeklere bu kadar önem verme. Önce sen sen sen. Sonra yine sen. Anlatabildim mi?

Hayatımızda erkek olmasa da biz değerliyiz ve özeliz😌

Zararin neresinden dönülürse kârdır
Bunu 4 senesini kaybetmiş bir insan olarak çok içten gelerek söylüyorum

Ocak 27 de bende bütün geçmişimle birlikte sevdiğim adamı da gömdüm.
Şimdi bana verdiği zararları iyileştirmeye çalışıyorum. 2 ay oldu hala hatırladıkça içim sızlıyor ama bana yaptıklarını unutmamaya özen gösteriyorum ki içimdeki sevgi de ölsün.
"Bizi öldürmeyen şey güçlendirir kızlar."
Her yeni gün bize güç olarak geri dönecek buna emin ol ve sabret...
Aşk uğruna bir adamdan zarar görmeye değmez. Biz bunu yaşamak zorunda değiliz.
Mutlu olmaya el üstünde tutulmaya hakkımız var.
Biz güzellikleri hakediyoruz.
Kadın olarak değerimizi bilelim ❤

Back
X