gönderdiğini söylemesydin keşke..Bir kez daha anliyorumki bir yabanci ile ayni evde oturuyorum.Babama para gönderdim diye basladi ve susmadi.Hayatda kuaför bilmeyen eve temizlikci almayan yemeyen gezmeyen giyinmeyen yasamayan ben savruk cok harcayn biriyim.Ben ne bekliyorumki bu adami istemiyorsan nazinida cekemem diyip kapiyida gösterdi sadece cocuk icin mi hersey.Yazi zehir etti millet deniz günes yaparken ben sülalesiyle dipdibe onlara hizmet ederek ve yaranamayarak gecirdim.Zaten neyimi takdir etti ki??
Ben neden katlaniyorumki caresizlik yasadinizmi ayni evde yabanci kendime eziyet ederek yasiyorum.Abilerinin karilari bir basörtuye 250tl verirken o para icin aksama kadar calisirken ben bana nasil diyebiliyor beni tanimayan bu adamla niye yasiyorum ?yada ne yapmaliyim?
Bir kez daha anliyorumki bir yabanci ile ayni evde oturuyorum.Babama para gönderdim diye basladi ve susmadi.Hayatda kuaför bilmeyen eve temizlikci almayan yemeyen gezmeyen giyinmeyen yasamayan ben savruk cok harcayn biriyim.Ben ne bekliyorumki bu adami istemiyorsan nazinida cekemem diyip kapiyida gösterdi sadece cocuk icin mi hersey.Yazi zehir etti millet deniz günes yaparken ben sülalesiyle dipdibe onlara hizmet ederek ve yaranamayarak gecirdim.Zaten neyimi takdir etti ki??
Ben neden katlaniyorumki caresizlik yasadinizmi ayni evde yabanci kendime eziyet ederek yasiyorum.Abilerinin karilari bir basörtuye 250tl verirken o para icin aksama kadar calisirken ben bana nasil diyebiliyor beni tanimayan bu adamla niye yasiyorum ?yada ne yapmaliyim?
gizli kapakli bir is niye yapayim zaten o bahaneydi hicbirseyimi takdir etmezki elestiri elestirigönderdiğini söylemesydin keşke..
Sagolun ama ben ailem tarafindan hic incitilmeden büyudum ve gün geldi evlendim ve öyle bir yerden yere vuruyorki her zerremi asagalaniyorum hak etsem ne ala ama evden ise essek gibi calisirken nankõr bir adama ne anlatilir ne konusulur konusmiycam zatenAllah sabır versin hanımefendi sabrediniz biliyorum zor ama öfkeyle kalkan zararla oturur. İşler biraz yoluna girince oturup konuşmayı deneyin derim en yakın arkadaşlarımdan biri sizin durumunuzdaydi paraları var vakitleri var ama memlekete gidip yaz boyu hizmet eder evin masrafları için bir sürü para harcar yine kıymeti bilinmezdi eşiyle oturup konuşmuş hissettiklerini anlatmış bi sonraki sene memlekete filan gitmediler erkekler bizim kadar ince düşünemiyor duygularınızı anlatmanız gerek diye düşünüyorum
Denedim cok konusmayi ama sakin olmam imkansiz cünku o beni her seferinde kendime kapatiyor izin vermiyor anlatayim konustugumuzdada hep bagirarak konusuyoruz ve sonuc almadan bitiyor dün cocuk etkilebdi ve ven odama cekildimBunların aynisini ona da söyleyip sonunda onun yaptigi gibi kıymet bilmiyceksen gitmek zor değil bunlari bosuna yaptığımı hissettirmeye devam edersen giderim diyceksin tabi ki. Ama sinirli bi anda kavga aninda olmaz seni anlamayacaktir. Sakinken git soylemek istediğim seyler var senden ricam sabirli olup lafimi bitirene kadar konusmadan dinlemen. Niyetim kavga etmek degil deyip sakin bi ses tonuyla anlat. Aglayacaksan da agla utanma ama içindekileri onune bir bir dok. Bu hayati paylaştığım adamın beni anlamasini umuyorum sadece de. Laf sokma. Tartisma yaratma sadece anlat burda anlattigin gibi soylenmeden. Anlayacaktir bence. Ben bu fedakarliklari ovulmek icin degil sana olan sevgim ve saygimdan yapiyorum yuvamiz için çocuğumuz için de. Senden de bunlari gormeni bekliyorum. Sadece 1 mevzuyla dunyayi basima yikmadan once bir durup düşünsen yaptığım hatalarla birlikte güzellikleri de görsen falan de iste. Becerirsin. Yani demek istediğim ben şunu anladim ki erkeklere trip atarak kavga ederek anlatamiyosun anlamiyolar. Tamam kavgani da edersin ama sakinlesince herseyi güzel bir dille anlattigin zaman kavgaya tahrik etmeden cok sakin bir sekilde konusunca sanki cozuluyorlar. Yani ben simdiye kadar oyle gozlemledim umarim faydasi dokunur. Gece uyumaya gittiginizde de yapabilirsin sessiz sakin bir ortamda.
Babanızın üstüne yürümek mi bu çok saygısızca elleme ne hali varsa görsün tövbe yarabbi. Bi süre sessiz kalın yine de belki sormak aklına gelir
Bu ne ki eski konularimda anlatim yani yoruldum simdide gelmis bir yere gitcekmiyiz diyor hicbirsey olmamis gibiBabanızın üstüne yürümek mi bu çok saygısızca elleme ne hali varsa görsün tövbe yarabbi. Bi süre sessiz kalın yine de belki sormak aklına gelir
Bir kez daha anliyorumki bir yabanci ile ayni evde oturuyorum.Babama para gönderdim diye basladi ve susmadi.Hayatda kuaför bilmeyen eve temizlikci almayan yemeyen gezmeyen giyinmeyen yasamayan ben savruk cok harcayn biriyim.Ben ne bekliyorumki bu adami istemiyorsan nazinida cekemem diyip kapiyida gösterdi sadece cocuk icin mi hersey.Yazi zehir etti millet deniz günes yaparken ben sülalesiyle dipdibe onlara hizmet ederek ve yaranamayarak gecirdim.Zaten neyimi takdir etti ki??
ilişkinideki sorunları ortayamı serdi?Ya nasil anlatayimki evlilik degil bizimki savas hemde kiyasiya yazin yapmadigini birakmadi abilerinin ablasinin yaninda ne harcamam kaldi onlarda akil veriyor akul verenin karisi zaten bir basörtuye servet veriyor düsunun
insan çalışıyorsa ayda bir kuaförünede gitmeli..haftasonuda çocuğunu bir sinemaya götürmeli kocam takdir eder diye yaşamdan vazgeçecek halim yokgizli kapakli bir is niye yapayim zaten o bahaneydi hicbirseyimi takdir etmezki elestiri elestiri
gitsin canım kuzförüne arada bir gezmesine niye girmiyorki..neden çalışırki bir insan ot gibi yaşamk için değil herhalde..Peki burda yazdıklarınızı ona söylediniz mi? Kadın tutmuyorum, kuaföre gitmiyorum, üstüme başıma almıyorum, gezmiyorum yemiyorum içimiyorum. Öyle kuru iftira ile olmaz söyle bakalım benim savurganlığım nerde dediniz mi?
Evladınız için kendiniz için dik durun. "Asıl ben senin nazını çekmiyorum. Bundan sonra madem ben savurganmışım en azından iftiranın içini doldurayım da gör bakalım savurgan nasıl oluyormuş. Bundan sonra tatillerde de kendi zevkime göre gideceğim. Sana sürekli alttan aldım da yarandım mı? Bundan sonra da ben senin kahrını çekmeyeceğim. Beğenmiyorsan da paşam kapı orda." diyebilitsiniz. Ben çok çok sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?