- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.560
- 898
Hasbel79,Sagolun ama ben ailem tarafindan hic incitilmeden büyudum ve gün geldi evlendim ve öyle bir yerden yere vuruyorki her zerremi asagalaniyorum hak etsem ne ala ama evden ise essek gibi calisirken nankõr bir adama ne anlatilir ne konusulur konusmiycam zaten
Bagirmayin işte o zaman zaten anlamaz ki. Sakin aninda susmasini rica edin bitene kadar kendini tutma sozu alin ve nolur siz de kendinizi tutun. Herseyde karsilikli bagirirsaniz zaten cozulmez ki. Onun adi konusmak degil kavga etmek ve cocugu olan insanlar kavgayı bile sessiz etmeli dikkat edin lutfen. Ha esiniz asla anlamiyorsa cikin gidin o size katlanamadigini soyluyor asil sen katlanmak zorunda degilsin anlamayan dinlemeyen adama.Denedim cok konusmayi ama sakin olmam imkansiz cünku o beni her seferinde kendime kapatiyor izin vermiyor anlatayim konustugumuzdada hep bagirarak konusuyoruz ve sonuc almadan bitiyor dün cocuk etkilebdi ve ven odama cekildim
Dedim kac sadece dedigi su kredi kartini kapat kredi kartinida markete cocuguma giysi vb param olmayinca harciyorum adanin derdi su ev almaya calisiyoruz kartin her ay olayi bitiriyor o da en fazla 700 800 tl gibi geriye kalani veriyorum is o da degul köpek gibi calismam evde disarda ona yarananiyorum hicbirsekilde cözemedimPeki burda yazdıklarınızı ona söylediniz mi? Kadın tutmuyorum, kuaföre gitmiyorum, üstüme başıma almıyorum, gezmiyorum yemiyorum içimiyorum. Öyle kuru iftira ile olmaz söyle bakalım benim savurganlığım nerde dediniz mi?
Evladınız için kendiniz için dik durun. "Asıl ben senin nazını çekmiyorum. Bundan sonra madem ben savurganmışım en azından iftiranın içini doldurayım da gör bakalım savurgan nasıl oluyormuş. Bundan sonra tatillerde de kendi zevkime göre gideceğim. Sana sürekli alttan aldım da yarandım mı? Bundan sonra da ben senin kahrını çekmeyeceğim. Beğenmiyorsan da paşam kapı orda." diyebilitsiniz. Ben çok çok sinirlendim.
artik degisme vakti geldi zaten 5yil 6 yila girdik demekki ona kari degil hizmetciyim ona göre bu saatden sonra ne yemek ne is cocuguma bakicam seneye o pis lanet suyu bile olmayan köyede gitmiyorum ne oldu yarandimmi dinlenmeden birde asiret gibi sülalesinin cocugudur eltisidir of bunaldim hepsinden nefret efiyorumHasbel79,
Cok yanlıssın esim beni taktir etsin die yapmadıgın kalmıyor niye yapma lutfen yaa sen dogarken esinle kordonlarınız bir kesilmedi sende bir anne evladısın .lutfen sirkelen ve kendine gel .
cocugun ilgilen kapıyı mı? Gösteriyor cık o kapıdan geri dönmiyecek sekilde göz dağı ver sen ezik degilsin .
Bide calısıyormussun .yazık o adam seni sevmiyorsa zehir etme hayatını yani.
esim beni bir tek kelime dahi olsa iyi veya kötü ailesine anlatsa affetmm .
o kimki .
kendini artık ezdirtme artık tamm mı?
Dedim kac sadece dedigi su kredi kartini kapat kredi kartinida markete cocuguma giysi vb param olmayinca harciyorum adanin derdi su ev almaya calisiyoruz kartin her ay olayi bitiriyor o da en fazla 700 800 tl gibi geriye kalani veriyorum is o da degul köpek gibi calismam evde disarda ona yarananiyorum hicbirsekilde cözemedim
Canım eltiye mi? Hizmet ediyon allah icin vur tekmeyi gitsin sen anlatrken icim bunaldı bide sen yadıyorsun..E
artik degisme vakti geldi zaten 5yil 6 yila girdik demekki ona kari degil hizmetciyim ona göre bu saatden sonra ne yemek ne is cocuguma bakicam seneye o pis lanet suyu bile olmayan köyede gitmiyorum ne oldu yarandimmi dinlenmeden birde asiret gibi sülalesinin cocugudur eltisidir of bunaldim hepsinden nefret efiyorum
Evet aynen babamin üstune yürüGeçen sene sana onca şey yapıp babana bile saldırmıştı diye hatırlıyorum bu adam. Mesleğin de var işte neyi bekliyorsun artık?
öyle babadan ne hayır gelir ki? Onunla büyüye büyüye babasını örnek almaz umarım.Evet aynen babamin üstune yürü
müstü bilmiyorum.cocugum babasina düskün bunu düsünuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?