- 12 Haziran 2010
- 648
- 0
- 316
Slm arkadaslar.fikirlerinize ihtiyacim var.8 yillik evliyim ve 2 tane cocugum var.bosanmak icin binlerce sebebim olmasina ragmen herseferinde baska sebeplerle bosanamadim.tabi her defasinda daha fazla pisman oldum.esim normalde cok alakali ve sevecen biri.ama sadik olmayi asla beceremiyor.daha on e defalarca bildim telefonun disinda farkli bir telefonu oldugunu ogrendim.fakat hic ispat edemeximmoda hep onundu bunundu gibi oyaladi beni.gectigimiz aralil ayinda saglam aldatti beni.o gun bitirmistim beynimde.ama intihar etmeler yalvarmalar arda arlasi kesilmeyen pismanlik sozleri bide kizomin girdigi depresyonla ana karsi aldigi tavir beni kararimdan vazgecirdi.tabi bidaha asla ayni olamadik.hep bir aciyla yasadim. Simdi yeni aldigim bi duyuma gore esimin yine bir telefonu vamis benden gizli.yani ben hic guvenemeyecekmiyim bu adama.yapti yine yapacagini.bu defa ona bisey belli etmedim.bu telefonu bisekilde yamalam lazim ama nasil.eve getirmiyor.dukkanda birakiyor muhtemelen.simdi soylesem yine inkar edecek.