bosa kurek cekiyorum:((

ilk yıllarda sabretmek gerek bazı şeylerin yerine oturması için ama 8 yıl diyorsun.
bunca zaman ve emek harcadıktan sonra bunları sana yaşatmamalıydı.
kesin bir tavır koymak zorundasın.
artık
soru sorma. o zaman cevap bekliyor durumunda kalırsın.
ne söylemek istiyorsan söyle. soru sorma onaylatmaya çalışma.
soru sordukça ona güç ve cesaret verirsin.
çaresiz ve kararsız olduğunu düşünür.

sen konuş o dinlesin. onu dinleme bile.

.............................................................................

Son düzenleme:
Ortaya cikarabilsem inkar sansi kalmayacak ve ben elimden geleni yaptigimi herkese gosterebilicem.ayrica onada soz hakki kendini acindirma beni suclama gibi durumlari kalmayacak.hatti asla kendi ustune almaz bu konuda tecrubeli maalesef.

gerçekten boşanmayı kafasına koyan kadına bu saydığın sebepler vız gelir

senın cesaretin olmadığı için böyle bahaneler bularak işi uzatıyorsun ve boşanmazsın.

ta ilk mesajını okuduğumda bunu anladım boşanmak istemeyen ama yediremeyen kadın profilindesin şu an...

bari bilmezden gelde bile bile kabul ediyorsun poszisyonuna düşme kocanın gözünde...

o da senden korkuyormuş gibi yapmaya devam etsin madem...

aldatmayı kanıtlasan ne olacak malı mulku mu var?

durumunuza çok üzüldüm ama şunu hiç anlayamıyorum aldatıldığınıza inanıyorsanız bunu ispatlamak çokmu önemli...eğer ayrılamıyacaksanız üzülen ve yıpranan yine siz olacaksınız..o yine özür dileyecek çocuklar büyükler devreye girecek vs.ve geriye kendine olan güveni yıkılmış bir kadın kalacak..ama yok ayrılacaksanızda bence ıspata gerek yok sizin kafanızda bir ömür zaten o fikir olacak..

gerçekten boşanmayı kafasına koyan kadına bu saydığın sebepler vız gelir

senın cesaretin olmadığı için böyle bahaneler bularak işi uzatıyorsun ve boşanmazsın.

ta ilk mesajını okuduğumda bunu anladım boşanmak istemeyen ama yediremeyen kadın profilindesin şu an...

bari bilmezden gelde bile bile kabul ediyorsun poszisyonuna düşme kocanın gözünde...

o da senden korkuyormuş gibi yapmaya devam etsin madem...

aldatmayı kanıtlasan ne olacak malı mulku mu var?
Ne mali ne mulku aksine uzerimdeki kartlara yaptigi borclar var ben asil o.un derdindwym.

boşanmayacaksanız ispatlamayın diyenlere katılıyorum bende,
bilmemiş olmak bilip de kabul etmekten daha yeğdir.

bu ne ya hep aldatılıyoruz ş....... güvensiz hiçç bişi yürümez tatlım ya.Rabbim yardımcın olsun,erkekler zaten neyi kabul ediyor ki,alısmıs kudurmustan beterdir...

Ablamın buna benzer bişey başına gelmişti, eniştem dükkan da bırakıyordu, hattı da başkasının üzerineydi nasıl ıspatlasam diye düşünüyodu.
Ben devreye girdim ve başladı aksiyon :))

Ablam eşinin akşam çayına uyku ilacını koydu, (çok garip eniştem normalden daha geç uyudu ama sağlam uyudu)
Ben de eşimle ablamın evinin önüne gittim, araba da bekledik.Gece saat 3 gibi dükkanın anahtarını alıp geldi ablam.Yaklaşık 30km mesafesi var dükkanın eve!
Açtık dükkanı, ablam boşanıcam dediği için diğer eksiklerini yakalayabilmek için telefonu almadık.Mesajların ve telefonun fotoğraflarını falan çektik.
Başka şeylerde bulduk o dükkanda, bilgisayarda..
sonra çıktık geldik.

Ablam sonradan vazgeçmeyip boşanma davası açmış olsaydı çok fena kanıtlarımız vardı ama işte benim ablam salak.tööbe ya.

Ablamın buna benzer bişey başına gelmişti, eniştem dükkan da bırakıyordu, hattı da başkasının üzerineydi nasıl ıspatlasam diye düşünüyodu.
Ben devreye girdim ve başladı aksiyon :))

Ablam eşinin akşam çayına uyku ilacını koydu, (çok garip eniştem normalden daha geç uyudu ama sağlam uyudu)
Ben de eşimle ablamın evinin önüne gittim, araba da bekledik.Gece saat 3 gibi dükkanın anahtarını alıp geldi ablam.Yaklaşık 30km mesafesi var dükkanın eve!
Açtık dükkanı, ablam boşanıcam dediği için diğer eksiklerini yakalayabilmek için telefonu almadık.Mesajların ve telefonun fotoğraflarını falan çektik.
Başka şeylerde bulduk o dükkanda, bilgisayarda..
sonra çıktık geldik.

Ablam sonradan vazgeçmeyip boşanma davası açmış olsaydı çok fena kanıtlarımız vardı ama işte benim ablam salak.tööbe ya.

ya super.bızım oyle bır oyun hazırlamamıza gerek kalmadı.allah dolastırdı ayagına ıste.ablanda daha once bı hatası olmadıysa ondan affetmıstır.ınsallah bıdaha basına gelmez gelırsede affetmez sanmıyorum.buda dukkanda bırakıyordu muhtemelen.

nasıl yakaladınız

gecen yıl bır kızla yakaladıgımda aralıgın 5 ydı.3 gun once yıne aralık 5 tabı benım beynımın bı tarafına yazdıgım bu tarıhın oldugu gun...cok hastayım ayakta duracak halım yok.masaim dolmadan cıktım.yolda esım aradı.mesgule attım.calısıyor sansın dıye.b u saatte cıkacagımı tahmın edemezdı bende baskın yapıyım dedım.tam ben dukkana gırecekken camdan onun arkaya dogru ılerledıgını gordum.kapının gıırısındede babası ve dıger calısan oturuyor.benden once musterı bır kadın gırdı hemen arkasındanda ben.baba musterıyle konusmak durumunda kalınca esımı uyarma sansı kalmadı.sans benden yanaydı.sırtı donuk bıseyler yapıyor sessızce yaklastım.ama farkettı.hemen donup elındekını gogsune bastı kalbım sıkıstı dedı.elındekı telefon gogsunde alttan yarısı dısarda gozukuyor.dedım bakıyım telefonuna.dedı ne telefonu.dedım yapma buradan gorunuyor.gozumun ıcıne baka baka orada telefon yok dedı.sonra bı hamleyle donup telfonu cebıne koydu ama ısıkları bıle yanıyor telefonun gayet acık.ona ragmen ınka edıp tezgahın arkasına gectı.orada bosattı ceplerını yok dıye.kasla goz arasında sakladı.bende soylenmesı gereken sadece bır kac cumle soyledım cıktım.sımdı utanmadan hala yemınler edıyor yoktu dıyeeee

Back
X