bosa kurek cekiyorum:((

kocam beni sevmediği için değilde zevk için aldatmışş ,,, olduuu çok masume bi açıklama ,sevmediği için aldatsa bu kadar koymaz heraldeee

konu sahibi böyle mi yazmış,okumadım o kısmı :53:

bunu da ilk defa duydum..nasıl birşey bu? zevk için aldattı ne demek ya? Tövbe Ya Rabbim!

eğer bunu yapan yani zevk için aldatan kadın olsaydı onu tanımlayacak bir sürü sıfat bulurduk..taşlardık burda.

o da doğru demiyorum ama aradaki farkı göstermek istedim sadece.yoksa ikisi de korkunç.

şaşkınım.böyle bir adam beni sevse ne olur sevmese ne olur..

polislik bir iş değil ki bu
kanıt olmadan bişeyler yapamayasınız
geçmişde olmuş,halen oluyo diyosunuz,hiisediyosunuz..
tel. bulunca boşanacakmısınız
bence eşiniz ''nasıl olsa affediyo hep''
diye sürekli aldatmaya devam edicek...

konu sahibi böyle mi yazmış,okumadım o kısmı :53:

bunu da ilk defa duydum..nasıl birşey bu? zevk için aldattı ne demek ya? Tövbe Ya Rabbim!

eğer bunu yapan yani zevk için aldatan kadın olsaydı onu tanımlayacak bir sürü sıfat bulurduk..taşlardık burda.

o da doğru demiyorum ama aradaki farkı göstermek istedim sadece.yoksa ikisi de korkunç.

şaşkınım.böyle bir adam beni sevse ne olur sevmese ne olur..

yok yok konu sahibi değil cudene isimli arkadaştı sanırım bahestmişte böyle erkeklerin olduğundan ona istinaden yazdım

Tekrar merhaba.yorumlarinizi tek tek okudum.tesekkurler.kizim 7 yasinda babaya cok duskun daha oncesinde affetme sebebim en buyugu kizimdi.tabi ben asla olmayacagina inanmadim.olduda iste.o telefonu bulmak istememin sebebi;simdi ben desemki bitti ayriliyorum beni paronayaya baglayacaklar.daha onceleride boyle yaptilar.yani diyecekki ortada yok bisey kendin kuruyosun.aslinda benimkisi bildigim seyi ispat etmeye calismak.her seferinde ben biliyorum diyip kalktim ama ort bas edildi.yine ayni sey olmasin diye sessiz ilerlemek istiyorum.o yuzden nasil bulurum diye debeleniyorum.toplu cvp yazmaya calistim okuduklarima.iyiki varsiniz...

boşanmakta kararlıysan telefonu araştır bulmaya çalış.nasıl olur bilmiyorum burda isimden sorgula falan diyende olmuş sakin olursan eşine renk vermezsen mutlaka bir şekilde ortaya çıkarırsın ama boşanacaksan bunu yap boşanmayacaksan ispatlamak senin daha çok canının yanmasından başka bir işe yaramaz:50:

yine boşanmayacaksanız aldatıp aldatmadığını bilmenizin ne faydası var? benim anladığım kadarıyla yine sineye çekeceksiniz o yüzden hiç kurcalamayın.

KOnu sahibi arkadasinin ne demek istedigini anladim aslinda..
Erkekleri bilirsiniz, özellikle suclu olduklarini bal gibi bildikleri zaman, bütün sucu kadina yüklemeye calisirlar.

Sen iyice paranoyak oldun, sacmalama, yok öyle bisey diye bagirmalar üste cikmaya calismalar,
sen kafayi yedin git tedavi ol demeler, suclamalar
Iftira atiyorsun cart curt, Yok öyle bisey vs vs..

Böyle böyle üste cikmaya calisirlar,
o yüzden elinde kapi gibi delili olsun istiyorki busefer üste cikamasin,
ve adam gibi bosanabilesin,
bütün suc erkekte kalabilecek sekilde cünkü zaten aldatan taraf o..

Bencede sessizce ilerle, ama her adimida caktirmadan takip etmelisin,
insallah en yakin zamanda (eger gercekten aldatiyorsa) kaniitini bulursun ne diyelim :S
Cok zor bir durum..

canım benim aldattıgını öğrenmişsin yaa daha ne olsun boşanman ıcın hala birşeyler kanıtlamaya calsııyorsun..

bırak gözünü seveyım yaa bir ınsan 7 sinde neyse 70 inde odur diye boşa dememişler..

evladınada sanada yazık.. cocukların öyle bır babayı ,sende öyle bir kocayı haketmıyorsun ...

bu arada merakımı mazur görün..affınıza sıgınarak soruyorum 8 aylık evlısınız 2 cocuk ..nasıl oluyorr:27::27:

canım benim aldattıgını öğrenmişsin yaa daha ne olsun boşanman ıcın hala birşeyler kanıtlamaya calsııyorsun..

bırak gözünü seveyım yaa bir ınsan 7 sinde neyse 70 inde odur diye boşa dememişler..

evladınada sanada yazık.. cocukların öyle bır babayı ,sende öyle bir kocayı haketmıyorsun ...

bu arada merakımı mazur görün..affınıza sıgınarak soruyorum 8 aylık evlısınız 2 cocuk ..nasıl oluyorr:27::27:

8 yıllık yazmış

bilmiyorumm sen seninki gibi bir kocayı hak ediyormusun agzın çok laf yapıyorda
sen lafa gelince mangalda köz bırakmıyan cinstensin ama kendin yaşadıgında durum nasıl degişiyor onuda biliyorsun hala bu tür cevaplar yazıyorsun..

Msjima baktim acaba yanlismi diyede dogru yazmisim canim 8 yillik evliyim.dogru soyluyosun asla degismez.can cikar huy cikmaz:((

boşanmakta kararlıysan telefonu araştır bulmaya çalış.nasıl olur bilmiyorum burda isimden sorgula falan diyende olmuş sakin olursan eşine renk vermezsen mutlaka bir şekilde ortaya çıkarırsın ama boşanacaksan bunu yap boşanmayacaksan ispatlamak senin daha çok canının yanmasından başka bir işe yaramaz:50:

Ortaya cikarabilsem inkar sansi kalmayacak ve ben elimden geleni yaptigimi herkese gosterebilicem.ayrica onada soz hakki kendini acindirma beni suclama gibi durumlari kalmayacak.hatti asla kendi ustune almaz bu konuda tecrubeli maalesef.

Ortaya cikarabilsem inkar sansi kalmayacak ve ben elimden geleni yaptigimi herkese gosterebilicem.ayrica onada soz hakki kendini acindirma beni suclama gibi durumlari kalmayacak.hatti asla kendi ustune almaz bu konuda tecrubeli maalesef.

sen bildikten sonra inkar sesi çıksa ne çıkmasa ne. millete ispat etsen ne olur etmesen ne olur.
herkes hata yapar. herkesin bir şans daha hakkı olmalı bence.
ama aynı hata tekrar tekrar yapılıyorsa zaten buna hata denmez artık. huy mu desem yaşam şekliniz olmuş mu desem.
alışmışsınız sanki.

sağlam aldatma nedir Allah aşkına? bu sefer sağlam aldattı derken diğerleri hafif miydi?

hani kiminin kumar,kiminin içki alışkanlığı olur ya eşinizde de aldatma alışkanlığı var gibi..ve vazgeçmesi zor görünüyor..

ancak gerçekten rahatsızsa ve tedavi olacaksa durum değişir..

telefonu bulsanız ne yapacaksınız ki? birkaç kez yakalamışsınız zaten bir şeklide affettirmiş kendini.yine aynısı olacak.sadece yıprandığınızla kalacaksınız.
Saglam aldatmadan kastim;daha once yakalama gibi bi durumum olmadi.onun numarasi oldugunu bildigm numaralar gecti elime ama hepsine bir kilif uydurdu.elime alip telefonu dikilemedim karsina.aralik ayinda babasinin evinde baskasiyla yakaladim.hos onu bile inkar ettide.neden sonra itiraf etmek zorunda kaldim.aslinda ogun ayrilmaliydim.ama insan etraftan etkileniyor.onjn intihar edip midesinin yikanmasi ve kizimin bunhn sorumlusu olarak gorup tavir almasi...aslinda sebep coktu.agzi iyi laf yapar herkesi etkisi altina alip beni yine alt eden o oldu.herneyse simdi herkese kimin hakli oldugunuda gosterme sansim olacak.tabi yine beni naoip edip paranoya yapmassa...

sen bildikten sonra inkar sesi çıksa ne çıkmasa ne. millete ispat etsen ne olur etmesen ne olur.
herkes hata yapar. herkesin bir şans daha hakkı olmalı bence.
ama aynı hata tekrar tekrar yapılıyorsa zaten buna hata denmez artık. huy mu desem yaşam şekliniz olmuş mu desem.
alışmışsınız sanki.

Basina gelmeden bilemessin.hersey ordan gorundugu gibi degil iste.zamaninda bu tur seyleri duyunca bende yadirgardim.sizin cocuklariniz varmi bilmiyorum ama dilerim allah size tecrube ettirmesin.siz yuh diyip rahatlayin.ben bile kendime oyle dedikten sonra...

Basina gelmeden bilemessin.hersey ordan gorundugu gibi degil iste.zamaninda bu tur seyleri duyunca bende yadirgardim.sizin cocuklariniz varmi bilmiyorum ama dilerim allah size tecrube ettirmesin.siz yuh diyip rahatlayin.ben bile kendime oyle dedikten sonra...

ben seni suçlamadım canım. yuh falan de demedim. demem de.
başkalarına yuh diyerek nasıl rahatlar ki insan.
benim de kendime yuh dediğim çok şey var.
elbette yaşayan bilir.
benimki durum tespiti sadece.
içinde bulunduğun durumu başkasının gözüyle görmen için yazdım.
(nedense bana neyse)

yanlış okumuşsun yuh değil HUY yazmıştım.

ben seni suçlamadım canım. yuh falan de demedim. demem de.
başkalarına yuh diyerek nasıl rahatlar ki insan.
benim de kendime yuh dediğim çok şey var.
elbette yaşayan bilir.
benimki durum tespiti sadece.
içinde bulunduğun durumu başkasının gözüyle görmen için yazdım.
(nedense bana neyse)
Pardon canim hayatim tersine akinca terstende okumaya basladim galiba:14::14:

Back
X