Boşa mı emek verip hayal kuruyorum

Çook teşekkürler ❤ Bende sizin gibi kadınları aşırı beğeniyorum kendime idol alıyorum. Yorumlarınızda görüyorum. Gayet duruşu sağlam, gerektiğinde restini çeken, kimseye eyvallah demeyen bir karakteriniz var çok belli oluyor. Keşke her kadın böyle olsa. Duyduğumuz kadın cinayetleri bile o kadar azalır ki. Kadınlar senelerce dayak yedim düzelir diye bekledim diyor çünkü. Deli saçması.Belki bu şekilde konuşarak bir kadının bile fikrini degistirsek kârdır.
Umarim konu sahibi de kendine değer vermeye başlar, dogrulari cok gec olmadan, cok üzülmeden görür 🙏
Cok tesekkur ederım♥️ konu sahıbı aksama geldıgınde yazar neler oldugunu emınım.
Kı neler oldugunu bence hepimiz tahmin ediyoruz 🤣

Söyliyim mi yani ?
Canım benim bak yaşıtın olarak sana yine cevap yazıyorum.
Söylemene açıklama yapmana bu kadar umursamaya gerek duyulmayacak biri var karşında.
Direk her yerden engelle sil. Seni umursamıyor merak etmiyor ki ne desen boş. Bir daha da asla iletişim kurma bununla.
Kendi kendine konuşmanın anlamı yok. Söylesen de boş. Lütfen boşa umutlanma şu çocuk için.

Canım benim bak yaşıtın olarak sana yine cevap yazıyorum.
Söylemene açıklama yapmana bu kadar umursamaya gerek duyulmayacak biri var karşında.
Direk her yerden engelle sil. Seni umursamıyor merak etmiyor ki ne desen boş. Bir daha da asla iletişim kurma bununla.
Kendi kendine konuşmanın anlamı yok. Söylesen de boş. Lütfen boşa umutlanma şu çocuk için.
Kızıyosun dimi bana 😔 engel olamıyorum kendime diye

Kızıyosun dimi bana 😔 engel olamıyorum kendime diye
Hayatımıza giren herkes sonsuza kadar kalmayacak. Buna ölüm de dahil.
Değecek bir çocuk olsa sana bu kadar insan yazmaz gerçekten.
Düzelmesi için birşeyler söylerdik ama kendini bu hale düşürme diye söyledik. Kızmak değil.
Hem belki hayatına çok iyi seni seven briisi gelecek o nedenle bu çocuğun çıkması gerekiyordur bilemezsin ki.
O nedenle kendini kullandırma artık daha fazla. Karşında vazgeçirmeyecek bir erkek yok ✌

Hayatımıza giren herkes sonsuza kadar kalmayacak. Buna ölüm de dahil.
Değecek bir çocuk olsa sana bu kadar insan yazmaz gerçekten.
Düzelmesi için birşeyler söylerdik ama kendini bu hale düşürme diye söyledik. Kızmak değil.
Hem belki hayatına çok iyi seni seven briisi gelecek o nedenle bu çocuğun çıkması gerekiyordur bilemezsin ki.
O nedenle kendini kullandırma artık daha fazla. Karşında vazgeçirmeyecek bir erkek yok ✌
Boşluktan yazmasına aramasına baya alıştım kısa zamanda. Sorun bendeki boşluk zaten. Yoksa vazgeçilmez değil biliyorum farkındayım bu şekilde de kendimi üzüp yıpratıyorum. Yazılanlar çok doğru hiç birini de gözardı etmiyorum hepinize teşekkür ederim

Evet ama çok üzüldüm hatta bugun bir saat iş yerinde mülakat gibi bişeydeydim dedim ki ararsa açamam falan 1 saat sonra telefona baktım arayan mesaj atan dahi yok..
23 yaşında bir erkekten ne bekliyorsunuz ki? Olacağı bu. Kendinizi kullandırmayın. Ergenimiz sizinle sadece keyif yapıyor. Vaktinize paranıza hayaletinize yazık.

Back
X