Boşa mı emek verip hayal kuruyorum

çocuk sevgili olduklarını bile düşünmüyor bence. takıldığı kız gibi görüyor.
Evet.
Hatta belki de takıldığı kızlardan biri olarak görüyor.
Konu sahibi bence içten içe hissediyor bunu ama kesip atamıyor.

Çok mu yakışıklı bu ergen anlamadım ki..:KK12:

Evet yokmul görmüş oldum mesaj attı cevap vermedim ya bi ara sen napıyosun neden cevap vermiyosun diye ya bi insan hiç mi oralı olmaz? Olmadı !
Seni cepte tutuyor sunduğun imkankar için..Özellikle beden paylaşımı nedeniyle (!).sana asla git demez bu yüzden,arada derede cepte tutar ve arada gitme diye yem atar.Ama asla senle gerçekten ilgilenmez..Onun ilgi alanı ve baktığı nokta belli.Diğer alanların zerre onu ilgikendirmiyor düşünmüyor aklında tutmuyor hatta duysa bile beynine gitmiyor..

Seni cepte tutuyor sunduğun imkankar için..Özellikle beden paylaşımı nedeniyle (!).sana asla git demez bu yüzden,arada derede cepte tutar ve arada gitme diye yem atar.Ama asla senle gerçekten ilgilenmez..Onun ilgi alanı ve baktığı nokta belli.Diğer alanların zerre onu ilgikendirmiyor düşünmüyor aklında tutmuyor hatta duysa bile beynine gitmiyor..
Evet ceptelik gözünde tam olarak bu konumdayım 😔
Bende seviyor gidemiyor diyorum

Herkese merhaba

Burada paylaşıyorum çünkü birileriyle paylaşmak istiyorum olmayacak bişeyinde koşup zamanımı kaybetmek istemiyorum.

Çok yeni bi beraberliğim var. Ben 28 yaşındayım o ise 23.

Yaş farkındanmı bilmiyorum ama gün içerisinde beni aramıyor. Ben onu aradığım zaman ise bana mesajla geri dönüyor. İlk başlarda arardı merak ederdi sorardı ama şimdi mesajıma 2 saatte bir geri dönüyor. Bugun iş yoktu mesela çalıştığı yerde tadilat vardı sadece ama yine de beni arayıp sormadı.

Hatta bugun yeni bi işe başladım ondan bile henüz haberi yok öğlen aradım yemek yiyip arıcam seni dedi aramadı. Sadece mesaj attı napıyorsun diye bende merak etsin diye dışardayım dedim nereye bile sormadı. Neyse iş görüşmem güzel geçti kabul edildim ama hayatımda olan kişiyle bunu paylaşamadım bile çünkü beni arayıp sormadığından benden bi haber...

Dün tüm gün beraberdik hatta onun arabası yok benim var diye 1 saat yol gittim onu aldım gezdik sonra evine bırakıp eve ben geri geldim çok güZel vakit geçirdik ama bugun sanki bambaşka biri gibi hissediyorum.

Yaşına veriyim diyorum ilişki sorumluluğu bambaşka bişeydir çünkü manevi açıdan..

HayatımıZdaki insanı merak ederiz arar sorarız iki güzel laf ederiz ama o bu saat oldu merak etmedi.

Dün bana bi yerlerde kalalım haftasonu kaçalım istanbuldan dedi gece uyumadım güzel keyifli zaman geçirceğimiz yerler buldum sabah buna yolladım hiç yorum dahi yapmadı ki ben bi heyecan bi heves araştırdım buldum. O ise iyi ya da kötü yorum bile yapmadı. Ama sorsan beni çok seviyormuş. Lafta seviyor evet hal ve tavırları başka türlü. Bugun bi kızla takipleşmiş mesela kim bu yeni mi tanıştınız dedim kim kısmını hiç kaale almayıp yeni mi tanıştınız kısmına cevap vermiş ve sadece hayır demiş. Tüm gün beni aramasını beklerken instagramda zaman geçirebiliyor. Puzzle parçaları gibi birleştirince sanki boşa kürek çekicekmişim gibi geliyor. Bir insanın 12 saat boyunca birini arayacak vakti yok mudur? Ben onu aramama rağmen bi de....

Sence de cevaplar çok net mi? İnsanlık görmediğiniz birinden ilişki beklemek ne kadar doğru?

• Beğen
Reactions: 000
Öyle düşünmesin, böyle düşünmesin demenize ne gerek var, birşey düşünmüyor zaten de, varsın ne düşünürse düşünsün.
Ya son bir ayrılık konuşması yapıp bitirin ya sa silin heryerden direkt.

H.sonu icin başka plan yapin, onunla yaptiginizi sorarsa aa ben arkadaslarimla baska plan yapmistim deyin. Tam cepte olmussunuz

Vazgeçer ablasi vazgeçer.şimdi o başka bir kafada..gönlü gitmiş bir boka saplanmış. Illaki kendine saygısı olan biri arkadaşımız. Bir gün uyanacak ve o herifte ne buldum diyecek ogure ogure kusacak hatta..
Sadece bir süreç yaşıyor. Akıllı bir kiz olmali burda bizlerden fikir aliyor.bizde onun hep yanindayiz.

İnşallah şu etapta vazgeçer yoksa sonu iyi olmaz... böyle bir bebe tarafından kullanılmasını istemem.

İnşallah şu etapta vazgeçer yoksa sonu iyi olmaz... böyle bir bebe tarafından kullanılmasını istemem.
Vazgeçmeli canım. Bu da bir tecrübe olacak onun için. Bir daha böyle çakalına denk gelirse 5 metreden anlayacak.bu iliskinin tek avantaji bu.gözünü iyi açmasıni sağlayacak

Kim diye sordum yeni tanıştığın biri sanırım dedim sadece hayır tatlım demiş dalga geçer gibi bi açıklama dahi yapmamış
Niye acıklama yapsın ki, sız umrunda Degilsiniz aksamdan beri tum site anlattık. Herkes tane tane elli defa yazdı.
Seni sevmiyor diye.
Hala gelmıs acıklama yapmadı yazıyosun.
Yasadıgın herseyı hakedıyorsun.
Umarım cocuk sevgilisiyle cikar karsına aklın basına gelir, baska turlu zor.

COCUK SENİ SEVMİYOR, SEVMESE İYİ UMURSAMIYOR DA.

Adamin size sevgisi yok.
Sizi sevmiyor, deger vermiyor.
Boşuna kurek cekiyorsunuz.

Yaş farkiyla alakasi yok, adamda sadece size karsi duygu yok.

Niye acıklama yapsın ki, sız umrunda Degilsiniz aksamdan beri tum site anlattık. Herkes tane tane elli defa yazdı.
Seni sevmiyor diye.
Hala gelmıs acıklama yapmadı yazıyosun.
Yasadıgın herseyı hakedıyorsun.
Umarım cocuk sevgilisiyle cikar karsına aklın basına gelir, baska turlu zor.

COCUK SENİ SEVMİYOR, SEVMESE İYİ UMURSAMIYOR DA.
Ay gerçekten kadınların boyle belli bir yaştan sonra anlamsız alakasız ilişkiler içinde olup sonra ağlamalarıni aşırı komik buluyorum :)
Bende konu sahibi gibi 28 yasinda olcam mayısta ve böyle issiz güçsüz ne yaptığı belli olmayan bir veledi yanıma yakistirip aynı kaldırımda bile yürümem, bırak mesaj atıp pesinden koşmayı, kendimle dalga geçtirmeyi. Fayda etmiyor bazilarina 500 kişi söylese de kendilerini illa kullandırip dalga geçtirecekler 🤷‍♀️

Ite kalka yuruyen iliskiler hep bitiyor. Genelde de caba sarfeden taraf hep uzuluyor. Diger tarafin umurunda olmuyor. O hayatina aynen devam ediyor. Bitirmeni bekkiyor sanki. Ya bilmiyorum bu iliskinin gidisati belli. Bence de bosa kurek cekmek.

Ay gerçekten kadınların boyle belli bir yaştan sonra anlamsız alakasız ilişkiler içinde olup sonra ağlamalarıni aşırı komik buluyorum :)
Bende konu sahibi gibi 28 yasinda olcam mayısta ve böyle issiz güçsüz ne yaptığı belli olmayan bir veledi yanıma yakistirip aynı kaldırımda bile yürümem, bırak mesaj atıp pesinden koşmayı, kendimle dalga geçtirmeyi. Fayda etmiyor bazilarina 500 kişi söylese de kendilerini illa kullandırip dalga geçtirecekler 🤷‍♀️
Senin gıbı kızları asırı seviyor ve saygı duyuyorum. ♥️Kendını kandıran kendine saygısı olmayan insanlara oldum olası saygı duyamamısımdır.
Her koyun kendi bacagından asılır. Aksamdan beri seferber olduk yorumlardan anlasılıyor ve herkes aynı seyı soyledi istisnasız. Aklın yolu bir cunku.
Konu sahıbı gene isine geleni yapmis.
Artık is cocukta, umarım sevgilisini alır cikar konu sahıbının karsısına da biter bu ılıskı sanılan ılıskı olmayan sacmalık kendı ıyılgı ıcın

Senin gıbı kızları asırı seviyor ve saygı duyuyorum. ♥Kendını kandıran kendine saygısı olmayan insanlara oldum olası saygı duyamamısımdır.
Her koyun kendi bacagından asılır. Aksamdan beri seferber olduk yorumlardan anlasılıyor ve herkes aynı seyı soyledi istisnasız. Aklın yolu bir cunku.
Konu sahıbı gene isine geleni yapmis.
Artık is cocukta, umarım sevgilisini alır cikar konu sahıbının karsısına da biter bu ılıskı sanılan ılıskı olmayan sacmalık kendı ıyılgı ıcın
Çook teşekkürler ❤ Bende sizin gibi kadınları aşırı beğeniyorum kendime idol alıyorum. Yorumlarınızda görüyorum. Gayet duruşu sağlam, gerektiğinde restini çeken, kimseye eyvallah demeyen bir karakteriniz var çok belli oluyor. Keşke her kadın böyle olsa. Duyduğumuz kadın cinayetleri bile o kadar azalır ki. Kadınlar senelerce dayak yedim düzelir diye bekledim diyor çünkü. Deli saçması.Belki bu şekilde konuşarak bir kadının bile fikrini degistirsek kârdır.
Umarim konu sahibi de kendine değer vermeye başlar, dogrulari cok gec olmadan, cok üzülmeden görür 🙏

Back
X