Boşa mı emek verip hayal kuruyorum

Yarısına kadar okudum ...bende 28 yaşındayım ...23 yasindakiler hele bu ortamda büyüyen çocuklar geneli Yüzde 99 daha çocuk akıllı oluyorlar bildiğin çocuk yani...evlerinde bir sorumluluk verilmiyor sadece ders kendimden de hatırlıyorum çocuktum o zaman ya...sadece ablam nasılsın derim yani o yastakilere

Yas farkına karsı Değilim ama kendimden küçük birini de hayatına almazdım.
Erkekler zaten 30 a gelmeden büyümüyor ne yazık ki.
Yas farkı ile ilgisi yok ama sizin sorunlar.
Sevmiyor ilgi duymuyor yeterince.
Zaman kaybı.

Son durum nedir 🤔umarım bitirmişsindir
ARama yazma sorma yok. İnstagramdan iki üç kızı daha takip etmeye başlamış ki bu konuyu onunla konuşmuştuk daha once. Yapma hoşuma gitmiyor ekleme milleti demiştim dün gece yine eklemeye başladı bana da gram yazan yok.

Olay net baby..Senle evlenmesini beklemiosun herhalde? daha 23 bu.. Bağlılık kuracağı ilişki istemiyor..Sadece belli isteklerine hizmet etmen ona yeterli.Sevgi aşk bağlılıkta neymiş ona sorsan.Ama sana bunu söylemez çünkü sunduğun imkanlar vazgeçilecek cinsten değil. Onun cephesinde olay bambaşka.Sen ise işe duygu koymuşsun sorumluluk koymuşsun..Onda bunların ne bir karşılığı ne bir emaresi var haberin ola kuzum
Evet yokmul görmüş oldum mesaj attı cevap vermedim ya bi ara sen napıyosun neden cevap vermiyosun diye ya bi insan hiç mi oralı olmaz? Olmadı !

Böyle birşey yaşamakdan ise yaşamamak daha iyi. Bu şekilde de mutlu değilsin ki. Üç gün üzülür unutursun. Yol yakınken vazgeç. Değmeyecek biri için zaman harcama. Hakkettigin ilişki bu değil. Kendi değerini düşürme.

Evet yokmul görmüş oldum mesaj attı cevap vermedim ya bi ara sen napıyosun neden cevap vermiyosun diye ya bi insan hiç mi oralı olmaz? Olmadı !
Bir insana en büyük ceza yok saymak. Belki bir gün iki gün tavrının farkında olmayacak. Bir süre sonra yokluğunu fark edip tutuşacak. Ama bu sevdiği için değil, egosu için olacak.

Böyle birşey yaşamakdan ise yaşamamak daha iyi. Bu şekilde de mutlu değilsin ki. Üç gün üzülür unutursun. Yol yakınken vazgeç. Değmeyecek biri için zaman harcama. Hakkettigin ilişki bu değil. Kendi değerini düşürme.
Evet onla da mutlu değilim. En azından dediğiniz gibi 3 gün üzülür sonra alışırım ne güzel 4 gün boyunca yazmamış hayatıma devam etmiştim. 4. Günün sonunda geldi yazdı yine girdi bi şekilde hayatıma. Unutmama fırsat vermedi

Bir insana en büyük ceza yok saymak. Belki bir gün iki gün tavrının farkında olmayacak. Bir süre sonra yokluğunu fark edip tutuşacak. Ama bu sevdiği için değil, egosu için olacak.
Heh işte 4 gün sonra yazdı bana seviyorum senin aramanı bekledim sen aramayınca ben aradım dedi.. noldu? Sadece 2 gün güzeldi sonra daha beter ilgisiz oldu

bazı şeyler biraz da karakter meselesi. bu çocuk 32ye geldiğinde de böyle umursamaz olacak çünkü yapısı bu.
lütfen kendinize değer verin.
önemseyen, umursayan bir erkekle yaşanacak ilişkiyi hakediyorsunuz.

Senin vazgeçmediğini bildiği için rahat bu çocuk. Resti çekeceği görmüş olsaydı bu kadar rahat davranamazdı
Evet benim hatam oldu...
Şimdi instagramda takipleşiyoruz silmedim whatsapptan da engellemedim. Çünkü öncesinde instagramdan silmiştim. Şimdi hiç oralı olmıyım diyorum demesin yine aynı şeyleri yapıyor sessiz kalayım ararsa yazarsa oralı bile olmıyım

Evet benim hatam oldu...
Şimdi instagramda takipleşiyoruz silmedim whatsapptan da engellemedim. Çünkü öncesinde instagramdan silmiştim. Şimdi hiç oralı olmıyım diyorum demesin yine aynı şeyleri yapıyor sessiz kalayım ararsa yazarsa oralı bile olmıyım
Ararsa yazarsa oralı olmamanız için karşınızdaki kişiye karşı güçlü duygularınızın olmaması gerek ya da çok duygusal bir kişiliğe sahip olmamanız gerekir. Fakat anladığım kadarıyla hem karşınızdakine karşı bir anda silemeyecek duygularınız var hem de duygusal birisiniz. Gerçekten oralı olmayacağınıza inanıyor musunuz aradığında? Bence içten içe hala onun sizi ikna etmesini bekliyorsunuz. Bunları sizi kırmak maksatlı söylemiyorum. Fakat acı bir tecrübe edinmeye gerek yok bazı şeylerde.

Fevri karar vermek istemiyorum. Hala şey diyorum yoğundur belki arayamamıştır belki diye hala iyi düşünmeye çalışıyorum aslında.
Yahu lütfen kendinizi kandırmayın.:KK34:
Size değer vermiyor.
Bunu kabul etmek zor evet ama öyle.
12 saat ne işi olabilir de bir 15 saniye mesaj bile atamıyor?
Yol verin.

Üzgünüm ama tahminen sizi aldatıyor da.

Heh işte 4 gün sonra yazdı bana seviyorum senin aramanı bekledim sen aramayınca ben aradım dedi.. noldu? Sadece 2 gün güzeldi sonra daha beter ilgisiz oldu
Yedekte tutuyor sizi..
Seven insan bu kadar umursamaz olur mu?

Lütfen yani.. :olamaz:

Yahu lütfen kendinizi kandırmayın.:KK34:
Size değer vermiyor.
Bunu kabul etmek zor evet ama öyle.
12 saat ne işi olabilir de bir 15 saniye mesaj bile atamıyor?
Yol verin.

Üzgünüm ama tahminen sizi aldatıyor da.

çocuk sevgili olduklarını bile düşünmüyor bence. takıldığı kız gibi görüyor.

Back
X