Boşa mı emek verip hayal kuruyorum

Siz fevri karar vermeyin, o bıgun baskasına asık oldugunda ayrılır sizden.
Yorumlarınız gerçekten insanı tutup '' kendine gell'' der cinsten :sinirli: :) Kısa bir süre önce benimde eski erkek arkadaşımla ilgili bir konuma yorum yapmıştınız ve tıpkı söylediğim etkiyi yaratmıştı bende :oops: Umarım konu sahibi de neyin doğru olduğunu biran önce anlar 🙏

En nefret ettigim kelime kullanmak tir
Ama cocugum bu ergen seni kullaniyor
Bunu da kac yillik kk uyeligimde ilk defa senin konunda yazdim
Buyuk ihtimalle arkadaslarina da hava atiyordur , buldum olgun kadini gel diyorum geliyor , arabasiyla geziyorum , tatile gidelim diyorum tamam diyor vs diye anlatiyordur
Ve hatta kendi yasiti bir sevgilisi bile olabilir , benim icime oyle dogdu
Arkadaşlarına anlattığı konusuna bende katılıyorum evet yanıma geldiğinde interneti hep kapalı kontürü yok ve 15 gündür almıyor. Yanımdayken telefonuna geleni gideni de bilmiyorum. Kontör de almıyor anlamadım

Arkadaşlarına anlattığı konusuna bende katılıyorum evet yanıma geldiğinde interneti hep kapalı kontürü yok ve 15 gündür almıyor. Yanımdayken telefonuna geleni gideni de bilmiyorum. Kontör de almıyor anlamadım
Anlamıssın iste. Yanında telini kullanmıyor.

Yorumlarınız gerçekten insanı tutup '' kendine gell'' der cinsten :sinirli: :) Kısa bir süre önce benimde eski erkek arkadaşımla ilgili bir konuma yorum yapmıştınız ve tıpkı söylediğim etkiyi yaratmıştı bende :oops: Umarım konu sahibi de neyin doğru olduğunu biran önce anlar 🙏
Kac tane gul gibi kızı kurtarırsak kar🤣 hepimiz gectık bu yollardan, ben mesela yasayarak gururum ıncınerek ogrendım.
Keske beni de sarssaydı birileri gozumu acsaydı, yasamadan ogrenseydım.
Senin adına cok sevındım 🥰🥰🥰♥️

E ama kontur olmadan nete nası bağlancak ?
İnterneti de bitmiş oluyor parayla alınıyor ya gb’lar
İnternetle kontör birbirine baglantılı degıl diye biliyorum, hatlı telım yanlıs ta bilgi vermeyım

KIZLAR, KONTORUNUZ YOKSA İNTERNETE DE GİRİLMİYOR MU TELDE BİLGİLENDİRİR MISINIZ BENİ VE KONU SAHİBİNİ?

İnternetle kontör birbirine baglantılı degıl diye biliyorum, hatlı telım yanlıs ta bilgi vermeyım

KIZLAR, KONTORUNUZ YOKSA İNTERNETE DE GİRİLMİYOR MU TELDE BİLGİLENDİRİR MISINIZ BENİ VE KONU SAHİBİNİ?
Arkadaşım interneti bittiyse ve dışarıda wifi ye bağlanmıyorsa nasıl bağlansın internete??

İnternet ve konuşma paketi ayrı.İnternet paketini de bitiriyor demek

Kac tane gul gibi kızı kurtarırsak kar🤣 hepimiz gectık bu yollardan, ben mesela yasayarak gururum ıncınerek ogrendım.
Keske beni de sarssaydı birileri gozumu acsaydı, yasamadan ogrenseydım.
Senin adına cok sevındım 🥰🥰🥰
Çok tatlısınız :21: Zamanında tecrübe ederek yazdığınız belli oluyor beni de en çok etkileyen bu olmuştu :KK52: Bu vesileyle bende o günkü yorumunuz için teşekkür etmiş olayım ❤️

Back
X