- Konu Sahibi Mutsuzbirisi
İstedimi de bu cevabı verdiniz?Çalışmıyorum biliyosun param yok benim diyorum hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstedimi de bu cevabı verdiniz?Çalışmıyorum biliyosun param yok benim diyorum hep
Yorumlarınız gerçekten insanı tutup '' kendine gell'' der cinstenSiz fevri karar vermeyin, o bıgun baskasına asık oldugunda ayrılır sizden.
Arkadaşlarına anlattığı konusuna bende katılıyorum evet yanıma geldiğinde interneti hep kapalı kontürü yok ve 15 gündür almıyor. Yanımdayken telefonuna geleni gideni de bilmiyorum. Kontör de almıyor anlamadımEn nefret ettigim kelime kullanmak tir
Ama cocugum bu ergen seni kullaniyor
Bunu da kac yillik kk uyeligimde ilk defa senin konunda yazdim
Buyuk ihtimalle arkadaslarina da hava atiyordur , buldum olgun kadini gel diyorum geliyor , arabasiyla geziyorum , tatile gidelim diyorum tamam diyor vs diye anlatiyordur
Ve hatta kendi yasiti bir sevgilisi bile olabilir , benim icime oyle dogdu
Ayrılsana şundan da bi egosu aşağılara yuvarlansın.Valla bekliyorum.Çalışmıyorum biliyosun param yok benim diyorum hep
Anlamıssın iste. Yanında telini kullanmıyor.Arkadaşlarına anlattığı konusuna bende katılıyorum evet yanıma geldiğinde interneti hep kapalı kontürü yok ve 15 gündür almıyor. Yanımdayken telefonuna geleni gideni de bilmiyorum. Kontör de almıyor anlamadım
Hayır bizim buraya gel sende araba var falan diyodu en başta bende benzin parası verirsen gelirim bende para yok çalışmıyorum biliyosun dedimİstedimi de bu cevabı verdiniz?
Kac tane gul gibi kızı kurtarırsak karYorumlarınız gerçekten insanı tutup '' kendine gell'' der cinsten:) Kısa bir süre önce benimde eski erkek arkadaşımla ilgili bir konuma yorum yapmıştınız ve tıpkı söylediğim etkiyi yaratmıştı bende
Umarım konu sahibi de neyin doğru olduğunu biran önce anlar
![]()
Yani kontürü yok diye kullanamıyor istese deAnlamıssın iste. Yanında telini kullanmıyor.
Kontor yoksa arama yapamaz.Yani kontürü yok diye kullanamıyor istese de
E ama kontur olmadan nete nası bağlancak ?Kontor yoksa arama yapamaz.
İnternetle kontur birbirinden bağımsız seyler
İnterneti de kapalı diyorsun sen?
İnternetle kontör birbirine baglantılı degıl diye biliyorum, hatlı telım yanlıs ta bilgi vermeyımE ama kontur olmadan nete nası bağlancak ?
İnterneti de bitmiş oluyor parayla alınıyor ya gb’lar
Arkadaşım interneti bittiyse ve dışarıda wifi ye bağlanmıyorsa nasıl bağlansın internete??İnternetle kontör birbirine baglantılı degıl diye biliyorum, hatlı telım yanlıs ta bilgi vermeyım
KIZLAR, KONTORUNUZ YOKSA İNTERNETE DE GİRİLMİYOR MU TELDE BİLGİLENDİRİR MISINIZ BENİ VE KONU SAHİBİNİ?
İnternet ve konuşma paketi ayrı.İnternet paketini de bitiriyor demekİnternetle kontör birbirine baglantılı degıl diye biliyorum, hatlı telım yanlıs ta bilgi vermeyım
KIZLAR, KONTORUNUZ YOKSA İNTERNETE DE GİRİLMİYOR MU TELDE BİLGİLENDİRİR MISINIZ BENİ VE KONU SAHİBİNİ?
Çok tatlısınızKac tane gul gibi kızı kurtarırsak karhepimiz gectık bu yollardan, ben mesela yasayarak gururum ıncınerek ogrendım.
Keske beni de sarssaydı birileri gozumu acsaydı, yasamadan ogrenseydım.
Senin adına cok sevındım♥
Kontorum yok ınternetede GİRİLMİYOR diyor heralde cocuk konu sahibine.İnternet ve konuşma paketi ayrı.İnternet paketini de bitiriyor demek
Muhtemelen öyle.Bence kontörü de vardır net paketide ama konu sahibine YOKKontorum yok ınternetede GİRİLMİYOR diyor heralde cocuk konu sahibine.
Nokta atışı oldu.Arabanızla gezıyor, tatilde birlikte kalıyor.
Ama gun ıcınde naptıgınızı merak etmiyor.
Simdı su yazdıklarıma uzaktan bakın, sızce burda ne anlatılıyor? Yas farkınıza girmiyorum