Boşa mı emek verip hayal kuruyorum

Ne yapmam lazım?
Bence aradığında umursama tersle ve iletişimi kess, neye uğradığını şaşırsın. Sıkıldım beni açmıyorsun çocuksun ama normal senlik bi durum değil canım de ezikle egosunu sars. Eminim bozulur Seni kullanıyor yazık değil mi sana.

Kızlar şuan whatsappta çevrimiçi ve benim yazdıklarımı dahi okumuyor. Elim ayağım titredi sinirden
Napıyım bişey demeden engelliyim mi? Yoksa hiç bşşey demeyip ölü taklidi mi yapayım? Hangisi onu şok eder? Engellersem kendini bi bok sanar şimdi

Arkadaşlarına anlattığı konusuna bende katılıyorum evet yanıma geldiğinde interneti hep kapalı kontürü yok ve 15 gündür almıyor. Yanımdayken telefonuna geleni gideni de bilmiyorum. Kontör de almıyor anlamadım
Cunku sevgilisi var , gercekten sevgili gibi davrandigi bir kizarkadasi var
Yapmayin allah askina bu kadar mi körsunuz?

Kızlar şuan whatsappta çevrimiçi ve benim yazdıklarımı dahi okumuyor. Elim ayağım titredi sinirden
Napıyım bişey demeden engelliyim mi? Yoksa hiç bşşey demeyip ölü taklidi mi yapayım? Hangisi onu şok eder? Engellersem kendini bi bok sanar şimdi
Yoo niye bişey sansın.Engel ne için var?Bas engeli şok olsun ama sakın kaldırma

İnternetle kontör birbirine baglantılı degıl diye biliyorum, hatlı telım yanlıs ta bilgi vermeyım

KIZLAR, KONTORUNUZ YOKSA İNTERNETE DE GİRİLMİYOR MU TELDE BİLGİLENDİRİR MISINIZ BENİ VE KONU SAHİBİNİ?
Zaten paket olunca net dk falan oluyor. Kontör bittiyse ancak paket süresi bitmemisse hala kullanabilir. Hiçbiri yoksa ki sanmıyorum. Evde isyerinde oturduğu kafe de WiFi den girebilir

Yooo bende söylemedim ama sürekli belden aşağı konuşmak istiyor her defasında kızıyorum bağrıyorum 3 saat sonra yine...
Diyorum sen benimle sırf heves uğruna berabersin hayır ben seni seviyorum yatcak kız çok seninle heyecanlanıyorum ben diyo uffff bilmiyorum yaaa
Oooo hemen sil onu hayatından. Seni sadece kullanmaya çalışıyor pasaklı ergen

Hicbirsey yapma. Ararsa açma. Yazarsa yazma. günler sonra yukarıdaki üyenin dediği gibi ez bas üstüne. Aklı başına gelsin ergenin

Back
X