Boşa mı hayalle kuruyorum yine çıkış yolu bulamıyorum ne yapmalıyım?

Merak ediyorum hareketlerini tasvip etmediğimiz ve beğenmediğiniz birini neden bu kadar değer verip, Seviyorsunuz...
Kendinize değer vermediginiz için mi?

Kimseyi degistiremezsiniz. Madem çok normal bi olay görüyor ya, Sevgili kişisi sırf tepkisini ve gerçek fikrini anlamak için en yakın erkek arkadaşıyla onlarinkine yakın şekilde sesli olarak hitap ederdim. Tepkisiz kalırsa genişliği, tepki verirse de farklı niyetini gösterir..

Yakın arkadaşlık başka bisey, Gereksiz samimiyet başka...

Abartmıyorsunuz. Haklısınız. Minik fındığım ne öyle sevgilisine hitap eder gibi.

Ama demek ki o böyle şeylerin önemsiz olduğunu düşünüyor. Onun hayata bakış açısı bu. Bakış açınız bu kadar farklıysa zorlamanın anlamı yok. Sevgi herşeyi aşamaz maalesef

Bence ayrılama.Düzelir.Allah mesut etsin.

Ah gençlik .. Kuzum bırak kendi pisliginde boğulsun.

Seviyorum filan deme gerçekten sinir bozucu oluyor . Kendinizi düşünün biraz ya bu kadar mı gözünüz kararır anlamıyorum ki .

Dışarıda seni sevip değer verecek senin de seveceğin birileri muhakkak var . Yanlışlarınız da ısrarcı olmayın .

Minik fındığıyla gayet mutlular , yasak aşk yaşanıyor .
Sen de nasıl düzeliriz diye konu aç
Bir hoşsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…