Boşa mı hayalle kuruyorum yine çıkış yolu bulamıyorum ne yapmalıyım?

Elfidaaaaa

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
43
10
3
31
Arkadaşlar 3 sene süren bir ilişkim oldu. Ve bu ilişki sevdiğim insanın anlaşamıyoruz çok kavga ediyoruz gibi sebepleriyle bitti. Benden ayrılmak istedi. Hem de nişanlanmak üzereyken. Evet çok kavga edşyorduk, evet her kavgada sınırı aşıyprdum öfkemi kontrol edemeyip ağzıms gelen ne varsa söylüyordum. Çünkü beni aşırı kırıyordu ve kırıldığımı görmüyordu görsün diye daha çok bağorıyordum o ise daha çok kaçıyordu derken bitti. Bir sene sürdü ayrılığımız. Bu süreçte zaman zaman görüştük ikimizin hayatına kimse de girmedi ve bir seneden sonra bana bemsiz yapamadığını kötü oldığunu her şeyi düzelteceğini söylerek yeniden geldi ve ben sevdiğim için kabul ettim. Her şey güzel gidiyorsu bu yaz nişan olur artık uzatmayız dedik.ama dün çok kötü olduk.

Ayrı olduğumuz süreçte kendisi yakın kız arkadaşlar edindi kankileriymiş. İçlerinden biri ile baya yakınfı gece sabah mesajlaşıyorlardı. Saminlerdi yani.Ama bu kız en yakın arkadaşının sevgilisiydi. Aslında ben bu kızı kıskanmazdım ama bu kızla benim yanımda mesajlaşırken telefonu benden kaçırıyordu ayrı olduğumız süreçte.niye diyodum hitap şekillerimiz hoşuna gitmeyebilir falan ditodu. Minik fındığım falan diye konuşuyorlarmış. Her neyse bu benle barıştıktan sonra o kızdan rahatsız olduğum için iletişimi azalttı. Dün bi baktım bu kız, kızın sevgilisi ve benim sevgilimin oldığu fotoğraf atmış önceden swarmına. Dedim ki kaldır. Ben rahatsız oluyorum. dedi ki kaldırmam konu büyüdü büyüdü yine öfkeme hakin olamadım ağzıma ne gelirse dedim. Ben ahlaksız mıyım en yakın arkadaşımın sevgilisi dedi ben de bunu sen yaptın sen kıskanfırmaya çalıştın demek ki ahlaksızsın gibi şeyler dedim. En son bu da ben sana mutlu olmak için geldim seni sevdiğim için geldim dedi. İyi olmak için eğer beceremiyorsak incitmeden üzmeden bitiririz dedi. Aşırı kırıldım. Çünkü en son ayrılığı da böyle oldu. Be demek istiyorsun şu bu dedim yatıp uyicam kusura.bakma deyip gitti... Hani her şeyi düzeltrcekti hani bensiz her şey çok zordu.. Belki çok abarttım ama neden hemen böyle söylüyor ki.. Ve bunu ikinvi deyişi. Gerçekten beni kırdığını üzdüğünü anlaması için ne yapmam lazın. Kavga edşyorum yok susuyorum yok. Beni umursamıyor mu anlamıyprum.bazen diyoru tamam çok aşık bazen diyorum zerre umrunda değilsin. Her gün neredeyse erkek arkadaşlarıyla planlar yapıyor bunaldım artık. Benle de ilgileniyor ama önceliği arkadaşları. Sonra sen baskıcısın sık a beni ye gidiyor olay. Ben mi hatalıyım. Sizce bitirmek mi gerek artık?

Minik fındığım falan diye konuşuyorlarmış
Ben çabuk öfkelenip yakip yikan insanlara cogu zaman hak vermem ama buda nasıl bir lakayıklıktır nasık bir yılışıklıktır arkadaş... Arada bir seviye olmalı, sonuçta en yakin arkadasinin sevgilisine minik findigim demekte hic normal degil

Değil mi ama? Ben gevşeklik diyorum o ne var bunda diyor. Sevgilisi en yakın arkadaşın biliyor mu bu hitapları diyorum evet diyor. Yani rahatlarsa demek diyorum ne biçim konuluyorsun diyo. Ben suçlu çıkıyorum kısacask

Evet hatalı sizsiniz.. geri barışarak hatayı yapmışsın. Aynı suda iki kere yıkanılmaz bilmiyor musun ?
Hem anlaşamıyorsunuz zorlamak niye..
Seviyorum çünkü. Onsuzken yerin dibinde gibiydim. Hep kendimi suçladım dönmesini bir şans olarak gördüm ama ezildiğimi hisseditoeum artık işin kötüsü bitirecek gücüm yok

Abartmıyorsunuz tabi ki de. Sevgilim birine minik fındığım dese büyük olay çıkartırım
Aynısını siz yapsanız ne yapar acaba beyefendi?

Konuşmalardan hoşlanmıyacağınızı düşünüyorsa hoşlanıcağınız şekilde konuşsun o zaman. Ayrıca sevgilimin erkek arkadaşı bana minik fındığım dicek??-oldu. Sen haklısın bence

Bu konuda sonuna kadar haklisin kardesim. Gevseklikki ne gevseklik hemde !
Minik fındığın sevgilisideki genişliğide en son konya ovasina tepeden bakarken görmustum o derece

Seviyorum çünkü. Onsuzken yerin dibinde gibiydim. Hep kendimi suçladım dönmesini bir şans olarak gördüm ama ezildiğimi hisseditoeum artık işin kötüsü bitirecek gücüm yok

Gücünü topla.. seni dibe çeken aslında o
Takıntı yapma , milyonlarca seçenek var.. bir omu kaldı..
yıllarının kıymetini bil

Abartmıyorsunuz tabi ki de. Sevgilim birine minik fındığım dese büyük olay çıkartırım
Aynısını siz yapsanız ne yapar acaba beyefendi?
Mesela o kıza öyle değil, kız ona o şekilde hitap ediyor. O da kankim falan diyor. Ama burada bile dur demesi gerekiyordu

boşta kalıp kimseyi bulamayınca size dönmüş. her kavgada aşırıya kaçmak bence çok kötü bi huy. böyle bi insanla ben vait harcamazdım. ama sevgiliniz de kaypak gibi. o hitap şekilleri çok yanlış. bırak ayrılsın.

Yasin cok genc konu sahibesi. daha iyi seceneklerin mutlaka cikacaktir diye dusunuyorum. Bu isin de bu adamin da civigi cikmis artik salla gec bence.

Yasin cok genc konu sahibesi. daha iyi seceneklerin mutlaka cikacaktir diye dusunuyorum. Bu isin de bu adamin da civigi cikmis artik salla gec bence.
Onu çok sevdiğim için vazgeçemiyorum inanmıştım ben beni sevdiği için döndüğüne

Mesela o kıza öyle değil, kız ona o şekilde hitap ediyor. O da kankim falan diyor. Ama burada bile dur demesi gerekiyordu
İzin vermesin o zaman kendisiyle öyle konuşmasına.
Seviyorsunuz belli ama bu çocukla daha çok üzülürsünüz bence.

Bütün doneler siz birbiriniz için değilsiniz diyor takıntı yapmışsın. Sanki dünyada başka adam kalmadı.
Olan sana olur kurtar kendini bu saplantıdan.

Sebep onemli degil de
Anlasamadiginiz adamla israrla evlenmek icin ugrasmak neden? Merak ettim de

Sen bu kurtlu fındıkları kendi haline bırak bence.
Hiç sevmem böyle mıçmıç şeyleri.
Sizin olurunuz yok sevmektense anlaşabilmek saygı güven daha önemli.
Oda kimseyi bulamadı alışkanlıktan size döndü belki.

Denenmişi deneyerek hata yapmışsınız .

Tamsm hakaret etmeniz hoş değil ama onunda yakın Arkadaşının kız arkadaşına Miniğim fıstığım demedi hoş değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…