- 3 Ocak 2018
- 43
- 10
- 3
- 31
- Konu Sahibi Elfidaaaaa
-
Ben çabuk öfkelenip yakip yikan insanlara cogu zaman hak vermem ama buda nasıl bir lakayıklıktır nasık bir yılışıklıktır arkadaş... Arada bir seviye olmalı, sonuçta en yakin arkadasinin sevgilisine minik findigim demekte hic normal degilMinik fındığım falan diye konuşuyorlarmış
Değil mi ama? Ben gevşeklik diyorum o ne var bunda diyor. Sevgilisi en yakın arkadaşın biliyor mu bu hitapları diyorum evet diyor. Yani rahatlarsa demek diyorum ne biçim konuluyorsun diyo. Ben suçlu çıkıyorum kısacaskBen çabuk öfkelenip yakip yikan insanlara cogu zaman hak vermem ama buda nasıl bir lakayıklıktır nasık bir yılışıklıktır arkadaş... Arada bir seviye olmalı, sonuçta en yakin arkadasinin sevgilisine minik findigim demekte hic normal degil
Seviyorum çünkü. Onsuzken yerin dibinde gibiydim. Hep kendimi suçladım dönmesini bir şans olarak gördüm ama ezildiğimi hisseditoeum artık işin kötüsü bitirecek gücüm yokEvet hatalı sizsiniz.. geri barışarak hatayı yapmışsın. Aynı suda iki kere yıkanılmaz bilmiyor musun ?
Hem anlaşamıyorsunuz zorlamak niye..
Minik fındığım falan diye konuşuyorlarmış.
Yok böyle hitap eden kız zaten aöa numa neden fırsat verdi ki
Yakın arkadaşının sevgilisine böyle hitap eden bir erkekle devam etme zaten arkadaşım midesi sorunludur onun.
Bu konuda sonuna kadar haklisin kardesim. Gevseklikki ne gevseklik hemde !Değil mi ama? Ben gevşeklik diyorum o ne var bunda diyor. Sevgilisi en yakın arkadaşın biliyor mu bu hitapları diyorum evet diyor. Yani rahatlarsa demek diyorum ne biçim konuluyorsun diyo. Ben suçlu çıkıyorum kısacask
Seviyorum çünkü. Onsuzken yerin dibinde gibiydim. Hep kendimi suçladım dönmesini bir şans olarak gördüm ama ezildiğimi hisseditoeum artık işin kötüsü bitirecek gücüm yok
Mesela o kıza öyle değil, kız ona o şekilde hitap ediyor. O da kankim falan diyor. Ama burada bile dur demesi gerekiyorduAbartmıyorsunuz tabi ki de. Sevgilim birine minik fındığım dese büyük olay çıkartırım
Aynısını siz yapsanız ne yapar acaba beyefendi?
Onu çok sevdiğim için vazgeçemiyorumYasin cok genc konu sahibesi. daha iyi seceneklerin mutlaka cikacaktir diye dusunuyorum. Bu isin de bu adamin da civigi cikmis artik salla gec bence.
İzin vermesin o zaman kendisiyle öyle konuşmasına.Mesela o kıza öyle değil, kız ona o şekilde hitap ediyor. O da kankim falan diyor. Ama burada bile dur demesi gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?