- 26 Nisan 2015
- 64
- 19
- Konu Sahibi hayatdevamediyorr
Merhaba arkadaşlar. Önceki konumu okuyanlar varsa durumu az çok bilirler ama ben yinede kısaca anlatiyim. Esim evlendiginin farkında değil ailesiyle birlikte yaşıyoruz gecinemiyoruz geceleri dışarı çıkıp içip geliyor bu gibi sorunlar bu sadece kabataslak hali daha birçok şey yaşadım onu çok seviyorum ama olmayacağını gördüm olmuyor çünkü dun gece yine ayni hatayı yaptı ve bardağı taşıran son nokta oldu simdi boşanmak istiyorum eşime de söz ile söyledim yarin adliyeye gideceğim ama yatacak yerim yok param yok çalışıyorum bi arabam var arada kiraya veriyorum boşanmaya da karar verdim ne yapmalıyım canım çok yanıyor içim çok açıyor. Artik ağlamamak yelpazenyapip göz pinarlarimi kurutuyorum is yerinde. Sizin Desteğinize fikirlerinize ihtiyacım var ayakta durmakta bile zorlaniyorum. Cok emek verdim Hani hemen pes ettigimi dusunmeyin çok çok şey yaşadım gururumu bile ayaklarimin altına alıp onu affettigim oldu ama degmezmis. Ne yapabilirim boşanan ablalarim kardeşlerim siz nasıl dayandiniz bosanmadan önceki hayatinizla boşandıktan sonraki hayatinizda neler değişti. Baba evime gidemem beni kabul etmez çünkü bosanmami istemiyor bi iki arkadaşım var ama kimseye yük olmak istemiyorum ne yapabilirim. Bu konulardan daha çok içim çok aciyor çok üzülüyorum kaldiramiyorum bu sonu. Uzun olduysa kusuruma bakmayın size ihtiyacım var