Tesekur ederim canim aminnn. Cok cikmazdayim, zor seymis allahim. Kaynanam gercekten iyi biri genc ruhlu cok iyi anlasiriz ama esimin piskolojik sorunlari batirdi hayatimizi. Para, ofke, sinir ve saygisizlik bitirdi biziAilenin yaninda yasarsin.Cok sanslisin cocugun yokmus.Calisir kendine para kazanirsin sonra istersen ayri eve gecersin kendin.
.Kayinvrlidenizde masaallahi varmis bosanan bir gelinden ilk defa duyuyorum kv özlerim diyeni.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Hayir denemedim. Ama biz dis ulkede yasiyoruz burdaki terapist bizi anlarmis onuda bilmiyorum tabi. Ama kavgaliyken teklif ettim gel beraber terapi gorelim dedim. Ama istemedi. Kendi icinde doktora gitmesini soyledim belki sakinlestirici verirler sinirlerine hakim olur diye ama onuda istemediSu an maddi olarak yalniz yasamaya imkaniniz yoksa, aileden baska seçenek görünmüyor. Ileride durumunuzu toparlarsaniz 1 oda bile olsa bir eve çıkarsınız, yeter size. Eğer aileniz rencide etmeyecekse, boşanma sonrasi süreci ailenizle kalabalikla atlatmaniz daha kolay olabilir. Yalnız yaşamak fazlaca tek başınıza hissettirir kendinizi.
Ilişki terapistine gitmeyi denediniz mi?
Terapiste gitmedik istemedi esim. Zaten burdaki terapistin bizi anliycagini sanmiyorum yurt disinda kaliyoruz. Turk terapist olsa daha iyi olurdu. Ama zaten kabul etmedi gitmeyii.O giderse ben simdiki evimde tek yasiyamam cunku kirayi odiyememİlişki terapistine falan gittiniz mi her yolu denediniz mi kurtarılacağına dair. Eğer boşanmak kaçınılmaz son olursa; boşanana kadar şuan yaşadığın evde kal kendisi gitsin, tek yaşamak madden sarsar diosan bi müddet ailenle kalıp maddi anlamda kendi kendine yetebildikten sonra ayrı eve çık derim. Umarım herşey güzel olur sizin için.
Anliyorum bak emin ol bosanfiktan bir sure sonra neden bu eziyeti cekiyorum diceksin .Ne guzel seni sahiplencek bir ailen bile varTesekur ederim canim aminnn. Cok cikmazdayim, zor seymis allahim. Kaynanam gercekten iyi biri genc ruhlu cok iyi anlasiriz ama esimin piskolojik sorunlari batirdi hayatimizi. Para, ofke, sinir ve saygisizlik bitirdi bizi
Tesekur ederim canim aminnn. Cok cikmazdayim, zor seymis allahim. Kaynanam gercekten iyi biri genc ruhlu cok iyi anlasiriz ama esimin piskolojik sorunlari batirdi hayatimizi. Para, ofke, sinir ve saygisizlik bitirdi bizi
Bende hep oyle dusundum. Yazik birakma piskoljisi iyi degil birakip gidemessin dedim kendime. Seviyorumda yani ama sevmek hersery degil tabide ama onu boyle birakamiyorumda. Ama kendisi tedavi olmak istemiyor. Bu yuzden daha ne icin katlanmam gerektigini bilmiyorumOrtada aldatma yoksa bence bir sans daha verin.
Psikolojik problemleri var diyorsun,birlikte cözün onu yuzustu birakip gitme.
Seneleriniz gecmis,bukadar kolay olmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?