Boşanacağım insanın saçma hareketleri

BerryBlossom

🌠🌠🌠
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
1.469
2.396
83
Eşimle boşanıyoruz benim için şu 1 ay gerçekten çok zordu ne güzel imzalarımızı attık eşyalarımın büyük çoğunu toplamıştım son kalanları toplayıp bir iki güne gidecektim asla bir adım atmadı aldığım kolileri bile eve o getirdi ben taşırım dedi ilk protokolü o koydu önüme onu da Google’dan bulmuş bana avukat yolladı diye yalan söyledi kendince göz dağı vermek istedi sonra ben avukat bulup yeni protokol hazırladım zaten adım atsında istemedim artık çünkü evlendiğim günden beri 1 senedir beğenmiyorsan git boşan sktr git laflarını duymak beni mahvetti özgüvenim yerlerde resmen kendisine bağımlı bir insan yarattı bu bir yılda

Hala gitmeyeceğimi düşünüyor olacak ki dün akşam eve geldi bi anda dudaklarıma yapıştı ne olduğunu bile anlamadım sonra ittirince gidecek misin dedi dedim evet gidicem bu sefer başladı ben daha ne yapayım bilmem ne şimdi son kalan iki üç eşyam vardı onları topluyordum az önce geldi kır dizini otur evinde demeye başladı nasıl bağrıyor senin için bu kadar basit mi nasıl gidersin sktr git demekle boşanılır mı senin kesin başka planların var kalbindede başkası var diye bagrındı bütün eşyalarını kırmak istiyorum dedi dedim ne sacmalıyosun sen bilmiyor musun benim niye boşandıgımı beni en dibe cektin ben ben olmaktan çıktım evliliğimin tadına varamadım dedim sonra çıktı gitti ne yapmak istiyor vicdan yaptırıp beni yine tutmaya çalışıyor asla vicdan falan yapmıyorum ama on kere bana git dedi hiç birinde gitmedim artık burama kadar geldiği için çok kararlıyım ve gidiyorum nakliyemi bile ayarladım seninle çekişmeli boşanırım falan demeye başladı kafamın içine etti ve gitti aklımı kaybedicem artık

Ben daha ne yapayım derken?
S.ktir git deyip kovduğu, boşanma aşamasındaki eşinin dudaklarına yapışmak mı evliliğini kurtarmak için yaptığı büyük fedakarlık?
Çekişmeliyse çekişmeli, dönmeyin hiç bence. Yoksa yine kovar sizi bu adam.
Boşanırsınız da mutlu olursunuz diye aklı çıkıyor. Yanında mutsuz olmanız tercihi çünkü.

O beni öptüğü an ona tokat atmalıymışım biraz öpmüşüm onu ben oros… muşum benim amacım neymiş böyle altınları alıp tazminat alıp gitmek miymiş ailece bir planımız mı varmış zaten boşanınca da beni çok kötü bir hayat bekliyormuş gidip birine verirmişim laflara bakın cıldırıyorum

Ben daha ne yapayım derken?
S.ktir git deyip kovduğu, boşanma aşamasındaki eşinin dudaklarına yapışmak mı evliliğini kurtarmak için yaptığı büyük fedakarlık?
Çekişmeliyse çekişmeli, dönmeyin hiç bence. Yoksa yine kovar sizi bu adam.
Boşanırsınız da mutlu olursunuz diye aklı çıkıyor. Yanında mutsuz olmanız tercihi çünkü.
Boşanırsam mahvolurmuşum öyle diyor

Eh sen esine hep s* g* dersen oda gün gelir sensizlige alisir. Adam gideceginizi hic hesaba katmadi. Geri adim atmayin. Ilk kadini biktirana kadar ugrasirlar, o gidince "kesin baskasi var". He tabi bi öküzden kurtulabildide ikincisi hemen lazim.
Evet ya neler cektim ben ama o hiç bir şey yapmamış ben yerlerdeymişim beni alıp o yüceltmiş ondan şımarmışım

Evet ya neler cektim ben ama o hiç bir şey yapmamış ben yerlerdeymişim beni alıp o yüceltmiş ondan şımarmışım

Evet, kadinlarin en büyük bosanma sebepleri zaten eslerinin onlari yüceltip simartmasi 🙄 ay adam zaten akli basinda biri olsa hic bu durumda olmazdiniz. Kendinize ayrilma gücü buldugunuza sevindim.

O beni öptüğü an ona tokat atmalıymışım biraz öpmüşüm onu ben oros… muşum benim amacım neymiş böyle altınları alıp tazminat alıp gitmek miymiş ailece bir planımız mı varmış zaten boşanınca da beni çok kötü bir hayat bekliyormuş gidip birine verirmişim laflara bakın cıldırıyorum
:KK57: :KK57:
Diyemediniz mi, hala senin nikahın altındayım, ne diye o... oluyormuşum? Ben bunun ardına başka şeyler de derdim de neyse...
Başkasına vermek falan iğrenç ya. Valla tam boşamalık adam.
Evli kalıp senle olmaktansa her türlü hayata razıyım derdim ben olsam. Ama tabi siz bana uymayın. :olamaz:

:KK57: :KK57:
Diyemediniz mi, hala senin nikahın altındayım, ne diye o... oluyormuşum? Ben bunun ardına başka şeyler de derdim de neyse...
Başkasına vermek falan iğrenç ya. Valla tam boşamalık adam.
Evli kalıp senle olmaktansa her türlü hayata razıyım derdim ben olsam. Ama tabi siz bana uymayın. :olamaz:
Ben ona hep dedim ben içim yanarak gidiyorum ben böyle olsun ister miyim sen bu hale getirdin dedim o bana dedi ki bundan sonra hala evli olsakta ne yaparsan yap hiç umrumda değil diyen adam gelip duraklarıma yapıştı diye 5 sn öptüm diye oros.. oldum

Züğürt tesellisi işte. Öyle kandırıyor kendini işte.
Deseydiniz, senle de mahvoluyorum, bari boşanır senden kurtulur, öyle mahvolurum. :olamaz:
Bana dedi ki şimdi kötü yanlarımı hatırlıyorsun 3 ay sonra iyi taraflar gelecek aklına sakınnn beni arama dedim ki eğer birinin beni aşağılamasına ezmesine ihtiyacım olursa anca o zaman ararım seni dedim

Aklınızı kaybetmeyin.
Kolay bir süreç değil ama zamanla kendinize geleceğiniz bir süreç.
Hayatı dört duvar bir adama yanlış şekilde esir ederseniz ömür bitecek. Böyle en azından beş altı ay sonra geçecek yeni hayat kuracaksınız.
Sakın bu evliliğin kötü sonuçlanması ile kendiniz ve etrafımızı suçlamayın. Kötü biri ile karşılaştınız ve kendinize verdiğiniz değer için çekip gitmeyi tercih ettiniz.
Terbiyesiz adam sırf kendiniz hatırlatmak için öpmeye kalkışmış hiç aklınıza gelmesin o anlar. Bitti diye bütün herşeyi hazırladınız tek isteği sizi yıldırmak size psikolojik şiddete devam etmek.

Ben ona hep dedim ben içim yanarak gidiyorum ben böyle olsun ister miyim sen bu hale getirdin dedim o bana dedi ki bundan sonra hala evli olsakta ne yaparsan yap hiç umrumda değil diyen adam gelip duraklarıma yapıştı diye 5 sn öptüm diye oros.. oldum
Niye içiniz yanarak gidiyorsunuz ki?
Adam size o... diyor, namusunuza laf ediyor, ona buna verirsiniz falan diyor. Farkında mısınız?
Güle oynaya, ayaklarınız vura vura kaçmanız gerekiyor. Bir de üzülüyor musunuz? Pes! :olamaz:

Niye içiniz yanarak gidiyorsunuz ki?
Adam size o... diyor, namusunuza laf ediyor, ona buna verirsiniz falan diyor. Farkında mısınız?
Güle oynaya, ayaklarınız vura vura kaçmanız gerekiyor. Bir de üzülüyor musunuz? Pes! :olamaz:
Adamdan ayrıldığıma değil çok büyük hevesle evlendiğim için içim yanıyor bu yaşta boşanıyorum diye tabiki üzülüyorum ama ayrıldığım için de çok ama çok mutluyum

Karısına bu küfrü eden adam bir zahmet bosansin zaten.

Back
X