Boşanacağım insanın saçma hareketleri

Çok şükür güvendeymişsin, aklımız sende kaldı. Fiziksel şiddete uğramadan kurtulmana çok sevindim
Çok sağolun sizler olmasanız belki bu kadar güçlü olamazdım o adamın karşısında en ufak bana benim hoşlanacağım şeyler söylediğinde buradaki mesajları getirdim aklıma onun normal olmadığı gerçeğiyle yüzleştim belki de yine beni manipüle edecekti allah korusun

İnsan sevdiği kadına saçma sapan sözler söylemez.. Kendini düzeltmeye çalışır Kesin sorunlu kaç bacım kaç sen bu adamdan...

Ohhh neyse sağ salim çıkmışsın o evden. Artık avukatınla muhatap olsun, sen ona bir harf bile yazma söyleme. Gözgöze bile gelme.

Aynı psikolojik şiddet kelimeleri işte canım seni vururum falan diyordu en son cıldırdı terkedilmeyi kabul edemedi herşeyi topladım çıktım hiç ondan bahsetmek bile istemiyorum Allah’ından bulsun
Hiç bir şey yapamaz, yapacak olsa o an şiddet uygulardı ki hepimiz bundan endişelendik aslında

Yaptığı çirkinliklerin altına son imzasını da atmış böylece

Yine de uzaktan tehditlere filan devam ederse avukatınıza bildirirsiniz bu konuda da gereği yapılır.

Şimdiden geçmiş olsun. Böyle bir pislikten kurtulmak inanın mutluluk ve huzur sebebidir. Bu bilinçle en kısa zamanda güzel günlerinizin başlamasını diliyorum içtenlikle

Hiç bir şey yapamaz, yapacak olsa o an şiddet uygulardı ki hepimiz bundan endişelendik aslında

Yaptığı çirkinliklerin altına son imzasını da atmış böylece

Yine de uzaktan tehditlere filan devam ederse avukatınıza bildirirsiniz bu konuda da gereği yapılır.

Şimdiden geçmiş olsun. Böyle bir pislikten kurtulmak inanın mutluluk ve huzur sebebidir. Bu bilinçle en kısa zamanda güzel günlerinizin başlamasını diliyorum içtenlikle
Çok teşekkür ederim

Back
X