Bosanacagim

meleek9090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
663
355
33
36
Yine derdim var. Bunca zaman körmuydum gordum gormemezlikten mi geldim yada hersey iyiydi nazarmu degdi bilmiyorum. Cogucum olsun diye gece gündüz dua edip Allahim cocuk sahibi olmayi nasip et esime baba olmayi nasip et sevgimiz katlanarak artsin diye gece gunduz dua eden ben bugün dayak yedim. Dayagi affedemem beni seviyormus batsin sevgisi ara anneni gelsin alsin seni defol git dedi bana ben mi gidecem eski saf kiz yok karşısında keendi gidecek bu evden aglaya zirlaya hemde tartisma nedenimiz telefonda erkek ismiyle kayitli bayan resmi olan birini gormem bu kim diye sordum normal bi sekilde bilmiyorum dedi durdu mantikli bi aciklam bekledim yapmadi mac izledi beni umursamaz bi sekilde dayanamadim telefonuna kayitli adami hatirlamiyomusun mal misin dedim o kelimeyi soyledim diye saygisizmisim dayagi haketmisim bogazimi sikti nasi bana bu kelimeyi soylersin diye bacagima vurdu defalarca itti kakti dayagi unutacak degilim belkide hamileyimdir henuz gunu gelmedi belkide hamile karini dovdun dedim agladi bak boyle olmaz insan gibi ayrilalim dedim anlasmali bosanma nasi oluyorsa basvuralim bitsib bari bu gurultusuz olsun simdiye kadar cok sorun yasadik bu zamana geldik kendisi evlendigimde 800 tl maas aliyordu birlikte calistik kazandi bir yerlere geldi simdi durumu mevkisi iyi benimse elim bombos bosa gecti yillarim dedigimde benle evlenmesen acaba ne yapacaktin diye soyledi bir dunyada kendi var cunki bütün kadinlarda bunu bekliyoduda bana nasip oldu simdi dayagini yiyecek baakasini bulsun

Simdi ne yapmam lazim aileme habermi vereyim napayim bitti bu is belli nerden baslamaliyim onu bilmiyorum hafta sonuna hamile olup olmadigim belli olur düşük bir ihtimal gerci tedavi surecindeyim fakat stress eksik olmadigi icin düşük diyorum ne yapmaliyim akil verin lutfen.(noktalama isaretleri icin ozur dilerim baya kotuyum)

Allah sabır versin Can'ım .dayak ne olursa olsun affedilemez birşey . Ara aileni alsınlar seni . Hamile bile olsan şu an yaptığı şeyi ilerde bir daha yapar belki çocuğuna yapar . Erkekler bu konu da taviz verildiğini görürse devam ediyor .

Bu akşam konuları okudukca sinir oldum. Sinir oldukça feministligim percinlendi. Sayın konu sahibesi siz babanızın evinde hiç şiddet gördünüz mü? Sizin için normal bir hal mi bu? Anlattiklariniza göre değil. Bosanin tabiki de bu adamdan. Çocuğunuz da yok, bir kere susar oturursaniz artık canı sıkıldıkça sizi tartaklar. En azindan kaybetme korkusunu hissetirin. Morluk felan var mi vücudunuzda ?

adamdaki rahatlığa bak maç izlemeye devam etmiş bide kendi yaptğı şey için seni mi dövüyo yazıklar olsun. Arkadaşım bu adamla bi sn daha aynı evde durma. Erkek ismiyle kaydettiği bayan olayı zaten ne olduğu belli, ve sen bide çocuk yapmaya çalışıyomuşsun böyle bi adamdan. Kesin kararlıyım diosan ailenle konuş, yolunu çiz

Belliki gerçekten bir kadını erkek ismiyle kaydetmiş yakalanıncada sizin tepkinize karşılık tepki vermiş gibi suç bastırmış.Boşanabiliyorsanız ne mutlu size.Bazı kadınlarda ya bu imkan ihtimal yok ya da seviyorum gibi saçma sapan bi aptallığın arkasına sığınıp kendilerini rezil etmeye devam ediyorlar.

Her işte bir hayır vardır.eğer şu an Çocuğunuz olsaydı onun için dayanıyorum deyip itilip kakılıp evliliğinizi devam ettirmek zorunda kalacaktınız belkide.eşinizin yaptığı Yavuz Hırsız ev sahibini bastırır olmuş.yakalandığı için sinirlenmiş sora Ufacık bişiden kavga çıkarmış çok uyanık.dik durun sakın yumuşamayın.

Kizarikliklar var vucudumda ailem baska sehirde artik darp raporuna gerek yok sozle beyan yeterli diye duymustum yinede kizarikliklarin fotosunu cektim. Bosanmak istiyosan bosanalim dedi aglayarak ama aldstmadim falan dedi zaten ister aldatsin ister aldatmasın suan en son düşündüğüm sey bu dayagi unutamam bu sefeer asla 3 yil once yine boyle biseye tesebbus etmisti baristik keske o zaman bosansaymisim dedigim cok oldu

Imkan olarak calismiyorum ama ailem sahip cikar beni buna emanet etmislerdi guya iyi bir hayatim olur yine sadece bosanmis bir bayan olmanin zorluklarini yasarim universite mezunuyum calisirim yeni bastan bile okurum ne olacagini bilmiyorum. Ama caresiz degilim sadece nerden baslayayim bilmiyorum daha bugun annemle nasi huzurlu oldugumu konustuk gideyimmi ailemmi beni almaya gelsin. Dava acip mi gideyim bilmiyorum

Horlaya horlaya uyuyo mal olmasa uyuyamazdi heralde yada nasi olsa duzelir diyo heralde rezil millete duyurdu sesini

ailene söle almaya gelsinler dava açarsın sonrada. Ben senin aynı zamanda aldatıldığınıda düşünüyorum

Evet doğru gerek yok. Zaten hırsız da yatak odasında oldurulurse suç yok. Şehir efsanesi çok. Hep uydurmaca rapor felan. Zaten kara kaş, kara göze inanılıyor. Kapın kapalı ama komşular şahit dayak yediğine. Sen bir kendini korumaya al da, sonra gerek kalmazsa hatıra diye saklarsin. Ya da keske dersiniz her zamanki gibi.

Valla ne demek istedim iyi biseymi dedin kotu biseymi dedin suan anlayacak ruh halinde degilim bi alinti yapaydin bari derdim bana yetiyo zaten bugun olan bi olayi yazdim kosturup rapor alacak vaktim olmadi 1 saat once oldu olay zaten napalimda keske demeyelim onu de

Valla sana kızdım aslında. Üniversite mezunu kadınsın. Adamı rahat bosayip üzerine ttazminat almak için rapor alman lazım. Her türlü işine yarar emin ol. Sen düşün güzelce, kararını ver. Rapor aldığın zaman şikayetçi misin değil misin diye soracak polis gelip. Ailenle aynı şehirde misin su anda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…