Bosanacagim

Ben senin yerine olsam durmaz numarwyi arar sorardim .
Bi kere basima bi olay geldi esimin teline bakiyodum bi numarayla bikac defa uzunca görüsülmüs o gün tabi gecenin bi saati seytan dürttü özelden aradim bi kadin alooo dedi tak kapadim ama soka girdim napcagmi sapttim beklemiydm elim ayagm karsti gttim esime uyuydu bu km.kadin cikti vs gt basmdan ne kadini hc orali olmadi boyaci var onunla konstum falan dedi is iicin kadinmi falan dedim nyse uyudu tekrar
Ben duramadim tekrar aradim iyi gcler bu numara kimin dedim benm esimin telefonnda konusulmus sürekli dedim kadin esimin numarasi bu dedi esiniz ne is yapiyo ddm boyaci cengz dedi haa ozman tak etti tmm dyp kapadim ama esimin adini vermedim :)
Kadinda kocasida kmin aradgni blmiyo ama dedgi gbi gerctkn boyaciymis karisi acmis telefnu :))
Yani merakk ben durmam hemen ararim sorarim senn yerinde olsam.
Siz kimsnz esimin telefnnda numarnz vardi bugün bi cagri gtmis size vs zarf atarim erkekmi kadinmi anlarim

Yok 10 saatlik mesafe var ailemle aramizda

Whats da kadinin resmi var umarayi arattim baska uygulanadan kadin adina kayitli

Yani aldatma konusunu hic dusunmedim asil dusundugum dayak ister aldatsin ister aldatmasin umrumda degil gözümden düştü rezil

Telefonunun resmini cektim kadının resmin altinda erkek adi soyadi yazili yani delil delildir üzgünüm ama icim bom bos oldu suan yikik degilim

Telefonunun resmini cektim kadının resmin altinda erkek adi soyadi yazili yani delil delildir üzgünüm ama icim bom bos oldu suan yikik degilim

Oncelikle gecmis olsun. Eger boşanmak istiyorsaniz darp raporu almanizi oneririm sikayetci oluyosunuz bu durumda dogal olarak esinize eve yaklasamama karari cikarabiliyorsunuz. Asil merak ettigim sizin psikolojiniz yani sonucta hrm cocuk icin ugrasip hemde bole bir konuda dayak yemeniz cok can sıkıci. Esinizi seviyormuydunuz. Suan sinirliyken insan bosanacam bitti falan diyebiliyor. Ondan soruyorum.

Ailenize haber vermeyin şu etapta
Önce bir hamile olup olmadığınızdan emin olun.
Bu forumda o kadar çok gördüm ki hamileyim, babamın evine dönemem yazanları. Dayağa razı olanları.

Şimdi olay taze, kalkıp boşanacağım diyorsunuz. Aradan günler geçince " ama ben kocamı çık siviyorum" demeye başlıyorsunuz.
Bu sefer aileler üzülüyor. Evliliğe devam etseniz de aileler affedemiyor (haklı olarak, dayak affedilmez).

O yüzden az bekleyin, yarın gidin gebelik testi yaptırın.

Sonra gelip buraya " ayyy bışınıcaktım ben ama hamileymişimmmmm, vazgeçtim, geri dönüyorum kıcıcığıma" diye konu açmayın.

Canim erkek ismiyle kayitli olup kadin fotografli oldugunu sen kendi telefonuna cek mahkemede kullanacaksin kavga cikis sebebiniz sonra inkar etmesin tahrik var. Ailen alsin gelsin kafani dinle darp raporunu da al yarin hastaneden.

Bir cok sorun yasadik 4 yillik evliyim evet seviyordum fakat icim buz gibi oldu bana o kadin emlakciymis emlak sirketinin adi erkek ismiymis bugun hatirladigini soyledi arastirdim dogru ama bu benim dusundugum en son sey dayak icin bosanmayi düşünüyorm onun umru degil yapamayacagimi saniyor. Sadece annem hayatta kadina sok yasatmamak icin sesimi cikarmadim gelecekti zaten geldiginde yuz yuze anlatirim onunlada dönerim bu sure icinde hamilelikde belli olur artik bosanmasam bile hamile kalmak icin ugrasacak gücüm yani er yada gec bitecek

erkeklerın hiççç suçu yok,onaları bu hale getıren,anaları olan akdınlar,bacıları olan kaıdnlar,sevgileri olan kadınlar,eşleri olan kadınlar,kızları olan kadınlar,ah bı bırlık olabılsek,şu oğullaırnızı doğru yetıştırın,şu erkek kardeşınızı pohpolamayın,şu sevgılınızı kaf dağına çıakrtmayın,şu kocanıza sensın olurum demeyın,mılletın evli adamlarına bakmayın,ahanda sonuç ortada,çok geçmiş olsun,

esinin gunahini almiyayim ama suc bastirmak istemis o an o dedigin kisiyi arayip telefinuda hoberlere verip onun kim oldugunu sana gostere bilirdi 5 dk almazdi

Suçu şiddetle kapatmaya çalışan binlerce erkekten biri kocanız..
Sizi susturacak mantıklı bir cevabı olmadığı için şiddetle susturuyor.
Daha doğrusu sindiriyor..
Napacaksınız..
Dayağın şiddetin sonu olmuyor..
Hele de bir kere affettiyseniz arsızlaşıp sıklaşıyor..
Yol yakınken ayrılın..
Ya da uzun bir süre ara verin ki bir daha cesaret edemesin..
Ama siz gidince o erkek ismiyle kaydettiği kadına da gidebilir..

Aileni ara anlat herseyi.. madem siddet var karakola git darp raporu al. Elinde delil olsun yoksa mahkemede kabul etmez iftira atiyor der ispatlayamazsin.

Allah ım bu adamlar niye böyle ya.. hem suclu telefona kadini erkek ismiyle kaydetmis supheli durumda hemde dovuyor. Allah yardımcin olsun ama ailenle biran once konus

Aileden uzakta yapa yalniz olmak ne zorms ya cikip gitsem rapor almaya karakol nerde onu bile bilmiyorum. Yeni tasindik bu sehre.

Aileden uzakta yapa yalniz olmak ne zorms ya cikip gitsem rapor almaya karakol nerde onu bile bilmiyorum. Yeni tasindik bu sehre.

Ağzın da mı yok?
Çık dışarı, ilk gördüğün adama sor.
Akıllı telefonuna bakabilen herkes söyler en yakın karakol nerede diye

Sizin niyetiniz yok pek bence. Bahane arıyorsunuz (ve tabi buluyorsunuz)

böyle adamlara yazıklar olsun !!nasıl el kalkar nasıl döver nasıl bir vicdandır bu okudukça nutkum tutuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…