- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.914
- 798
- Konu Sahibi meleek9090
Darp raporu almak istemediğine göre barışmayı düşünüyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin adimlarla ilerlemek istiyorum sadece vucudumda iz yok dun gece kizarikliklar vardi ama bugun yok yinede bi ise yararmi gitmem.Darp raporu almak istemediğine göre barışmayı düşünüyorsun.
Emin adimlarla ilerlemek istiyorum sadece vucudumda iz yok dun gece kizarikliklar vardi ama bugun yok yinede bi ise yararmi gitmem.
Gece cikamadim sabahda gecmisti gitsem yine rapor alirmiyimEmin adımlar atmak istiyorsan ilk adım darp raporu olmalıydı.
Emin adımlar atmak istiyorsan ilk adım darp raporu olmalıydı.
Ya evet haklisin canim konu sahibi kocasinin telini karistirarak buyuk saygisizlik etmis. Hem aldatsa ne olucak dimi ozel hayati var adamin. Konu sahibi kocasinin ozel alanina girdigi icinde dayagi haketmis .Aslinda tum suclu kadinlar.Kocalar aldatinca hic ses cikarmasak ,supheli durumlarda hic teli yada baska seyleri kurcalamasak,Kocanızın telefonunu mu karıştırdınız? En sinir olduğum şeydir, saygısızlık bence...
Sacmaliyorsun dengesiz adamin soylediklerini soyleyip icimi dokuyorum derdim basimi asmis senle ugrasmayimDövmemiş ki ama
Sadece (!) bacaklarına vurmuş, o kadarcık!
Ya evet haklisin canim konu sahibi kocasinin telini karistirarak buyuk saygisizlik etmis. Hem aldatsa ne olucak dimi ozel hayati var adamin. Konu sahibi kocasinin ozel alanina girdigi icinde dayagi haketmis .Aslinda tum suclu kadinlar.Kocalar aldatinca hic ses cikarmasak ,supheli durumlarda hic teli yada baska seyleri kurcalamasak,
Adamlarin her rezilligine goz yumsak alttan alsak niye tartisma ciksin degilmi ya?
Rabbim gonlunuzdekini versinHatirladm seni burdaki dua sayfalarindan birinde birbirimize dua bile etmisligimiz var tekrar tekrar cok üzüldüm
Sacmaliyorsun dengesiz adamin soylediklerini soyleyip icimi dokuyorum derdim basimi asmis senle ugrasmayim
Ilk defa oldu tartistigimiz konular oluyordu bebek icin tedavi sureci cok zor biliyorsun gerilebiliyorduk ama bu ilk bu hale gelmem bana büyük bir sok olduYasadiklarina çok ama çok üzüldüm daha öncelerde de böyle seyler oluyormuydu? Yani en ufak bir seyde s evdeki esyalara yada sana zarar veriyormuydu ?
Iyi gelmiyorsun sagol yinede yazdıkların icin. Baska konularla ilgilenirsen mutlu olacagim alayci konuşmaların iyi gelmiyorBen de onu diyorum benle uğraşma, kendinle ve koca dediğin o ...... ile uğraş
Iyi gelmiyorsun sagol yinede yazdıkların icin. Baska konularla ilgilenirsen mutlu olacagim alayci konuşmaların iyi gelmiyor
Bak ben seni kirmak istemiyorum ama senin konusma tarzin tavrin helede benim gibi skntili seyler yaşamış bir insan olmana ragmen bana gore hic iyi degil birsey istemiyorum yazma sadece bos oldugun belli yarali bir insanin uzerine dalga gecer gibi gelmenden ama lutfen bak bi dolu konu var baska seylerle oyala kendiniNasıl konuşmamı istersin canım?
Şu anda vaktim müsait, hem başka konularla hem senin konunla ilgilenebilirim.
Aklima geldikce bende inanamiyorum nasi bu kadar beyinsiz olabilir bide bu adam ust duzey bir gorevdeNe olur böyle evliliğe çocuk getirmeyin.
Bunu size şiddet içinde büyümüş birey olarak söylüyorum.
Şimdi affettiniz diyelim.. Yarın çocuğunuzun gözü önünde dövecek sizi.
Başlamış bi kere.
Yemin edıyorum dayağı benim şu kalın kafam almıyor.
Yaşınız 25 mi? Aynı yaştayız öyle ise sizinle. Geç olmadan lütfen gerekeni yapın.
Ne demek " dövmedim, bacaklarına vurdum" ? Kendimi hayal ettim. Beş para etmez hödük kocanız.