• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanacagim

Zaten bosanmayi kabul etti ama bize yazik olacakmis dayak yiyen bana yazik olmadi sanki bide diyoki bacaklarina vurdum dayak atmadim

Ne olur böyle evliliğe çocuk getirmeyin.
Bunu size şiddet içinde büyümüş birey olarak söylüyorum.
Şimdi affettiniz diyelim.. Yarın çocuğunuzun gözü önünde dövecek sizi.
Başlamış bi kere.
Yemin edıyorum dayağı benim şu kalın kafam almıyor.
Yaşınız 25 mi? Aynı yaştayız öyle ise sizinle. Geç olmadan lütfen gerekeni yapın.
Ne demek " dövmedim, bacaklarına vurdum" ? Kendimi hayal ettim. Beş para etmez hödük kocanız.

Yasadiklarina çok ama çok üzüldüm daha öncelerde de böyle seyler oluyormuydu? Yani en ufak bir seyde s evdeki esyalara yada sana zarar veriyormuydu ?

Hatirladm seni burdaki dua sayfalarindan birinde birbirimize dua bile etmisligimiz var tekrar tekrar cok üzüldüm

Kocanızın telefonunu mu karıştırdınız? En sinir olduğum şeydir, saygısızlık bence...
Ya evet haklisin canim konu sahibi kocasinin telini karistirarak buyuk saygisizlik etmis. Hem aldatsa ne olucak dimi ozel hayati var adamin. Konu sahibi kocasinin ozel alanina girdigi icinde dayagi haketmis .Aslinda tum suclu kadinlar.Kocalar aldatinca hic ses cikarmasak ,supheli durumlarda hic teli yada baska seyleri kurcalamasak,
Adamlarin her rezilligine goz yumsak alttan alsak niye tartisma ciksin degilmi ya?

Ya evet haklisin canim konu sahibi kocasinin telini karistirarak buyuk saygisizlik etmis. Hem aldatsa ne olucak dimi ozel hayati var adamin. Konu sahibi kocasinin ozel alanina girdigi icinde dayagi haketmis .Aslinda tum suclu kadinlar.Kocalar aldatinca hic ses cikarmasak ,supheli durumlarda hic teli yada baska seyleri kurcalamasak,
Adamlarin her rezilligine goz yumsak alttan alsak niye tartisma ciksin degilmi ya?

Hem zaten her erkek yapar böyle şeyler.
Ne demiş eskiler, erkeğin elinin kiri.
Doğal yaniiiiii

Biz kurcalayınca, bir şeyler bulup sesimizi çıkarınca olmaz. O zaman evlilik kalmaz dünya üstünde. Hiç bilmiyormuş gibi yapmak en güzeli.

Yasadiklarina çok ama çok üzüldüm daha öncelerde de böyle seyler oluyormuydu? Yani en ufak bir seyde s evdeki esyalara yada sana zarar veriyormuydu ?
Ilk defa oldu tartistigimiz konular oluyordu bebek icin tedavi sureci cok zor biliyorsun gerilebiliyorduk ama bu ilk bu hale gelmem bana büyük bir sok oldu

Iyi gelmiyorsun sagol yinede yazdıkların icin. Baska konularla ilgilenirsen mutlu olacagim alayci konuşmaların iyi gelmiyor

Nasıl konuşmamı istersin canım?

Şu anda vaktim müsait, hem başka konularla hem senin konunla ilgilenebilirim.

Nasıl konuşmamı istersin canım?

Şu anda vaktim müsait, hem başka konularla hem senin konunla ilgilenebilirim.
Bak ben seni kirmak istemiyorum ama senin konusma tarzin tavrin helede benim gibi skntili seyler yaşamış bir insan olmana ragmen bana gore hic iyi degil birsey istemiyorum yazma sadece bos oldugun belli yarali bir insanin uzerine dalga gecer gibi gelmenden ama lutfen bak bi dolu konu var baska seylerle oyala kendini

Çok geçmiş olsun. Dayak ,ihanet bence de affedilemez bir şey. Üstüne bir de kendi yalanından dolayı olmuş. Hem suçlu hem güçlü zaten suçlu olduğu için hemen savunmaya geçmiş sus diye dayak atmış. Madem boşanmayı düşünüyorsunuz boşanma davasında işinize yaraması için darp raporu alın. Yanına kalmasın bunlar

Ne olur böyle evliliğe çocuk getirmeyin.
Bunu size şiddet içinde büyümüş birey olarak söylüyorum.
Şimdi affettiniz diyelim.. Yarın çocuğunuzun gözü önünde dövecek sizi.
Başlamış bi kere.
Yemin edıyorum dayağı benim şu kalın kafam almıyor.
Yaşınız 25 mi? Aynı yaştayız öyle ise sizinle. Geç olmadan lütfen gerekeni yapın.
Ne demek " dövmedim, bacaklarına vurdum" ? Kendimi hayal ettim. Beş para etmez hödük kocanız.
Aklima geldikce bende inanamiyorum nasi bu kadar beyinsiz olabilir bide bu adam ust duzey bir gorevde

Back
X