- Konu Sahibi meleek9090
Valla ne demek istedim iyi biseymi dedin kotu biseymi dedin suan anlayacak ruh halinde degilim bi alinti yapaydin bari derdim bana yetiyo zaten bugun olan bi olayi yazdim kosturup rapor alacak vaktim olmadi 1 saat once oldu olay zaten napalimda keske demeyelim onu de
Ben senin yerine olsam durmaz numarwyi arar sorardim .
Bi kere basima bi olay geldi esimin teline bakiyodum bi numarayla bikac defa uzunca görüsülmüs o gün tabi gecenin bi saati seytan dürttü özelden aradim bi kadin alooo dedi tak kapadim ama soka girdim napcagmi sapttim beklemiydm elim ayagm karsti gttim esime uyuydu bu km.kadin cikti vs gt basmdan ne kadini hc orali olmadi boyaci var onunla konstum falan dedi is iicin kadinmi falan dedim nyse uyudu tekrar
Ben duramadim tekrar aradim iyi gcler bu numara kimin dedim benm esimin telefonnda konusulmus sürekli dedim kadin esimin numarasi bu dedi esiniz ne is yapiyo ddm boyaci cengz dedi haa ozman tak etti tmm dyp kapadim ama esimin adini vermedim :)
Kadinda kocasida kmin aradgni blmiyo ama dedgi gbi gerctkn boyaciymis karisi acmis telefnu :))
Yani merakk ben durmam hemen ararim sorarim senn yerinde olsam.
Siz kimsnz esimin telefnnda numarnz vardi bugün bi cagri gtmis size vs zarf atarim erkekmi kadinmi anlarim