• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanacagim

Çok geçmiş olsun. Dayak ,ihanet bence de affedilemez bir şey. Üstüne bir de kendi yalanından dolayı olmuş. Hem suçlu hem güçlü zaten suçlu olduğu için hemen savunmaya geçmiş sus diye dayak atmış. Madem boşanmayı düşünüyorsunuz boşanma davasında işinize yaraması için darp raporu alın. Yanına kalmasın bunlar
Tamam tesekkurler

Okurken gözlerim doldu.. eşim iğrenç insanın teki. Ama artık eşim değil Allah a şükür hamile iken isim kararlastirmistik erkek olursa Ali olsun dedi ikinci ismide Kasva olsun dedim çok sevindi. Telefonda halasi ne koycaksiniz dedi. Bende eger erkek olursa insallah Ali Kasva olacak dedim. Ben telefonda konusurken oda Hayır sadece Ali olcak diye bağırdı. Halasina belli etmeden guzellikle telefonu kapattım ona da hani Ali Kasva olacakti dedim oda dediki Hayır sadece benim dediğim olacak kendini begenmis abaz dedi biseyler saydi bende terbiyesiz dedim guuum tokati basti beni hamile hamile yere cakti. 6 aydir ayriyiz birbirimizi gormuyoruz irtibat yok ve suanda bir aylik bebegimi ayagimda salliyorum hala hic gormedi etmedi. Bizden uzak olsun off efkarlandim.. allahindan bulsun..

Bir cok sorun yasadik 4 yillik evliyim evet seviyordum fakat icim buz gibi oldu bana o kadin emlakciymis emlak sirketinin adi erkek ismiymis bugun hatirladigini soyledi arastirdim dogru ama bu benim dusundugum en son sey dayak icin bosanmayi düşünüyorm onun umru degil yapamayacagimi saniyor. Sadece annem hayatta kadina sok yasatmamak icin sesimi cikarmadim gelecekti zaten geldiginde yuz yuze anlatirim onunlada dönerim bu sure icinde hamilelikde belli olur artik bosanmasam bile hamile kalmak icin ugrasacak gücüm yani er yada gec bitecek

Hakkinizda hayirlisini diliyorum sizi kaybetmeyi sectiyse tBikide geri adim atmayin

Okurken gözlerim doldu.. eşim iğrenç insanın teki. Ama artık eşim değil Allah a şükür hamile iken isim kararlastirmistik erkek olursa Ali olsun dedi ikinci ismide Kasva olsun dedim çok sevindi. Telefonda halasi ne koycaksiniz dedi. Bende eger erkek olursa insallah Ali Kasva olacak dedim. Ben telefonda konusurken oda Hayır sadece Ali olcak diye bağırdı. Halasina belli etmeden guzellikle telefonu kapattım ona da hani Ali Kasva olacakti dedim oda dediki Hayır sadece benim dediğim olacak kendini begenmis abaz dedi biseyler saydi bende terbiyesiz dedim guuum tokati basti beni hamile hamile yere cakti. 6 aydir ayriyiz birbirimizi gormuyoruz irtibat yok ve suanda bir aylik bebegimi ayagimda salliyorum hala hic gormedi etmedi. Bizden uzak olsun off efkarlandim.. allahindan bulsun..

Ciddimisiniz ???? Hic aramadimi

Back
X