bosanacagim

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
Kizlar dün eşimle şiddetli kavga ettik şeref yoksunu dedim bogazima yapisti iki kez cok korktum bugun avukattan randevu aldim bosanmak icin lütfen akil verin dogru mu yapiyorum daha aileme duyurmadim anlatmalimiyim sizce olanlari bir senelik evliyiz daha

acele etme.. konunun detayını bilmiyoruz ama erken verilen kararlardan insan pişmanlık duyabiliyor. bir müddet bekle..

iki kez konu acildigini daha yeminle sabah fark ettim dun acilmadi sanip tekrar actim ztn suan konu silme yerini bulsam silecem biliorsaniu soyleyinde silim nerden siliniyor acilan konular

iki kez konu acildigini daha yeminle sabah fark ettim dun acilmadi sanip tekrar actim ztn suan konu silme yerini bulsam silecem biliorsaniu soyleyinde silim nerden siliniyor acilan konular
Tamam Can'ım o Zaman benim yanlış anlamam kusura bakma nerden silineceğini bilmiyorum

Açmış olduğun Konuyu silemezsin.
Konunla ilgili olarak da daha fazla ayrıntı yazsan ona göre yorum yapardık.
Mesela bdv konusu bu bence, neden hamilelik bölümüne açtın.
Hamile misin?

Canım hemen boşanmak olurmu hiç. Küs kal bi süre dargın kal. O hatasını anlayacak bak emin ol. Yoksa iyi biri olduğunu sende söylüyorsun bak. Evlilikte böyle şiddetli kavgalar olur ara sıra. Banada buna benzer şeyler oldu. Ayrılacam diye blöf yaptım. Oda ayrılacaktı, yüzükleri çıkardık masaya koyduk. Akşam üzüldü bana öyle yaptığı için. Tabi bende çok laf söylemiştim tahrik etmiştim resmen. Normalde vuran biri değil sanırım eşin. Öyle degilmi. Böyle şeyler düzelir. Bekle o üzülsun. Kız daha 1 yıllık evlisiniz. Evliliğiniz yeni yeni oturuyor. Bebisiniz olsun hele bi dahada baglanacaksiniz birbirinize. Hemen boşanmak olurmu. Bi süre kızgın kalırsınız birbirinize, ama en geç 2 gün içinde duzeleceksiniz bak gör..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…