bosanacagim

Peki genel anlamda memnun musun? Evine bağlı maddi manevi evine yetebilen sana sahip çıkabilen dürüst namuslu karakterli biri mi ?
kizgin oldugum halde hakkini yiyemem tam evlenilecek bir adam aslinda ama dun oyle yapmasi beni vok kirdi nasil eskisi gibi olacaz bilmiyorum arkadaslarim bile hep soyler esimin cok iyi oldugunu

Neden kavga ettiniz ?
Ve hamile misiniz ustunuze cullanmasi ne kadar kotu ya.
Bu kavganin sebebi nedir bu kadar yukselecek ?

Sakin ol sakin karar ver bak ne guzel demissiz aslinda iyi giden bir evliligimiz var diye sen cok gencsin ani sinirleniyorsun. Belki esinin seninle paylasmadigi problemleri vardir. Maddi skntidan bahsetmissin bilardo oynamaya gitmesinde bir sakinca yok belki biraz uzaklasmak istemistir kafa dagitmak istemistir sende eve gelince oyle laflar soyleyince ipler kopmustur.yaptigi dogru degil tabiki bogaİni sikmasi ama eminim pismandir. Bir cok erkek alttan almiyir hatali olsada almiyor bu serecte yapacagin sakin olup beklemek sende konusma esinle aslinda o kendi icinde biliyordur yanlis yaptigini ikinizinde zamana ihtiyaci var inan hersey yoluna girecektir zamanla. Sen lutfen ofkeni kontrol et ve sonra yavas yavas konusarak esini degistrebirsin tatli dil yilani deligindn cikarir derler lutfen sakin ol ve uzerine gitme canim hersey yoluna girecektir sende suan ofkelisin iyuzden ondan nefret ediyorsundur ama gececek bana inan
Sagol cnm bende hatali oldugumun farkındayım ama.onun yaptigi iste daha agirdi karar verdim brz dusuncem annemgildeyim anladilar moralim bozuk sordular tam anlatmadim oyle brz kavga ettik dedim. Ben seviyorum kocami aslinda ama iste bir hareket insani herseyden sogutuyor

Neden seref yoksunu dedinki?

Oyle birsey dedinse baska meseleler var.
Bogazini sıktı diye degil belliki bu bosanma.
Durduk yere demedin herhalde.

Neden seref yoksunu dedinki?

Oyle birsey dedinse baska meseleler var.
Bogazini sıktı diye degil belliki bu bosanma.
Durduk yere demedin herhalde.
valla maddi durumumuz sıkışık oda dun benim kuzenlerle bilardo oynamya gidince ve eve brz gec gelince sinirlendim gecen gun altin saatim paramiz yok diye bunu bile bile kuzenimle gitmesi beni sinir etti ve ne kdr para kaldi dedim az bi miktar oldugunu soyleyince seref yoksunusun dedim yoksa altin parasini yemezdin dedim

Dün benim kuzenlerimle bilardo oynamaya gitti iki saat sonra döndü bu aralar durumumuzda cok sıkışık ben aslinda para harcamasina kızmadım o ara niye sinirlendim bilmiyorum bende kizdim ne bifim insansin dedim iki gün once altinimi sattim sen sokakta gez diye mi dedim o da nolmus sanki fln dedi bende seref yoksunusun iste yoksa kiymazsin sattigim altinin parasini sokakta yemeye. Aslinda evliligimiz cok güzel gidiyor ara da bir tabi kavga oluyordu ama ilk defa boyle his ediyorum kendimi canini acitmak istiyorum bosanirsam biliyorum cani aciyacak. Bir birimizi cok seven bir ciftiz aslinda millet bile masallah derdi aramizdaki iliskiye dun nasil o duruma geldik bilmiyorum ve o bogazimi sıktiktan sonra o kdr sinirlendimki kac kez vurdum tokat attim ievden cikmaya çalıştım izin vermedi eger izin verseydi cikmama şuan olaylar daha cok buyumustu

O sizin kuzenlerinizle bilardo oynamaya gitmiş.parayla oynamiyo ya.
Siz de kendi fedakarliginizi onun yuzune vurarak izzeti nefsiyle oynamışsınız.
Ben esinizin yerinde olsaydim sizi ben boşardım.
Bogazinizi sıkması sabrinin tastigini gösteriyor.cunku siz ona zaten ara ara laf sokuyorsunuz di mi ?

Bi erkege para konusunda ezerseniz karsiligi cok agir olabilir bu karsinizdakinin kisiligiyle alakali.
Dirdir yapan bi kadinsiniz onun gozunde belki de.ama herseye sebep o kelimeniz seref yoksunu ne demek ne kadar ayip ....

Bence ozur dileyin eşinizden.ve şartlar bazen zor olabilir bunu kabul edin.ya da boşanin.ama esinize benim altinimda geziyosun demeyin.
Ayip.

O sizin kuzenlerinizle bilardo oynamaya gitmiş.parayla oynamiyo ya.
Siz de kendi fedakarliginizi onun yuzune vurarak izzeti nefsiyle oynamışsınız.
Ben esinizin yerinde olsaydim sizi ben boşardım.
Bogazinizi sıkması sabrinin tastigini gösteriyor.cunku siz ona zaten ara ara laf sokuyorsunuz di mi ?

Bi erkege para konusunda ezerseniz karsiligi cok agir olabilir bu karsinizdakinin kisiligiyle alakali.
Dirdir yapan bi kadinsiniz onun gozunde belki de.ama herseye sebep o kelimeniz seref yoksunu ne demek ne kadar ayip ....

Bence ozur dileyin eşinizden.ve şartlar bazen zor olabilir bunu kabul edin.ya da boşanin.ama esinize benim altinimda geziyosun demeyin.
Ayip.

Bisi daha ekliyim ben evlendigimizde olan tum altınları borclar icin esime verdim.bi kere bile yuzune vurmadim.

Bence biraz kendimize hakim olmaliyiz bu konularda.
Erkege bu para mevzusu daha da dokunur.

valla maddi durumumuz sıkışık oda dun benim kuzenlerle bilardo oynamya gidince ve eve brz gec gelince sinirlendim gecen gun altin saatim paramiz yok diye bunu bile bile kuzenimle gitmesi beni sinir etti ve ne kdr para kaldi dedim az bi miktar oldugunu soyleyince seref yoksunusun dedim yoksa altin parasini yemezdin dedim
Bizdurdugu altini mi
harcamis? Hic iyi etmemis ama cok agir sey demissin. Tabiki bogazini sıkmasi gerekmiyor.
bilemedim. Ikinizde hatalisiniz galiba.

Bisi daha ekliyim ben evlendigimizde olan tum altınları borclar icin esime verdim.bi kere bile yuzune vurmadim.

Bence biraz kendimize hakim olmaliyiz bu konularda.
Erkege bu para mevzusu daha da dokunur.
Ben hata etmis ola bilirim ama onun hatasi benim hatami bastirdi dua etsinki babama kiymiyorum yoksa ben herkese soylerdim abim babamda onun bogazina yapisirdi.. Soz konusu altinda degil para da degil neden oyle tepki verdim bilmiyorum piskolojim alt ust olmus bi kadin naparsa yapsin erkegin ona el.kaldirmaya hakki yokk bu zihniyetle biz kadinlar daha cok eziliriz

kizgin oldugum halde hakkini yiyemem tam evlenilecek bir adam aslinda ama dun oyle yapmasi beni vok kirdi nasil eskisi gibi olacaz bilmiyorum arkadaslarim bile hep soyler esimin cok iyi oldugunu
O zaman hemen boşancam demek yanlış olur her tartışmada avukata gidersen hayat boyu Mutlu olamazsın emin ol her evlilikte olur böyle şeyler . Boşansan hayatın daha mı iyi olcak sanıyorsun?

Ben hata etmis ola bilirim ama onun hatasi benim hatami bastirdi dua etsinki babama kiymiyorum yoksa ben herkese soylerdim abim babamda onun bogazina yapisirdi.. Soz konusu altinda degil para da degil neden oyle tepki verdim bilmiyorum piskolojim alt ust olmus bi kadin naparsa yapsin erkegin ona el.kaldirmaya hakki yokk bu zihniyetle biz kadinlar daha cok eziliriz

Ben sizin yanlışı cektiginizi düşünüyorum sebebi de yukarda acikladim.
Birine bagirirsaniz o da size bagirir bunu unutmayin.
Sizinki elinizi atese sokup,elim yandi diye ağlamaya benziyor.
Evlilik boyle bisi degil.Evlilik karsindakiyi sözle ezmek degil.
Dedigim gibi ben olsam sizden boşanırdım.hatta mahkemede bi ceyrek altin alip cikarken de önünüze atardim.
Neden bilio musunuz ?
Cunku hala hatali olabilirim yaziyorsunuz.
Once hatalıyım demeyi ogrenmeniz lazim.
Erkekler bayanlara gore daha sinirli yapiya sahip.

Vee son cümlem konuya,,,,
Eşinizden özür dileyin bence.hakli demiyorum ama o da sizin gibi kendini tutamamış.sizinki de bogazlamaktan fatksiz bi cumleydi bunu kabullenin,artik eşitsiniz.

İnşallah barisirsiniz benimki bi tavsiye idi sadece.

Ben sizin yanlışı cektiginizi düşünüyorum sebebi de yukarda acikladim.
Birine bagirirsaniz o da size bagirir bunu unutmayin.
Sizinki elinizi atese sokup,elim yandi diye ağlamaya benziyor.
Evlilik boyle bisi degil.Evlilik karsindakiyi sözle ezmek degil.
Dedigim gibi ben olsam sizden boşanırdım.hatta mahkemede bi ceyrek altin alip cikarken de önünüze atardim.
Neden bilio musunuz ?
Cunku hala hatali olabilirim yaziyorsunuz.
Once hatalıyım demeyi ogrenmeniz lazim.
Erkekler bayanlara gore daha sinirli yapiya sahip.

Vee son cümlem konuya,,,,
Eşinizden özür dileyin bence.hakli demiyorum ama o da sizin gibi kendini tutamamış.sizinki de bogazlamaktan fatksiz bi cumleydi bunu kabullenin,artik eşitsiniz.

İnşallah barisirsiniz benimki bi tavsiye idi sadece.
rabbim ins bu durumu sana ve hic kimseye yasatmaz acik acik hak ettigimi soyluyorsunuz allah korusun sizin esinizde ustunuze culanip bogaziniza yapisirsa nefesiz kalirsaniu anlarsiniz. Yinedede sagolun hayieli geceler

Off offf kizlar neler yaziyorsunuz hepside cok dogru seyler ama ben10 yıllık evliyim cogu kez düşündüm bosanmayi 1 oglum var 9 yaşında biz hep evliligimizi psikolojik siddetle gecirdik.hep hakareta ugradim kucuk goruldum 3hun barisiksak 1 hafta küs oluyoruz ailemede gidemedim cunku arkamda dag gibi duran bir ailem yoktu. Baktimki bunu boyle gidecegi yok boyle kabullenmeye basladim tartışmalarda cok konusup bagirirken susmaya karar verdim baktimki oyle olunca oda uzatmiyor boyle yasamaya devam ediyorum boyle yasarkende 2.cocuga karar verdik artik gerisi sizin yorumlara kalmış

rabbim ins bu durumu sana ve hic kimseye yasatmaz acik acik hak ettigimi soyluyorsunuz allah korusun sizin esinizde ustunuze culanip bogaziniza yapisirsa nefesiz kalirsaniu anlarsiniz. Yinedede sagolun hayieli geceler

Canim ben hakettin demiyorum sadece sen de kendi hatani kabullen ve ozur dileyin birbirinizden barisin diyorum.
Allah sana da bi daha yasatmasin.
Sen de esinin ustune gitme.
Ben azcik bi tartışma olacak gibi hissettiysem susarim.bence sen de bunu uygulamalisin.
Hem bosanmak niyetinde degilsin zaten.buraya neden yazdin fikir almak icin di mi , ben de fikrimi söyledim.

dediklerimi uygula ancak o zaman ii hissedeceksin kendini.
Kural 1 esine asla laf sokma
Kural 2 para konusunda onu ezme
Kural 3 tartisma ortami varsa baska odaya gec sakinles sonra onla konus.

Bu 3unu uygula simdi kizdigin bana dua edeceksin.
Dedigim gibi inşallah barisirsiniz

Off offf kizlar neler yaziyorsunuz hepside cok dogru seyler ama ben10 yıllık evliyim cogu kez düşündüm bosanmayi 1 oglum var 9 yaşında biz hep evliligimizi psikolojik siddetle gecirdik.hep hakareta ugradim kucuk goruldum 3hun barisiksak 1 hafta küs oluyoruz ailemede gidemedim cunku arkamda dag gibi duran bir ailem yoktu. Baktimki bunu boyle gidecegi yok boyle kabullenmeye basladim tartışmalarda cok konusup bagirirken susmaya karar verdim baktimki oyle olunca oda uzatmiyor boyle yasamaya devam ediyorum boyle yasarkende 2.cocuga karar verdik artik gerisi sizin yorumlara kalmış

İste anlatmaya calistigim sey de bu.
Biz kadinlar susunca erkekler zaten cok detayci degil.otomatik sakinlesiyorlar.
İste bunu anlatmaya calisiyorum aksamdan beri yahu
Uzatinca kavga cikiyo.kavgayi cikaran da kadin oluyo sonra.

Beyza
Bak bi kağıda şunu yaz sabah görsün....
Bunu gorsun barışmazsanız adımı degistirecegim canim

"Aramızda olan herşeyi unuttum ben...sana da unutturacagim...bazen insan kendine,diline,eline hakim olamaz,o anlardan birini yaşadık ve bitti...senle tekrar görmek için yarını,bugün yine elimden tut...ben hep yanında olacağım...artik daha yakınında....kırdıysam affet...ben hepsini unuttum.senden tek isteğim bunu bil,beni hisset..."

Senin ona söylediğin çok çirkin bir laf öncelikle bunu neden söyledin? ? Ne olursa olsun boğazını sikmamasi gerekti bence ailene anlatıyor aranızda geçenleri bunun gibi bir olay bir arkadaşımda oldu oda kocasına böyle bor cümle kurmuştu kocası kafasını tutup feyansa vurmuştu kaşı kırıldı gözü morardi yinede şikayetçi olmadı baristilar ve şuan çok mutlular ikiside yaptığının yanlış olduğunu anlayıp özür dilediler.

Ağır bir sözle, Boğaz sıkmayı nasıl aynı kefeye koyabilir insan, buna çok şaşırdım. Şiddetle karşı çıkıyorum bu "haketmişsin " yorumlarına. Evliliğinizde hiçbir sorun olmadan sadece anlık stresle de böyle bir şey yapmış olabilirsin, veya çok yıpratmıştır artık birikmiştir patlayışın o laftır, fark etmez her iki durumda da boğaza yapışmak ne demek.... Ağır gelirse bi laf sen de ağır bir hareket yaparsın mesela gidersin veya öyle bir hissettirirsin ki karşıdaki söylediğinin altında ezim ezim ezilir. Boğaz'a yapışmak resmen cana kast etmek demek!! Bunu önce bi aklına kazı. Evliliğinle ilgili birşey diyemem bitir bitirme gibi, bu çok büyük bir vebal. Buna yalnızca sen karar verebilirsin hiçkimse değil. Yalnız insanları güneşli günlerde tanıyamayız zor anlarda tanırız bunu unutma. Belki sinirden seni bir dahaki sefere ciddi zarar verecek bir insanla yaşıyorsun. Bence psikolojik destek al gizlice ve acilen, en doğru kararı sağlıklı bir kafayla ver kardeşim. Allah yardımcın olsun...

Back
X