Boşanacak

Babası varken babasızmış oğlunuz merak etmeyin siz dik durursaniz evladiniz kolay atlatiyor bende ayrıldım 1.5sene oldu kizim bekledigimden daha olgundu evet üzüldü ağladı ama alıştı sadece zor olan tek şey evladiniza baktiginizda kalbiniz aciyo keşke bu süreci ona yasatmasaydim benim yanlış seçimimim bedelini o ödüyor gibi geliyor ama alışıyorsunuz Allah yardimciniz olsun
Teşekkürler. Kızınız için terapi aldınız mı? Şu anda durumu nasıl?

Terapi almadik çevremdeki insanlarda olumsuz bir durum farketmwdiler ama. Kizimin babasiyla arkadas oldum kizim icin arkadas oldum belkide bu yüzden en az sekilde etkilendi birde hic onun yaninda aglamadim sizlanmadim

Bugün de kayınpeder aradı. Sizin çok büyük probleminiz yok barışım diyor. Oğlunu arayıp ev gel diyecekmişim ben. Bazen alttan almam gerekirmiş. Onun da alması gerekirmiş ama şu anda alttan alacak durumda değilmiş. Oğlum da sen de çok vah dersiniz diyor. Ben aramam asla da gel demem dedim. Ben senin oğlundan korkuyorum da zaten eve gelmesini de istemiyorum dedim. Dava açıldı mı onların da bilgisi yok. Protokol hazırlanmadı daha. Belki sadece dilekçe vermiş de olabilir. Ben bu süreçte evimi ve arabamı kurtarma derdine düştüm. Fikri her an değişebilir ve iş çekişmeliye dönebilir. Ne olacağını Merakla bekliyorum ben de.

Arkadaşlar davanın haberi halen gelmedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Pazartesi günü ben başvuracağım galiba. Eve gelmiyor zaten aramıyor da. Geçenlerde annesi aradığında demişti ki. Beni aldattığı kadınla ilgili annesi kötü bir söz söylemiş. O da neden öyle diyorsun, ne biliyorsun öyle olduğunu demiş. Muhtemelen yine onunla beraber. Kendimi çok tartım bu süreçte. İçimde ona karşı hiç sevgi kalmamış gerçekten. Olan bağlılığın çoğu da maddi kaygılara dayanıyor. O kadar uğraşıp didindim. Yani cefasını ben çektim tam sefasını sürecekler başkası sürecek Sefayı.

Arkadaşlar davanın haberi halen gelmedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Pazartesi günü ben başvuracağım galiba. Eve gelmiyor zaten aramıyor da. Geçenlerde annesi aradığında demişti ki. Beni aldattığı kadınla ilgili annesi kötü bir söz söylemiş. O da neden öyle diyorsun, ne biliyorsun öyle olduğunu demiş. Muhtemelen yine onunla beraber. Kendimi çok tartım bu süreçte. İçimde ona karşı hiç sevgi kalmamış gerçekten. Olan bağlılığın çoğu da maddi kaygılara dayanıyor. O kadar uğraşıp didindim. Yani cefasını ben çektim tam sefasını sürecekler başkası sürecek Sefayı.
Kimse kimsenin nasibini yiyemez. Ağlayanın malı gülene yaramaz. Emeklerim heba oldu başkası yiyecek diye dövünmeyi bırak. Eşin sana manevi bir kamburdu, attın başkasına rahatladın öyle düşün. Şimdi evli herifle bile isteye olan diğer kadın düşünsün.

Merhabalar arkadaşlar. Durumumu anlatayım. Dilekçeyi ben hazırladım aslında söyledim de ama eski eş kişisi avukatına danışmış bile çoktan. Ayın on beşinden sonra protokol yapalım demiş. Yani her şeyin bitmesine bir adım daha attık. O atmasaydı da ben zaten hazırlamıştım her şeyi. Annem Boşanma olaylarının konuşulduğu ilk günler aramış sormuş bu nedir diye. Beni kabahatli göstermiş alkış yürümüş benimle ilgili saçmalıklar. Ben ilgi göstermemişim, akrabalarından soğutmuşum falan. Saçmalık doku bir hikaye. Üstüne de eklemiş. Kızını buralarda bir kendi gibi bir yobaza verirsin artık demiş. Annem tabi bunu bana Yeni söyledi. Üzülmedim. Ben ondan her şeyi bekliyorum artık.

uzun bir aradan sonra ilk kez buraya giriyorum ve size yorum yazıyorum...
güçlü kadınlar her zaman için eşi ve eşinin ailesi tarafından suçlanırlar bunu sakın unutmayın.. Muhtemelen eşiniz sizin ağırlığınızda ezilmiş, kendi hükmünü sürdürecek birini bulmuş anlaşılan.. hiç üzülmeyin giden gitmeyi kafaya koyduktan sonra geriye döndürmek çokta işe yaramaz..
oğlunuza gelince annenin güçlü olması, annenin mutlu olması çocuklar için çok önemli. baba faktörü zaten ortada olmamış hiç. oğlunuz inanın sizin gücünüzle, ayakta durmanızla, onurlu davranmanızla bu süreci kolay atlatacak hatta siz bile hayret edeceksiniz....

bunları nerden biliyorum biliyormusunuz… ikizlerim 15 günlük falandı ben boşandığımda ve Rabbime sükürler olsun yavrularım 8 yaşındalar tek başıma büyüttüm şuan arkadaş gibiyiz yavrularımla ve asla baba diye birinden bahsetmiyorlar üstelik yabancı biri babanız ne iş yapıyor dediklerinde açık yüreklilikle sıkılmadan bizim babamız yok diyorlar...

sadece siz güçlü olun evladınıza üzüldüğünüzü belli etmeyin...

Zararın neresinden dönerseniz kâr-dır
Biraz geç kalınmış bir karar olmuş ama olsun..Geç olsun güç olmasın diye boşuna dememişler Boşanın

Merhabalar arkadaşlar. Durumumu anlatayım. Dilekçeyi ben hazırladım aslında söyledim de ama eski eş kişisi avukatına danışmış bile çoktan. Ayın on beşinden sonra protokol yapalım demiş. Yani her şeyin bitmesine bir adım daha attık. O atmasaydı da ben zaten hazırlamıştım her şeyi. Annem Boşanma olaylarının konuşulduğu ilk günler aramış sormuş bu nedir diye. Beni kabahatli göstermiş alkış yürümüş benimle ilgili saçmalıklar. Ben ilgi göstermemişim, akrabalarından soğutmuşum falan. Saçmalık doku bir hikaye. Üstüne de eklemiş. Kızını buralarda bir kendi gibi bir yobaza verirsin artık demiş. Annem tabi bunu bana Yeni söyledi. Üzülmedim. Ben ondan her şeyi bekliyorum artık.
Ay bırak bik bik konuşsun. Herkes kimin ne olduğunu biliyordur da bazıları işine gelmediği için susar yahut ona destek verir. İşte onları iyi tanı şu saatten sonra. Özel hayatından da itina ile sil.

Bosanma esnasinda bir suru iftira, banale gosterilecek, suc atilacak. Ben sasirmiyorum. Mizim icin uzuliyorum demissiniz. Onun icin yazmak istedim. Ben de bosandim. Bir oglum var. Ama eski esle bosanan benim, oglum degil. Yani adamin babaligi devam ediyor. Onlar gorusuyor. Ve oglum bu sureci benden daha kolay atlatti. Olaya boyle bakarsaniz daha cabuk atlatirsiniz. Sizler bosansaniz da ebeveynliginiz devam ediyor, bitmiyor.
Bu arada tavsiyem protokolo bir avukatla hazirlayin ki haklarinizi kaybetmeyin. Kiziniz icin nafaka belitkeyin ve altina serh dusun her yil tufe oraninda ya da yuzde bilmem kac oraninda nafaka artsin diye. Aksi takdirde nafaka artirim davadi acmaniz gerekir artirmak icin.

Back
X