Neyin destegi anlamadım. Kocayı alan siz. Tarlayı satan siz. Ailesinin, kendisinin durumunu bilirken evlenen siz. Eee şimdi biz ne yapalım. Kayınvalide söz vermiş de tutmamış. Olmuş geçmiş. Boğazına çöküp de biz mi alalım. Tavırları hoşunuza gitmediği icin görüşmeyi de kesmişsiniz. Tamam sıkıntı kalmamış iste.
Ergen liseli miyim ben. Bir cümleyle havalı olup popülaritem artsın.
Ayrıca bu forumda anonim takılırken havalı olsam ne olacak.
Evet yorum yapan üyenin cümlesini çok beğendim. Çok da doğru bir yorum yapmış.
Ya ben kayınvalideye üzüldüm. 3 çocukla 10 yıldır mücadele ediyor. Devletten yardım alıyor. Bu çocuklar nasıl büyüdü? Şuanda ergenlikteler. Kadın kime ne yapsın Allah aşkına? Bir de oğlu evlenip kendini kurtarınca, karısına "sen görüşmezsen bende görüşmem" diyorBu herkese ibret olmalı. Evlatta bir yere kadar işte.
Ya ben kayınvalideye üzüldüm. 3 çocukla 10 yıldır mücadele ediyor. Devletten yardım alıyor. Bu çocuklar nasıl büyüdü? Şuanda ergenlikteler. Kadın kime ne yapsın Allah aşkına? Bir de oğlu evlenip kendini kurtarınca, karısına "sen görüşmezsen bende görüşmem" diyorBu herkese ibret olmalı. Evlatta bir yere kadar işte
Kira ödemiyor faturaları kaynı tarafından ödeniyor kendi ailesi marketleri var oradan tüm erzakları karşılanıyor akrabaları ona suyuna kadar doldurup kapısına bırakıyor ben de ne olsun işte hem işe girip çalışıyorum hem eve gelip evin işiyle uğraşıyorum arada bir ek iş yapabilirsem evden yapıyorum birikim sağlayabilirsem sağlamaya çalışıyorum bir de bunlarla uğraşıyorum ama dürüstüm en azındanYa ben kayınvalideye üzüldüm. 3 çocukla 10 yıldır mücadele ediyor. Devletten yardım alıyor. Bu çocuklar nasıl büyüdü? Şuanda ergenlikteler. Kadın kime ne yapsın Allah aşkına? Bir de oğlu evlenip kendini kurtarınca, karısına "sen görüşmezsen bende görüşmem" diyorBu herkese ibret olmalı. Evlatta bir yere kadar işte.