- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affetmezdi. Aldatmada öyle tek gecelik bir aldatma falan da değil. Altı ay kadar süren bir ilişkiydi. Kadınla beni tanıştıran ve arkadaş olmamıza vesile olan da kendisiydi. Evet evet. Kadını tanıyordum. Birlikte zaman geçirdiğimiz oldu. Yani gözümün içine baka baka kandırdılar beni. Dram yapmayın demiş bazı arkadaşlarda dram yapmıyorum ki olanı söylüyorum. Çok iyi niyetli bir insanım. Kime acıdıysam acınacak hala düşen ben oldum.Tek soru :siz eşinizi aldatsanız çocuk için affeder miydi?
Ve siz buna rağmen eşinizi affettiniz. Sonrasında yine size karşı soğuk olup, eve dahi gelmemesine rağmen boşanma davasını açan da kendisi.Affetmezdi. Aldatmada öyle tek gecelik bir aldatma falan da değil. Altı ay kadar süren bir ilişkiydi. Kadınla beni tanıştıran ve arkadaş olmamıza vesile olan da kendisiydi. Evet evet. Kadını tanıyordum. Birlikte zaman geçirdiğimiz oldu. Yani gözümün içine baka baka kandırdılar beni. Dram yapmayın demiş bazı arkadaşlarda dram yapmıyorum ki olanı söylüyorum. Çok iyi niyetli bir insanım. Kime acıdıysam acınacak hala düşen ben oldum.
Eşiniz öyle kötü bir insan ki, sadece kötü bir eş değil bildiğiniz yüreği kötü. Bu cümleyi kuracağım aklıma gelmezdi ama tabiri caizse adabıyla aldatmamış bile. Resmen o kadınla daha rahat vakit geçirebilmek için güveninizi kazanmış ve sonra güvenmenizin de bedelini ödetmiş. Korkmayın bu adamdan.beraber açtınız sizin emeğinizin de olduğu iş yerinden gelen paraları gidip başkalarıyla harcamış. Size zarar vereceğinden şüphe duyuyorsanız bunu ilgili yerlere bildirip koruma kararı alın. Ama sonra ilerleyen yıllarda siz ekonomik sorunlar belki yaşarken belki de yaşamazken onun sizin emeklerinizle açtığı iş yerinden gelen paralarla keyif sürmesi kanınıZa dokunacak...Affetmezdi. Aldatmada öyle tek gecelik bir aldatma falan da değil. Altı ay kadar süren bir ilişkiydi. Kadınla beni tanıştıran ve arkadaş olmamıza vesile olan da kendisiydi. Evet evet. Kadını tanıyordum. Birlikte zaman geçirdiğimiz oldu. Yani gözümün içine baka baka kandırdılar beni. Dram yapmayın demiş bazı arkadaşlarda dram yapmıyorum ki olanı söylüyorum. Çok iyi niyetli bir insanım. Kime acıdıysam acınacak hala düşen ben oldum.
Kadınla ne b.k yemeye tanıştırdı sizi. Tam Bi şeytanmış Allah kurtarmışAffetmezdi. Aldatmada öyle tek gecelik bir aldatma falan da değil. Altı ay kadar süren bir ilişkiydi. Kadınla beni tanıştıran ve arkadaş olmamıza vesile olan da kendisiydi. Evet evet. Kadını tanıyordum. Birlikte zaman geçirdiğimiz oldu. Yani gözümün içine baka baka kandırdılar beni. Dram yapmayın demiş bazı arkadaşlarda dram yapmıyorum ki olanı söylüyorum. Çok iyi niyetli bir insanım. Kime acıdıysam acınacak hala düşen ben oldum.
Aynı zamanda devlet memuru. Çalıştığı iş yerindeki Üstüydü. Kadın doktor, bu memur.Kadından hep şüphelendim aslında anlatmaya çalıştım ama madem altında yatan sebep ilişkileriymiş. Oğlum ve benimle ilgilenmezken o kadın ve çocuğuyla ilgileniyormuş. Zamanla bu olayı atlattım. Çok ağır oldu ama atlattım. İnsanız herkes hata yapabilir dedim. Dedim ama sonunda terk edilen ben olacağım.Kadınla ne b.k yemeye tanıştırdı sizi. Tam Bi şeytanmış Allah kurtarmış
O kadın için mi terk ediyo şuan, valla her mesajınızı hayretler içinde okuyorum. Belki destek alsanız iyi gelirAynı zamanda devlet memuru. Çalıştığı iş yerindeki Üstüydü. Kadın doktor, bu memur.Kadından hep şüphelendim aslında anlatmaya çalıştım ama madem altında yatan sebep ilişkileriymiş. Oğlum ve benimle ilgilenmezken o kadın ve çocuğuyla ilgileniyormuş. Zamanla bu olayı atlattım. Çok ağır oldu ama atlattım. İnsanız herkes hata yapabilir dedim. Dedim ama sonunda terk edilen ben olacağım.
Şu anda kim için terk ettiğini bilmiyorum. Biri olduğunu hep düşünüyorum ama. Tüm bu yaşananlardan sonra sağlam bir psikolojim olmayabilir elbette. Hep düşündüm destek almayı. Belki yakın zamanda bir terapi düşünebilirim. Sizin hayretler içinde okuduklarınız benim yıllardır içinde olduğum şeyler. Bazen tv de gördüklerimize ya da okuduklarımıza kurgu diyoruz ya. Aslında çoğu gerçek demek ki. Benim yaşadığım acının tarifi yok. Başlarda böyle yazan birisini görsem ben de aynı tepkileri verirdim. Ya ne çekiyorsun bırak derdim. Ama tüm olayların içinde olmak öyle farklı bir durum ki. Ben galiba aslında ayrılık sonrası kendimi düşündüm çoğu zaman. Bı durumda ne hissederim, yalnızlık, toplum baskısı... bunlar beni öyle çok düşündürdü ki. Toplumu biliyorsunuz. Evlilik yürümeyince kadın etiketleniyor. Neden idare edemedi, kocasına sahip çıkamadı, evi yürütemedi....O kadın için mi terk ediyo şuan, valla her mesajınızı hayretler içinde okuyorum. Belki destek alsanız iyi gelir
İnsanız hata yaparız olayını siz baya yanlıs anlamıssiniz.Aynı zamanda devlet memuru. Çalıştığı iş yerindeki Üstüydü. Kadın doktor, bu memur.Kadından hep şüphelendim aslında anlatmaya çalıştım ama madem altında yatan sebep ilişkileriymiş. Oğlum ve benimle ilgilenmezken o kadın ve çocuğuyla ilgileniyormuş. Zamanla bu olayı atlattım. Çok ağır oldu ama atlattım. İnsanız herkes hata yapabilir dedim. Dedim ama sonunda terk edilen ben olacağım.
Ben bir şeyi merak ettim. Eşiniz memursa başka bir iş yapması yasak. Bu durumda nasıl işyeriniz var? İşyeri sizin üstünüze mi?Aynı zamanda devlet memuru. Çalıştığı iş yerindeki Üstüydü. Kadın doktor, bu memur.Kadından hep şüphelendim aslında anlatmaya çalıştım ama madem altında yatan sebep ilişkileriymiş. Oğlum ve benimle ilgilenmezken o kadın ve çocuğuyla ilgileniyormuş. Zamanla bu olayı atlattım. Çok ağır oldu ama atlattım. İnsanız herkes hata yapabilir dedim. Dedim ama sonunda terk edilen ben olacağım.
Buna benzer bir duruma bir yakınımda şahit oldum. Pisliklerinden şüphe duyulmasın diye yakın tutuyorlar. O zamandan beri erkek arkadaşlarımın kız arkadaşlarına hep dikkat ettim. Artık geçmişi falan koyun kenara, olan oldu. Ah vah etmeyin, emeklerim de demeyin. Ben bunu haketmedim de demeyin. Siz böyle bir karaktersizle yaşamayı hak etmiyorsunuz. Emin olun oğlunuz da içten içe nefret ediyordur babasından. Şurda anne babam tartışsa hemen annemin tarafını tutarım, anneyle çocuk arasında inanılmaz bir bağ var çünkü. Çocuğunuz her şeyin farkındadır ve ilerşde siz birine aşık olsanız o kadar sevinir ki. Oğlunuz için endişe etmeyin. Adam ölebilirdi yine babasız kalabilirdi. Böyle uçkur düşkünü babadan iyi babasız olmak. Siz de iyi bir avukat bulup haklarınızı alın sonuna kadar ve eş dost soran olursa açıkça söyleyin böyle pis durumları vardı diye. Utanmayın yani utanması gereken siz değilsiniz . İlk seferde affetmeseniz iyiymiş ama olan olmuş artık geçmişe hayıflanmaktansa ileriye bakmakta fayda var. Geçmiş olsun size oğlunuzla mutluluklar dilerimAffetmezdi. Aldatmada öyle tek gecelik bir aldatma falan da değil. Altı ay kadar süren bir ilişkiydi. Kadınla beni tanıştıran ve arkadaş olmamıza vesile olan da kendisiydi. Evet evet. Kadını tanıyordum. Birlikte zaman geçirdiğimiz oldu. Yani gözümün içine baka baka kandırdılar beni. Dram yapmayın demiş bazı arkadaşlarda dram yapmıyorum ki olanı söylüyorum. Çok iyi niyetli bir insanım. Kime acıdıysam acınacak hala düşen ben oldum.
Ben de Yasak diye biliyorum ama öyle tipler çok. Biri öğretmendi kendine bi şey açtı sosyal medyasında bile yaZıyordu iş yeri. Ve o da doğrudan olmasa da dolaylı olarak hayatındaki kişi sayesinde böyle bir iş imkanına Sahip olmuştu ve o da arkadaş ayağına tanıştırdığı kızla aldattı sevgilisiniBen bir şeyi merak ettim. Eşiniz memursa başka bir iş yapması yasak. Bu durumda nasıl işyeriniz var? İşyeri sizin üstünüze mi?
İş yeri kayınpederin üstüne. Yasal olarak oradan herhangi bir talebim olamaz diye biliyorum. Yine de araştıracağım.Ben bir şeyi merak ettim. Eşiniz memursa başka bir iş yapması yasak. Bu durumda nasıl işyeriniz var? İşyeri sizin üstünüze mi?
Maddi boyutu da var tabiki. Yıllarca kredi öde, borç üstüne borç öde. Şimdi dış kapının mandalı ol. Söylediğim gibi işyeri de başkasının adına kayıtlı olunca elim boş kalacak.Eve haftada bir geliyordu,Evin ihtiyaç ve erzaklarını karışlıyordu diyorsunuz
Karışmıyor istediğim gibi giyer İstediğim gibi gezerim Rahatlık güzel ama fazla serbest bırakışını sevmiyorum diyorsunuz
Şimdi fikrimi söylemek istiyorum ama kesinlikle sizi yargılamıyorum
siz de içinizde çoktan bitirmişsiniz bu adamı
Sanırım maddi bir kaygı söz konusu
Adam zaten eve gelmiyormuş
Zaten evli çift modeli yok bu anlatılanda
sizde de çok şeyler bitmiş yada bu evlilik sadece kağıtta sizin için
Ve şuan boşanacak ki umarım yuvanız yıkılmaz
kaygı maddi yönden mi acaba?