Boşanacak

Harbiden başlık bile "boşanacak".. Adam gitmese tüm sevgisizliğine ,ilgisizliğine hatta aldatmasına rağmen evli kalmaya devam edecek konu sahibi. Bahanesi de oğlu..Sanki adam mükemmel baba da oğlu mahrum kalacak ilgisinden.
hemde maddi durumuda var
Al çocuğunu geç yeni eve
Mis gibi yasa
Seni adam yerine koymayan adamla ayni evi paylaşacağına.

Tüm yazılanlar doğru. Kabullenmesi zor ama doğru. Ben de başka birisini bulduğunu düşünüyorum. Yaşamadığım şey değil netice de. Evet şu an çok üzgünüm. Uzun süre de bunun devam edeceğini biliyorum. Sizler esas benim kendimi toparlamanın zor olacağını söylemişsiniz. Bilemiyorum. Şu an kafam çok karışık. Hiç istemedim boşanmayı ama kaçınılmaz son. Ben de çok iyi biliyorum uçkuruna düşen adamların geri dönüşü olmayacağını. Ama uygulama öyle olmuyor. Bu adam benim on sekiz yaşım. İlk sevgilim. Gözümü onunla açtım. İstedim ki onunla kapatayım. Olmadı. Erkek milleti hiç değişmiyor işte. Çoğu ya parayı ya da kariyeri görünce sırt dönüyor her şeye. Evlenirken benim arabam vardı onun hiç bir şeyi yoktu. Her şeyi birlikte yaptık. İkimiz yaptık. Ve o beni şu anda saf dışı ediyor.

Tüm yazılanlar doğru. Kabullenmesi zor ama doğru. Ben de başka birisini bulduğunu düşünüyorum. Yaşamadığım şey değil netice de. Evet şu an çok üzgünüm. Uzun süre de bunun devam edeceğini biliyorum. Sizler esas benim kendimi toparlamanın zor olacağını söylemişsiniz. Bilemiyorum. Şu an kafam çok karışık. Hiç istemedim boşanmayı ama kaçınılmaz son. Ben de çok iyi biliyorum uçkuruna düşen adamların geri dönüşü olmayacağını. Ama uygulama öyle olmuyor. Bu adam benim on sekiz yaşım. İlk sevgilim. Gözümü onunla açtım. İstedim ki onunla kapatayım. Olmadı. Erkek milleti hiç değişmiyor işte. Çoğu ya parayı ya da kariyeri görünce sırt dönüyor her şeye. Evlenirken benim arabam vardı onun hiç bir şeyi yoktu. Her şeyi birlikte yaptık. İkimiz yaptık. Ve o beni şu anda saf dışı ediyor.
Herşeyi ikiniz yaptıysanız o iş yerinde sizinde hakkınız var.Evi sen al iş yerini ben diye kafasına göre mal paylaşımı yapmasına izin vermeyin.Kusurlu olan o.Çekişmeli boşanma davalarında iyi bir avukat bulun elinizde kanıtlar varsa işiniz kolaylaşır.Daha önce affettiğinizi falan söylemeyin yeni öğrendim deyin zaten avukatınız yönlendirir.Uğraşamam demeyin o malvarlığı sizin oğlunuzun hakkı kendiniz için değilse bile onun için savaşın.Sizin gençliğinizi oğlunuzun çocukluğunu çalıp hiçbir şey olmamış gibi gitmesine izin vermeyin

Bence eşiniz başka bir kadına ev açtı ve onunla beraber yaşıyor. Benim aklıma o geldi bir insan evine neden gelmesin hafta bir geliyor demişşiniz bencede yol verin hem oğlunuzun psikolojisi böyle bir durumda daha çok bozulur sürekli bir gelme gelmeme gibi

Herşeyi ikiniz yaptıysanız o iş yerinde sizinde hakkınız var.Evi sen al iş yerini ben diye kafasına göre mal paylaşımı yapmasına izin vermeyin.Kusurlu olan o.Çekişmeli boşanma davalarında iyi bir avukat bulun elinizde kanıtlar varsa işiniz kolaylaşır.Daha önce affettiğinizi falan söylemeyin yeni öğrendim deyin zaten avukatınız yönlendirir.Uğraşamam demeyin o malvarlığı sizin oğlunuzun hakkı kendiniz için değilse bile onun için savaşın.Sizin gençliğinizi oğlunuzun çocukluğunu çalıp hiçbir şey olmamış gibi gitmesine izin vermeyin
Ağlayanın malı gülene hayır getirir mi. Ben ilahi adaletin tecelli edeceğine inanıyorum. İşyerinin devamı gelir mi bilmiyorum. Maddi imkanlar konusunda çok ısrarcı olmak istemiyorum. Kendisi tehlikeli olabilir benim için. Taşıma ruhsatlı silahı var. GöZü dönünce her şeyi yapabilir.Oğlum, evim, arabam benim için yeterli. Tabi oğlum için nafaka da talep edeceğim.

Oğlunuz icin muhakkak uzman destegi alin, cocuk psikiyatritine gidebiliriz. Evliliginiz icin de lutfen uzulmeyin. Kangrenli bir organ gibi dusunun. Alistiginiz icin orsa dursunnistiyorsunuz ama size hicbir faydasi yok aksina zarar veriyor, kangren ilerlemeye devam ediyor. Kesin atin.

Annem babam ben 18 yasinda universite sinavina hazirlanirken bosandiar. Keske daha erken bosansalardi. Cunku cocugun gereksinimi ne olursa olsun annesi babasi yaninda olsun degildir. Cocuk icin en buyuk sans anne ve babasinin birbirini sevmesidir.

Yolunuz acik olsun.

Bence eşinize gidip teşekkür edin zira o sizden boşanmak istemese siz bu içinde iyi bir evlilikte olmaması gerek ne varsa mevcut olan evliliğinizi sürdürürdünüz. Oğlunuzu nasıl alıştıra cağınız sizin değil eşinizin düşünmesi gereken bir mesele. Siz kendi anneliğinizle ilgilenin babalıkla ilgili sorunlar babanın sorumluluğunda

Ben 3 yaşında babamı kaybettim rahmetlu oldu valla hiç bir yerimde kusur yok bide cocugunuzun babası sağ ne ilgisi var adam sizinle iken tam anlamıyla çocuğa ilgi vermemişki. Yanındayken kyabanci olmaktansa uzakta olsun daha iyi bosanmamak için sebebiniz kalmamış sevmeyen adamı cocuklami tutacaksınız

Gözümü onunla açtım. İstedim ki onunla kapatayım.
GöZü dönünce her şeyi yapabilir.

Sizi üzmek için yazmıyorum ama aldatmayı da geçtim gözü dönünce her şeyi yapabilecek bir adamla gözünü kapatmak istemekte sıkıntı yok mu en başta? Yani tavsiye verirdim, kusurlu tarafın dava açma hakkı vs. ama anlattığınız kadarıyla eşiniz ne isterse o oluyor.
Anlaşmalı boşanın, oğlunuz için destek alın. Ama ilişkilere bakış açınızı da değiştirmeye çalışın derim. Mutluluklar diliyorum.

Eşim boşanma davası açacağını söyledi pazartesi günü. Beni sevmediğini, yüzümü görmek istemediğini ve aynı evde bile kalmak istemediğini söyledi. Son zamanlarda virüsü bahane ederek eve haftada bir geliyordu. Sorunlarımız hep vardı. Evine bağlı birisi olmadı hiç. On yıllık evliyiz. İkimizin de işi gücü var. Ekonomik durumumuz gayet iyi. Bir oğlumuz var. İki yıl önce beni aldattığını öğrendim. Yüzleştik. Kabul etti, senden asla ayrılmam dedi. Kursa bir süre ayrı yaşadık sonra oğlum için boşanmaktan vazgeçtim. O zamandan beri davranışlarında pek bir değişiklik olmadı. Yani evine bağlılığı olmadı. Beni sevdiğini söylemezdi ama ayrılık falan gündeme gelmezdi. Ne var ki adam eve gelmemek için bahaneler üretirdi. Oğlumun da evin de ihtiyaçlarını karşılamada bir sıkıntı yapmazdı. Ama beni hiç sahiplenmezdi. Ben istediğim gibi gezer tozarım, istediğimi giyerim. Adam hiç birime ses çıkarmazdı. Tamam beni sıkmaması güzel ama insan da önemsenmiyor düşüncesine neden oluyor. İki ay önce tamamen koptu benden. Eve daha az gelmeye başladı bahanelerle. En sonunda on gün önce beni sen kendinden soğuttun artık seni sevmiyorum dedi. Ev ve arabam bende kalacak. Ona araba ve iş yeri kalacak. İşim var zaten çalışıyorum. Maddi açıdan sıkıntı yaşamam inşallah diye düşünüyorum. Korkum ve endişem oğlum. Zaten çok ilgili bir baba değildi. Şimdi tamamen bırakıp gidecek. Oğlum çok duygusal onu bu sürece nasıl alıştıracağım bilmiyorum. Şimdilik ilgilenir biraz. Ama sonra başka bir çocuğu falan olursa yavrumu tamamen bırakacak eminim. Babasız kalacak ve psikolojisi etkilenecek diye çok korkuyorum. Kendimde çok üzgünüm ben elbet atlatırım diye düşünüyorum. Ağlarım, üzülürüm yıpranırım ama elbet unuturum insan nelere alışmıyor ki. 16 yıllık geçmişimiz var elbet zor olacak. Ama ya oğlum
Allahaskina bu kadar dram yaratmayin. Ben de kızım varken boşandım. Adam seni sevmiyorum istemiyorum diyor hala duygu sömürüsü yapma. Cehennemin dibine yolun var de yahu! Bahane etmeyin çocukları cidden yazık ya. Adam haftada bir eve geliyor seni sevmiyorum diyor hala 16 yıldan bahsediyorsunuz! Defol sun be!!

Eşim boşanma davası açacağını söyledi pazartesi günü. Beni sevmediğini, yüzümü görmek istemediğini ve aynı evde bile kalmak istemediğini söyledi. Son zamanlarda virüsü bahane ederek eve haftada bir geliyordu. Sorunlarımız hep vardı. Evine bağlı birisi olmadı hiç. On yıllık evliyiz. İkimizin de işi gücü var. Ekonomik durumumuz gayet iyi. Bir oğlumuz var. İki yıl önce beni aldattığını öğrendim. Yüzleştik. Kabul etti, senden asla ayrılmam dedi. Kursa bir süre ayrı yaşadık sonra oğlum için boşanmaktan vazgeçtim. O zamandan beri davranışlarında pek bir değişiklik olmadı. Yani evine bağlılığı olmadı. Beni sevdiğini söylemezdi ama ayrılık falan gündeme gelmezdi. Ne var ki adam eve gelmemek için bahaneler üretirdi. Oğlumun da evin de ihtiyaçlarını karşılamada bir sıkıntı yapmazdı. Ama beni hiç sahiplenmezdi. Ben istediğim gibi gezer tozarım, istediğimi giyerim. Adam hiç birime ses çıkarmazdı. Tamam beni sıkmaması güzel ama insan da önemsenmiyor düşüncesine neden oluyor. İki ay önce tamamen koptu benden. Eve daha az gelmeye başladı bahanelerle. En sonunda on gün önce beni sen kendinden soğuttun artık seni sevmiyorum dedi. Ev ve arabam bende kalacak. Ona araba ve iş yeri kalacak. İşim var zaten çalışıyorum. Maddi açıdan sıkıntı yaşamam inşallah diye düşünüyorum. Korkum ve endişem oğlum. Zaten çok ilgili bir baba değildi. Şimdi tamamen bırakıp gidecek. Oğlum çok duygusal onu bu sürece nasıl alıştıracağım bilmiyorum. Şimdilik ilgilenir biraz. Ama sonra başka bir çocuğu falan olursa yavrumu tamamen bırakacak eminim. Babasız kalacak ve psikolojisi etkilenecek diye çok korkuyorum. Kendimde çok üzgünüm ben elbet atlatırım diye düşünüyorum. Ağlarım, üzülürüm yıpranırım ama elbet unuturum insan nelere alışmıyor ki. 16 yıllık geçmişimiz var elbet zor olacak. Ama ya oğlum
Eşini doktor mu? Corona bahanesiyle neden eve gelmiyordu anlamadım?

Ağlayanın malı gülene hayır getirir mi. Ben ilahi adaletin tecelli edeceğine inanıyorum. İşyerinin devamı gelir mi bilmiyorum. Maddi imkanlar konusunda çok ısrarcı olmak istemiyorum. Kendisi tehlikeli olabilir benim için. Taşıma ruhsatlı silahı var. GöZü dönünce her şeyi yapabilir.Oğlum, evim, arabam benim için yeterli. Tabi oğlum için nafaka da talep edeceğim.
Bu kişi bir süre sonra geri dönmek isteyecek gibi geliyor bana,geri dönerse lütfen kabul etmeyin daha kötü durumlara düşebilirsiniz

Sizin bu sıkıntınız psikolojik. Bu konuda bir uzmandan yardım alın . Sizi aldatan, eve gelmeyen bir adamı affedebilmek için hala bahane arıyor olduğunuzu gördüm bütün yazdıklarınızdan. Konunun başlığı bile '' boşanacak'' yani. Eve gelmeyen adam oğluna babalık etmiyor ki, oğlunuzun pek bir kaybı olmayacak. Oğlunuzun sağlıklı, huzurlu ve dik duran bir anneye ihtiyacı var sadece. Oğlunuzu bahane etmeyi bırakın yani.
Siz yalnız kalmaktan korkuyorsunuz, emeklerinizin heba olduğunu düşünüyorsunuz sadece, yoksa bu halleriniz aşktan falan da değil. Ev ve araba ile birlikte iştirak nafakasını da alın sonra salın herifi gitsin.

oğlun nasıl bir babası olduğunu bilerek büyüyecek olacak olan bu ,etrafımda boşananlar oldu ,defolsun gitsin ya çocuğum ?diye üzülenleri biliyorum ...inan çocuklar senden benden güçlü sen duanı et Allah kolaylık verir ,gerekirse yardım alırsın elinden geleni yaparsın hiç birşey olmaz oğluna üzülme ,ama ileride o baba oğlu 20 li yaşlarına geldiğinde oğluna ne söyleyecek ben daha çok bunu merak ediyorum

Adam sızı sevıyorum desede zaten bosanmak ıcın sebebınız aldatma olsun suan da buyuk ıhtımal baskası var. Ev araba ıyı bır ısının olması sızın ıcın sans zaten yokmus gıbı yasamıssınız fazla zorlanmazsınız fazla bır degısıklık olmayacak. Cocugunuzla ıyı ılgılebırsenız hıc bısey olmaz annesız babasız cocuklar var bısekılde yasayıp atlatıyorlar merak etmeyun az ılgılıde olsa bı babası olacak sonucta olmasada yasanır yanı. Esımın yegenlerının babası olmus 2 yasundalarken annelerı bırakıp gıtmıs kv eze eze buyutmus ona ragmen benden daha mutlular daha pozıtıfler

Back
X