Boşanali bir yıl oldu,artık tekrar ciddi ilişki ya da evlilik istemiyorum,bu sizce bir sorun mu?

Neden sorun olsun ki? Sizin hayatınız sonuçta nasıl yaşamak isterseniz öyle yaşarsınız.

Yorucu ,sıkıntılı bir süreç yaşadım,en nihayetinde boşandım,neyseki çocuk vs yok,yoksa sıkıntılar daha çok olacakti.Ben kendi adıma artık evlilik istemiyorum, özgürlüğü inanın sevdim .sizce bu bir sorun mu ?
Senin hayatın sen nasıl olmasını istiyorsan öyle yaşamalısın. Senin normalin bu ise sorun yoktur.

Istediginiz gibi yasayin. Bir akrabagim ama ileri yaslarda cok güzel bir evlilik de yapti. Onun da ilk evliligi kötü gecmisti. Kendinizi tamamen kapatmayin, ama istediginiz gibi de yasayin derim

Cinsellikte konunuz vardı cinsel ihtiyaç için biriyle birlikte olsam sorun olur mu diye

Neden sorun olur mu diye konu açıyorsun bizce sorun olmaz ayrıca hayat sizin bize ne

sence neden sorun olsun yada ne gibi bir şey sorun olucak ?

Yorucu ,sıkıntılı bir süreç yaşadım,en nihayetinde boşandım,neyseki çocuk vs yok,yoksa sıkıntılar daha çok olacakti.Ben kendi adıma artık evlilik istemiyorum, özgürlüğü inanın sevdim .sizce bu bir sorun mu ?
Yok o size bağlı belki evlenirsiniz.Belki evlenmezsiniz.Nasip kısmet işi bu.

Anlamıyorum ki ben evlilik zorunlu bir müsese mi?

Üniversite okumak istemiyorum, iş bulmamda sorun olur mu?Evet

Kredi çekeceğim işim yok sorun olur mu? Evet

Saçlarımda siyah boya var açmak istiyorum sorun olur mu? bu bile evet.

Evlenmek istemiyorum bu bir sorun mu? Hayır… neden olsun ki sorun anlamadım. Evlenmek böyle bir şey değil ya…

Anlamıyorum ki ben evlilik zorunlu bir müsese mi?

Üniversite okumak istemiyorum, iş bulmamda sorun olur mu?Evet

Kredi çekeceğim işim yok sorun olur mu? Evet

Saçlarımda siyah boya var açmak istiyorum sorun olur mu? bu bile evet.

Evlenmek istemiyorum bu bir sorun mu? Hayır… neden olsun ki sorun anlamadım. Evlenmek böyle bir şey değil ya…
Bence evlenmemek evlenmek sorun

Daha çok gençsiniz, hayatı yaşayın, gezin, kendinize hobi edinin. Belediyenin haftaiçi/haftasonu sabah ve akşam olmak üzere çok güzel kursları var çok güzel şeyler öğrenip hobi ya da kariyer edinebilirsiniz. Genelde hayatı zor olan insanlar kariyerlerine tutunur ve çok başarılı olurlar. Çok var öyle örnek.

yoo büyük konuşmayayım ama ben de boşansam bir daha evlenmem.
sadece eşinle evlenmiyorsun ki ,eşin ayrı ailesi ayrı,çok büyük sorumluluk evlilik.
ye ,iç ,gez,hayatını yaşa.

Back
X